Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי פלואנס טורבו דיזל 1.5 ידנית ורציתי לשאול כמה שאלות:

1. האם ההילוך משפיע על צריכת הדלק בהנחה והדוושה לחוצה בדיוק באותה עוצמה ?

כלומר אם לדוגמא אני לוחץ בדיוק 50% דוושה בהילוך 5, האם הצריכה תיהיה זהה לצריכה שתתקבל בהילוך 6 עם 50% דוושה?

אני שואל מבחינה טכנית, בלי קשר למהירות או שיפוע הכביש.

2. שמתי לב שבלימת המנוע כמעט ולא מורגשת, הייתי מצפה למנוע דיזל שנחשב מאסיבי וכבד יותר ממנועי בנזין סטנדרטיים לבלימת מנוע יותר רצינית, או שאולי ההפך או שזה קשור גם לגיר ?

גם כאן אשמח להסבר טכני

3. לפעמים בזינוקים עדינים מהמקום, לדוגמא כשאני יוצא מהבית אני מעביר להילוך 2 כבר ב10 קמש- אני מרגיש כאילו הידית מתנגדת לי פיזית להעברה(אני רוצה לציין שכשהידית נכנסת ל2 גם אם אני ב10 קמש לא מורגשת החלפת ההילוך- אני מצליח לשלב קלאץ' וגז בסנכון טוב), אבל לדוגמא כשאני בעיר ואני מושך הילוך 1 עד ל25-30 אז הידית נכנסת בלי שום בעיה- מה גורם לידית להתנגד לי במהירות נמוכה ?

תודה על העזרה וערב טוב

פורסם

1.בהחלט,עדיף שתהיה בהילוך 6 עם דוושה 50% מאשר הילוך חמישי,כי בהילוך החמישי המנוע יהיה בסל"ד יותר גבוה=יותר צריכת דלק.

2.כל אוטו והבלימה שלו,יצא לי לנהוג על האוטו הזה,בלימת המנוע אכן לא בשמיים.

• תוכן חדש...