Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל אפשרי אם רק רוצים ^^

gozal > שאפו :)

מאמין ש APC מדולל יעבוד טוב מאוד.

"הוא לא מכיר את זה, יש לנו שלט כזה בבית ספר... בכיתה של הליקויי למידה, זה נותן להם מוטיבציה" :) :) :)

Polo 2012

פורסם

גם אצלי ברכב החגורות בצבע בז' והן מטונפות ואני מפחד להשתמש בחומר כזה או אחר כדי לא לגרום נזק.

פעם אחת ראיתי את אחד מחברי הפורום כאן (לא חשוב מי) מנקה בעזרת קיטורית ללא חומר ריפודים בצבע שמנת. הריפודים יצאו מבריקים.

אני אנסה בנקודה מסויימת על אחת החגורות עם מים חמים ואני אעדכן אותך. לדעתי זה עדיף מאשר להשתמש בחומרים שעלולים להיות בעלי השפעה שלילית במיוחד שמדובר במשהו כמו חגורה שהיא ללא ספק אביזר מציל חיים.

פורסם
מצאתי במחסן נוזל כזה:

000378.jpg?v=3?1380891944129%20=1380891944129

זה יתאים אתה אומר ?

היי אלכס, אני לא מאמין שזה ה APC המדובר.

ניראה חומר אלים במיוחד, מה שהעלית כאן.

פורסם

גם לי הוא נראה לוחם בדברים קשים יותר ולא בחגורות...

אשמח למשהו שכן יכול להתאים,אני מחר יקפוץ לשופרסל לקנות.

כמו כן חשבתי על לשים כמות של חצי כוס של חומר למכונת כביסה בתוך מים רותחים ולקחת מטלית ולעבוד בכוח על החגורה,יש מצב יעזור ? יוריד סיבים כלשהם לדעתכם ? כמובן שאיני רוצה לעשות משהו שיפגע לי בחגורות.

פורסם

לדעתי כדאי להשרות את החגורה בחומר מסויים, מספיק אפילו פנטסטיק של סנו.

בשביל שיהיה נוח לעבוד על החגורה, לדעתי כדאי לעבוד בצורה כזו שאתה מוציא את החגורה עד כמה שאפשר ועוצר אותה בסוף שהיא תיתפס ויהיה נוח לעבוד עם האזור המלוכלך, אז יהיה ניתן לשים אותה בדלי להשרייה.

Polo 2012

• תוכן חדש...