Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מליסינג רכב יונדאי אקסנט שנת 2010 104000 קילומטר. לאחר משא ומתן המחיר הינו 44,000 ש"ח.

מצורף דוח הבדיקה.

בהנחה שהבולמים וכן הצמיגים הפגועים הוחלפו . האם מומלץ לרכוש הרכב במחיר זה?

מישהו יודע להסביר לי מה זה מה שמופיע תחת קטגוריה "שלדת רכב":

"עמודים:משמעות נמוכה, צד אחורי שמאל פגום, מעיכות, סימני מילוי חומר, צבע עמודים לא מקורי"

עד כמה זה חמור? האם זו פגיעה בשלדה?

תודה למייעצים.

20130924_194658.jpg

פורסם

הרכב עבר פגיעה בצד שמאל כולל פגיעה בעמודים

מומלץ להתרחק ממנו, אלא אם כן מדובר על הנחה מאד משמעותית

קח בחשבון שהרכב באופן כללי לא מהמובילים בקבוצתו

שירת הרבה בציי רכב כך שהוא לא להיט בשוק יד 2

מה הדרישות שלך והתקציב? אפשר להציע לך חלופות עדיפות בהרבה

פורסם

תעבור הלאה.

לא משתלם בכלל המחיר

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה לעונים,

התקציב שלי סביב ה-40,000 פלוס.

יש רכבים שאתם ממליצים?

אני מעוניין ברכב שני שיכול להכניס נהג +4 ילדים קטנים

פורסם

הבדיקה בוצעה ע"י אויס (קרדן רכב בע"מ) ולכן לא שווה יותר מדי, פגיעות בעמודים הן פגיעות שלדה ומופיעות כמעט תמיד במשמעות גבוהה אלא אם מדובר בצבע בלבד.

ממליץ לנסות משפחתיות אמיתיות, בתקציב הזה הן כבר מחוץ למגרשי הליסינג. נסה קיה סיד, יונדאי I30, טויוטה קורולה, סקודה אוקטביה וכדומה.

אפשר גם מיקרוואנים כמו סקודה רומסטר שיהיה מרווח ובעל תא מטען גדול.

הקפד לבחור את הרכב עם הנתונים הטובים ביותר שאפשר לפני שאתה מוציא 400-500 ש"ח על בדיקה נוספת משלך במכון בדיקה שאתה בוחר כמובן.

פורסם

חשבתי זו בדיקה שביצעת לבד.

אם זו בדיקה ש"בוצעה" על ידי החברה.

צפה לפחות פי 1.5 יותר תקלות ובעיות ממה שמופיעות לך פה אם תיקח רכב זה מכון בדיקה משלך.

פורסם

טוב אני כנראה באמת תמים...

אבל מדוע שקומפיוטסט או כל מכון בדיקה אחר יכתוב דברים שאינם אמת? הוא מסתכן בפגיעה באמינות שלו, בתביעות ובשלילת הרישיון שלו?

אם כך אני מבין שבאופן כללי הלך הרוח הוא לקנות מאנשים פרטיים ולא מליסינג?

איך שהוא ההצעות מליסינג יוצאות משום מה גבוהות יותר ממה שמוצע ביד 2 ע"י אנשים פרטיים. זה לא אמור להיות הפוך?

פורסם

איך שראיתי את הבדיקה היה ברור לי שהיא בוצעה מטעם חברת הליסינג, ולא מטעם הקונה, ולא שמתי לב אפילו מי ביצע את הבדיקה. איך ידעתי? כי תחת מנוע כתוב 'תקין'. בבדיקה אמיתית אף פעם לא כתוב שהמנוע תקין. הם תמיד מוצאים איזשהו כסת"ח להכניס לשם.

טוב אני כנראה באמת תמים...

אבל מדוע שקומפיוטסט או כל מכון בדיקה אחר יכתוב דברים שאינם אמת? הוא מסתכן בפגיעה באמינות שלו, בתביעות ובשלילת הרישיון שלו?

למכון הבדיקה יש הסכמים עם חברות הליסינג שמאוד מתגמלים כלכלית מבחינתם. הם לא ישקרו במצח נחושה (עובדה שהם תיארו את כל הפגיעות שהרכב עבר בתאונה כזו או אחרת), אבל הם כן ינסו לגרום לרכב להיראות כמה שיותר טוב בכל מקום בו יש מקום לפרשנות (ע"ע שפגיעת השילדה מופיעה תחת משמעות נמוכה).

אם כך אני מבין שבאופן כללי הלך הרוח הוא לקנות מאנשים פרטיים ולא מליסינג?

איך שהוא ההצעות מליסינג יוצאות משום מה גבוהות יותר ממה שמוצע ביד 2 ע"י אנשים פרטיים. זה לא אמור להיות הפוך?

בהחלט אפשר לקנות מחברות ליסינג אמינות, ויש לזה אפילו לא מעט יתרונות, אבל צריך לעשות את זה בכחמה, לבחור את הרכב הנכון, לקחת אותו לבדיקה מטעמך, במכון שאתה בוחר, ולקבל על הרכב מחיר משתלם.

ולגבי המחיר שחברות הליסינג מבקשות - הן משחקות בשיטת מצליח. בהרבה מקרים מיקוח אגרסיבי יכול להוריד את המחיר בהמון. בתור כלל אצבע הייתי אומר שרכב צריך להיות מציאה מטורפת כדי כדאי לקנות אותו מחברת ליסינג ביותר ממחירון מינוס 10%-15%.

• תוכן חדש...