Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי האישית, המחיר יקר (אפילו שמדובר במורשה).

איציק

אין מה לעשות העבודה נעשתה כבר והמחיר שולם..

איציק האם כדי לרכוש תציריה קומפלטק בבאלנו מושבתת במחיר שאמרתי שתיהיה ציריה רזרבה,במיוחד אם היא מקורית.

nit_zan

ללא ספק! לא חייב ליפט ,לפעמים אני מרים על ג"ק ובודק מה המצב,הבעיה שבזמון האחרון לא השגחתי על הרכב ואבא שלי נסע בו.

פורסם

איציק האם כדי לרכוש תציריה קומפלטק בבאלנו מושבתת במחיר שאמרתי שתיהיה ציריה רזרבה,במיוחד אם היא מקורית.

nit_zan

ללא ספק! לא חייב ליפט ,לפעמים אני מרים על ג"ק ובודק מה המצב,הבעיה שבזמון האחרון לא השגחתי על הרכב ואבא שלי נסע בו.

JECA אתה צודק,גם ללא ליפט לפעמים אני "זוחל" מתחת לאוטו לראות הכלו המים \השמן\השמן גיר :smile:

אצטרה אצטרה אצטרה:smile:

פורסם

nit_zan

מיותר לגמרי.

אם הלך הפעמון לציריה, שים אחד חדש (באותו המחיר של זה מפירוק - לך תדע מה עבר עליו ואם הוא שרד את התאונה - לא כדאי לקחת סיכון בשביל עוד 50-100 שח).

בנוגע לבדיקת הגומיות, WTF ??!!

סה"כ צריך לסובב הגה עד הסוף (שמאלה/ימינה) ולבדוק !

...ליפט, ג'ק...טוב שלא חפרתם בור בבית בשביל לרדת מתחת לרכב לבדוק :mm_tongue:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק במוסך הוא אמר לי שמחיר פעמון 300-400 בערך!

כמו כן הוא פעמון סיני ולא מקורי שלא ישרוד כמו מקורי! ומקורי יש רק עם ציריה ביחד שיכול להגיעה ל2000 ש"ח.

בפירוק ראיתי באלנו שלא קיבלה מכה מקדימה...סביר להניח שהצריה שלמה שם ..לא?

בנוגע לבור :) תמיד רציתי אחד בגינה או בחניה :)

אולי זה הפרוייקט הבא . :wink:

פורסם
איציק במוסך הוא אמר לי שמחיר פעמון 300-400 בערך!

כמו כן הוא פעמון סיני ולא מקורי שלא ישרוד כמו מקורי! ומקורי יש רק עם ציריה ביחד שיכול להגיעה ל2000 ש"ח.

בפירוק ראיתי באלנו שלא קיבלה מכה מקדימה...סביר להניח שהצריה שלמה שם ..לא?

בנוגע לבור :) תמיד רציתי אחד בגינה או בחניה :)

אולי זה הפרוייקט הבא . :wink:

פעמון איכותי עולה כ 300 שח, 400 אם ממש נגזים. הסיניים עולים בסביבות ה 180-200 שח.

תקנה ציריה מפירוק ב 200-300 שח, תעמיד אותה בבית, אחר כך תרכיב אותה (כשהגומיות יהיו כבר יבשות) אז גם תשלם על הרכבה של הציריה עוד 100 שח, גם הרכבה של גומיה חדשה עם ניקוי וגריז (אני לא הייתי מכניס לאוטו ציריה משומשות עם גומי משומש שיקרע אחרי יומיים בגלל שישב סתם בבית) ובסופו של דבר לך תדע כמה זמן הציריה הזו תחזיק ומה רמת השחיקה שלה.

למה לך לחפש צרות ? הרי כבר אמרנו לך שהבחורצ'יק הזה קצת יקרן, אז למה אתה מתעקש לתת דוגמאות מחירים דווקא מהמוסך הזה ?

החלפת גומיות ? סבבה. עכשיו תיסע. אם תיתקל בבעיה - אנחנו פה. תחזור להתייעץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

בדיוק היום הבחנתי בגומיית פעמון קרועה,נסעתי לחנות חלפים וקניתי גומיה חדשה (לא סינית).

השאלה היא - איזה כלים מיוחדים אני צריך להשיג לפירוק הפעמון והרכבה של ה גומיה החדשה?

מזדה 323F שנת 93 אוטומט.

בברכה

BEAR

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

או שאפשר להוציא את הפעמון בעזרת דפיקות פטיש (חלשות-לא כאסח)?

פורסם

לא החלפתי גומיות במאזדה 323, אך ממה שראיתי בפיג'ו שלי, יש לפרק את הגלגל בעזרת מפתח גלגלים, להפריד את הצירייה מהנאבה בעזרת לום או כל מנוף אחר. את הגומיה הישנה חותכים וזורקים, ואת החדשה יש להלביש על הצירייה בעזרת "מרחיב גומיות" הפועל על לחץ אוויר.

ההרכבה מחדש - בעזרת פטיש.

שים לב - אינני מכונאי ולכן קח את תיאור הפעולה בערבון מוגבל!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעיה היא שאין אפשרות לארגן בבית קומפרסור למרחיב גומיות,..אני אצטרך להסתדר אחרת.

:wink: וגם אני לא מכונאי אבל עושה כמעט הכל בבית.

פורסם
שלום לכולם

בדיוק היום הבחנתי בגומיית פעמון קרועה,נסעתי לחנות חלפים וקניתי גומיה חדשה (לא סינית).

השאלה היא - איזה כלים מיוחדים אני צריך להשיג לפירוק הפעמון והרכבה של ה גומיה החדשה?

מזדה 323F שנת 93 אוטומט.

בברכה

BEAR

בוקסה 32 מ"מ לפתיחת האום המרכזי, בוקסה 17 מ"מ ,לפתיחת שני הברגים על הבולם. דורן ופטיש.

מומלץ גם שמן זז-קל או WD40 למקרה שהצירייה תתקשה לצאת מהנבה, קטר לחיתוך האזיקונים ממתכת/פלסטיק. אמ... מה עוד.. אני חושב שזהו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

200 שקל לגומייה(הרמוניקה)לצירייה!?

אם הייתי מוכר גומיות במחירים כאלה הייתי היום מולטי מיליארדר...

סתם לידע כללי-גומיות לציריות נימכרות מיצרן ב 8(!)שקלים בממוצע,ועוד מרוויחים יפה.

סך כל עלויות הייצור מיסתכמות ב 2 שקלים,במיקרה היקר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...