Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לאבא לגיל 50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל הצעות/רעיונות למתנה לאבא שחוגג 50.

התחביבים העיקריים שלו הם לעשות עבודת שיפוץ בבית וויסיקי :)

בעל עסק פרטי.

עזרתכם בבקשה

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עריכה: דיסקו, ההמלצות האלה לא מקובלות. צופים כאן גולשים צעירים. שלא יקרה עוד פעם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעל עסק פרטי למה? (אם אפשר לשאול)

אייפד, מיני אייפד, זהו כלי שיכול לעזור ולהקל על תכנון יום ניהול פגישות ועוד, גם משחקים...

וויסקי נגמר ונשכח, כלי עבודה בטח יש לו.

אולי איזה חופשה בארץ בחו"ל, מה התקציב?

רק אתה קונה או יחד עם עוד אחים?

פורסם
בעל עסק פרטי למה? (אם אפשר לשאול)

אייפד, מיני אייפד, זהו כלי שיכול לעזור ולהקל על תכנון יום ניהול פגישות ועוד, גם משחקים...

וויסקי נגמר ונשכח, כלי עבודה בטח יש לו.

אולי איזה חופשה בארץ בחו"ל, מה התקציב?

רק אתה קונה או יחד עם עוד אחים?

כל האיי פאדים שמדים למיניהם יכולים להיות מסובכים לתפעול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
כל האיי פאדים שמדים למיניהם יכולים להיות מסובכים לתפעול

נא לא לזלזל בבני 50, אני רחוק רק כפסע מגיל זה, משתלט מצוין על תפעול אייפאד וסמארטפונים כולל עדכוני רומים וכיו"ב.

בהקשר להערה שלך, אישית אני מוצא את האיפאד קל להפעלה במידה ניכרת על פני האנדרואיד.

פורסם

אבל יש לזכור שלא כולם כמוך אני מכיר אנשים שאפילו להירשם לפורום יהיה מסובך להם לכן מבלי להכיר את אביו אי אפשר להמליץ לו על הדברים האלה. גם ההמלצה שלי לא טובה כי אולי הוא מתלבש בבגדי אישה ולכן ארנק לא יתאים לו אלא תיק :lol:

פורסם

יום כיף בפארק מים. אני אמנם צעיר ממנו בעשור, אבל הייתי השבוע עם הבן שלי - והיה תענוג :-)

[אם יש עדיין כאלה שהם פעילים ואם בכלל אתם אוהבים את זה, זה הרי אינדיבידואלי]

חלופה אחרת שהייתי שמח לקבל, למשל: הקרנה פרטית של סרט באוזן השלישית, או שכירת מתחם VIP באחד מאולמותה קולנוע (אפילו סתם ללכת כל המשפחה ל- VIP, בלי שיהיה רק לנו)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה מה שאתם מביאים לאבות שלכם בגיל 50?

מפתיע...

שעון זו מתנה טובה ומציינת את המאורע הרבה יותר טוב מאשר ביקור בפארק מים \ ארנק (תעשו את זה בשנים אחרות - לא ב-50)

כשאבא שלי חגג 50 התאספנו כל המשפחה והשקענו כמה אלפים בשעון יפה

פורסם

גם אני חשבתי על זה אבל נזכרתי שאבי בכל שנותיו לא שם תכשיט אפילו פעם אחת וזה יהיה סתם בזבוז כסף. 90 אחוז מבחירת מתנה תלויה בבן אדם

פורסם

שעון איכותי,

וויסקי יוקרתי כגון בלו לייבל / רויאל סלוט 21 שהמחירים שלהם כבר זולים יחסית כ 700 ש"ח ניתן למצוא, לעומת 1500 לפני כחצי שנה (הרפורמה של האלכוהול). זה בהחלט וויסקי שהוא יאהב לדעתי.

אלו הדברים בעקרון שאפשר למצוא לאנשים בגיל כזה לפי טעם אישי, גם לאבא שלי בגיל הנ"ל לא ידעתי מה לקנות.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם בחירת ויסקי היא מאוד תלויה מה הבנאדם אוהב - מאלט \ בלנדד \ מעושן \ כבד \ קליל - אם תכתוב איזה סוגי ויסקי הוא אוהב נוכל למצוא לך התאמה טובה

פורסם

בעל עסק לאביזרי רכב, החל ממצברים ועד למערכות שמע.

לא חובב ספורט או טיולים, כלים ברוך השם יש לו לא נראה שחסר.

כל נושא המוסיקה, נגנים וכ'ו לא בשבילו.

הבעיה שוויסקי יגמר מהר מאוד עם החבר'ה.

חשבתי אולי לעשות לו חולצות, כרטיסי ביקור וכ'ו לעסק...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...