Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת EPC דולקת איביזה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני חודש סיאט איביזה 2001 קופה 1.4 ידני..

נתחיל מהתחלה כי אולי הפרטים הקטנים הם החשובים אז סליחה על החפירה.

חזרתי מהבסיס אחרי שלושה ימים שהרכב עמד והרכב לא הניע וזה, אחרי בדיקה הסתבר שלצינור דלק היה חור בגודל סיכה ויצא ממנו דלק אז הרכב זיהה בעיה ולא הניע. לקחתי אותו למוסך החליף לי 4 צינורות ליתר ביטחון והכל היה בסדר כמה ימים.

נסעתי לאיזה מקום שהיו קצת מהמורות וחול ים והיה אסור לי לעצור כדי לא לשקוע, אני מכיר טוב את הדרך ככה שנמנעתי מהמהמורות הקשות. פעם ראשונה שנכנסתי לשם עם הרכב הזה. נסעתי שם בהלוך הכל היה בסדר, בחזור פתאום נדלקה הנורת EPC, עצרתי במקום שיכלתי לכמה שניות והרכב טיפה נחנק הטורים ירדו טיפה, עלו בחזרה ואחרי שניה הרכב נכבה. הנעתי אותו ונסעתי הביתה עם הנורה דולקת. בדרך הביתה היה משהו מוזר, שעברתי את ה3 אלף טור תוך כדי לחיצה על הגז פתאום הרגשתי שהרכב לא מאיץ בכלל, ושירד מה3 אלף טור ישר הרגשתי את התאוצה (וכל זה תוך כדי לחיצה רצופה על דוושת הגז).

לילה למחרת שרציתי ללכת למוסך הכל הסתדר כלא היה. עברתי את ה3 אלף טור והכל עובד כרגיל והנורה לא דלקה.

מדיי פעם הנורה דולקת והרכב נוסע רגיל עובר את ה3 אלף טור ולא מתכבה או שום תקלה אחרת, ומדיי פעם הוא פשוט לא מניע אני עוזב אותו כמה שעות ואז הוא מניע.

עכשיו הרכב במוסך בזמן שאני בבסיס, עשו לו ניקוי בית מצערת ועדיין יש את הבעיה. (מוסכניק חבר של אבא שלי סתם איזה מוסך בישוב במרכז).

חשוב לציין שלפני שבוע וכמה ימים עשיתי מערכת שמע ברמה גבוהה לרכב. (הבנתי שיכול להיות חיישן כלשהו מעל הדוושת ברקס)..

רציתי לשמוע מה אתם מציעים וחושבים לגבי הנושא כדי לייעל לי ולמוסכניק לסדר את התקלה במהרה ולחסוך כאבי ראש.

תודה רבה, אור.

פורסם

רציתי לשמוע מה אתם מציעים וחושבים לגבי הנושא כדי לייעל לי ולמוסכניק לסדר את התקלה במהרה ולחסוך כאבי ראש.

איני יודע מה מקור התקלה, ואם גם המוסכניק שלך לא, אז כנראה שהוא לא בדיוק מוסכניק.

גרור את הרכב לרון, זאת העצה הכי טובה שתוכל לקבל כאן.

פורסם

אוקיי אני יבדוק אתזה, תודה אחי

בנתיים שאני בבסיס אני רוצה קצת ״לחקור״, יש פה מישהו שממליץ על משהו או יודע איך פותרים את הבעיה?

תודה.

• תוכן חדש...