Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחיית רענון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי מכתב ממשרד הרישוי תאריך אחרון לרענון הוא עד החודש הבא.

התקשרתי למקום שבנו נערך הרענון נהיגה ודחיתי את הרענון בחודשיים, (בגלל פסיכומטרי)

הכל עבר חלק.

השאלי היא מה קורה מבחינת משרד הרישוי? עליי לעדכן שם מישהו על הדחיה? או שהכל אוטומטי ואני יכול להיות שקט.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

כל עוד תעשה את הקורס לפני שמגיע המועד לחדש את הרישיון האישי שלך, לא תהיה שום בעיה.

אם תתעכב עם זה לא יחדשו לך עד שלא תשלים את הקורס.

פורסם

אל תתרגש עד שמתקרב מועד חידוש הרישיון.

יש לי חבר ששילם את ה"אגרה", דחה מועד פעם אחת ולמועד החדש פשוט לא הגיע. איכשהו כל העיניין נשכח.

מאז חידשו לי את הרישיון לפחות פעמיים.

(אומנם מדובר על לפני כעשור)

:-D

פורסם

אני באותו מצב בדיוק חבר .

קיבלתי מכתב בצבע סגול בהיר ממשרד הרישוי בתאריך ה-19.08.2013 (תאריך הדפסת המכתב ) בו נאמר לי שאם אני לא עובר את הקורס (3 מפגשים בני 4 שעות כ"א מ-16:30 עד 20:30 ) עד 60 יום מתאריך הדפסת המכתב , רשיוני ישלל .

אתמול התקשרתי לחברה שמעבירה את הקורס ונרשמתי . שילמתי 222 שקלים דרך כרטיס האשראי שלי בתשלום 1 (אפשר גם 2 ) .

התאריכים אליהם נרשמתי הם 04-05-07/11/2013 ככה שיוצא שעד שאשתתף בקורס יעברו כבר 60 יום ממועד הדפסת המכתב המודיע לי על שלילה - וכתוצאה מכך רשיוני ישלל .

פניתי למשרד הרישוי בטלפון על - מנת לברר מה הפרוצדורה שאני הולך לעבור ואמרו לי לגשת למשרד הרישוי ולבקש הארכה

על הבוקר אני נוסע לבקש מהם הארכה לרשיון עד שאשתתף בקורס.

צירפתי גם תמונה של המייל שקיבלתי מהחברה שמעבירה את הקורס לכל המעוניין

f5c2.jpg

שמחתי לעזור ,

אבירן.

פורסם

תודה רבה לך אבירן. אכן שנינו באותה סירה. תעדכן בקשה איך ילך לך כל התהליך במשרד ברישוי עם נושא הארכה

פורסם

שכן יקר.

הרגע יצאתי ממשרד הרישוי . בדיחה.

שלום באתי לבקש הארכה לרשיון לפני ששוללים לי אותו..

נרשמת לקורס ?

כן .. הנה הקבלה ששילמתי להם אצלי במייל שלחו לי אתמו ..

לא צריך , הרשיון שלך בתוקף עד 2014 , סע לשלום .

תודה רבה משרד הרישוי !!!!

פורסם
שכן יקר.

הרגע יצאתי ממשרד הרישוי . בדיחה.

שלום באתי לבקש הארכה לרשיון לפני ששוללים לי אותו..

נרשמת לקורס ?

כן .. הנה הקבלה ששילמתי להם אצלי במייל שלחו לי אתמו ..

לא צריך , הרשיון שלך בתוקף עד 2014 , סע לשלום .

תודה רבה משרד הרישוי !!!!

צודק. זה בידיוק מה שעברתי הבוקר.

תם ונשלם סוף טוב הכל טוב

• תוכן חדש...