Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוזוקי קרוסאובר מציע מידות דומות לניסן קשקאי, מאובזר מאד (אם כי בולט העדרה של מערכת מולטימידה), בעל יחידת הנעה מודרנית (מנוע 1.6 חזק יחסית וגיר רציף) ומחיר מאד נוח בין 110 אלף ש"ח עד 120 אלף ש"ח לגירסאות ההנעה הקדמית האוטמטיות, ישיבה גבוהה, תא מטען גדול יחסית ושימושי לאור דלת חמישית (גודל תא המטען היה העקב אכילס של הסוזוקי SX4) ואם יורשה לי להביע את דעתי האישית, גם נראה טוב למדי ובעל אפקט הגעה של ג'יפון (לפחות לפני התמונות).

לטעמי בהחלט מדובר ברכב מושך יותר מרכב סדאן משפחתי או האצ'בק רגילה.

היבואן מכשירי תנועה גם יוצא במצבעים שונים בכל יום ראשון וחמישי ולכן יש לצפות להנחות בסדר גודל של כ- 10 א' ש"ח, דבר שיהפוך את הסוזוקי הזאת לאחת האטרקטיביות בשוק הרכב הישראלי.

בהחלט לדעתי יש לסוזוקי אס וגם צפי המכירות מצביע על כך (לדעתי צפי המכירות אפילו שמרני).

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1343/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%28SX4-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%29-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני אחד שמאמין באבזור ( כמו שרנו עשו ) לבל שאין את הדגם הידני עם האבזור המלא , יכל לשבור את השוק .

אוטו-מאניה :-)

פורסם
גודל תא המטען היה העקב אכילס של הסוזוקי SX4

ומה נראה לך שזה? לא SX4? זה בסך הכל הדגם המחליף עם אותו המנוע.

פורסם

בחו"ל נקרא הרכב בשמו המלא SX4 S-Cross ולא "קרוסאובר" כפי שבחרו לכנות אותו במכשירי תנועה. השם מרמז, כי זהו ממשיך דרכו של ה-SX4. אבל, היבואן בחר -בצדק מבחינתו - לתת לו שם חדש לחלוטין, על מנת לבדלו ולעמת אותו מול קרוסאוברים של ממש, כדוגמת ניסאן קאשקאי וכו'. ...ומסתבר שגם בסוזוקי לא סגורים אם זה הדור הבא (שכן, ה-SX הרגיל ממשיך לרדת מפסי הייצור) או משהו שונה לחלוטין.

ללא שם.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כבעל סוזוקי sx4 , הבעיה היחידה של הרכב מבחינתי היא תא מטען שהוא קטן מדי כאשר מדובר בזוג+1

חוץ מזה הרכב מעולה

לפי התמונה זה נראה לי אותו רכב רק מאורך וכבד יותר ב 150 ק"ג חוץ מזה נשמע מאוד אטרקטיבי

פורסם

לא מסתדר לי הפרונט הזה בכלל. נראה מוזר.

דגמי 2X4 מתומחרים סביר, אבל 4X4 ב140K? לפני כמה חודשים הם מכרו את הגראנד ויטרה 3ד ב149K, וזה רכב רכב שטח אמתי עם LOW, לא עוד חיקוי של הקשקאי.

מה גם שעם מרווח גחון של 17ס"מ הוא יותר נמוך מהקשקאי ב18מ"מ, וזה הרבה (לכל אותם שבילי קק"ל..)

לא יודע. לא קניתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה באמת נראה כמו sx4 ארוכה מעט. היא לא מספיק גבוהה כדי להראות קרוסובר . הSc4 לא הייתה להיט מכירות למה הם חושבים שזאת תהיה ,כי יש לה שם אחר?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לא מסתדר לי הפרונט הזה בכלל. נראה מוזר.

דגמי 2X4 מתומחרים סביר, אבל 4X4 ב140K? לפני כמה חודשים הם מכרו את הגראנד ויטרה 3ד ב149K, וזה רכב רכב שטח אמתי עם LOW, לא עוד חיקוי של הקשקאי.

מה גם שעם מרווח גחון של 17ס"מ הוא יותר נמוך מהקשקאי ב18מ"מ, וזה הרבה (לכל אותם שבילי קק"ל..)

לא יודע. לא קניתי.

ייבואן פיאט תמחר את הגרסה הידנית של הסדיצ'י ב-130 אלף.

סובארו xv עולה 165 אלף.

ביחס למתחרים זה לא, צריך להשוות את המחיר למחירון ולא למחיר מבצעים.

חוץ מזה זה תחרות לא רעה ליטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היא לא מספיק גבוהה כדי להראות קרוסובר

ת'אכלס. זה נראה כאילו פאביה יותר קרוסאובר ממנה...

לא יודע. לא קניתי.

מה המרווח גחון ביטי? סתם כדי להשוות...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מעניין אותי להשוות אותו מול סובארו XV. אם הXV שווה את ההפרש מחיר ממנו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מה המרווח גחון ביטי? סתם כדי להשוות...

18ס"מ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מעניין אותי להשוות אותו מול סובארו XV. אם הXV שווה את ההפרש מחיר ממנו

ה XV בהרבה יותר טוב.

(כח סוס, קג"מ ...)

פורסם

נראה לי שיהיה ללהיט המכירות בסקטור הפרטי, רכב שעונה לצרכים של משפחה ממוצעת, במחיר שפוי.

אומנם המנוע לא מוגדש, אבל בהחלט טוב, חזק ואמין (אצלי בקשקאי לדוגמא יש 117 כ"ס עם 16.1 קג"מ ב-4400) וזה בהחלט מספיק לרכב בגירסה הידנית, אבל גם בדגם עם תיבה הרציפה כנראה לא תהיה שום בעיה מבחינת הכוח.

יהיה מעניין לראות מבחן השוואתי מול קשקאי 1.6 (בגרסאות הידניות).

סה"כ תוספת מבורכת למבחר קרוסאוברים קומפקטים בארץ.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...