Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה משפחה בחו"ל ישלחו לי גריז ושמן שנדמה לי נועד במקור לכלי נשק.

האם זה מצריך אישורים בכניסה לארץ או שזה עובר רגיל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה תלוי, את הנשק הוא גם שולח? אני ממליץ על פדקס :twisted:

למען אהבת האל, אל תעיז לשלוח בפדקס אחרת נצטרך לקרוא עוד שירשור ארוך ומייגע "הזמנתי בפדקס מוצר ב 3 דולר והם רוצים ממני 200 שקלים" או משהו בסגנון.

אבל בעצם, גם אם תרצה וגם אם תהפוך עולמות אתה לא יכול לשלוח מוצרי דלק\סיכה במשלוח אויר אלא רק במשלוח ים. ודרך אגב, אני ממליץ לך מאוד, לא להתחכם ולרשום שזה ווזלין או משהו כזה. אם יגלו שזה מוצר אסור למשלוח במטוס והשולח שיקר לגבי מהות הפריט, אני לא מקנא באף אחד. הדואר האמריקאי מאוד קפדן בנושא וכתוב ומצוייר על פוסטר ענק בכל בית דואר איזה מוצרים אסור לשלוח במטוס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תלוי איך זה מאוחסן,הגריז לא צריך להיות בעיה,אבל אם השמן מגיע בתרסיס לחץ יכולים לעשות בעיות,אני יודע שיש בעיתיות לשליחה של חומרים שמאוחסנים בתרסיס לחץ עקב בעיות בטיחותיות כאלה ואחרות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגריז מגיע בטיובה בדומה לתמונה

http://assets.farmandfleet.com/p600/187028-20121005003153-mystik-sx-6-synthetic-blend-multi-purpose-grease-tube.jpg

השמן מגיע בבקבוק בדומה לתמונה

http://elitesewingmachines.co.uk/images/Singer_125ml_Oil.JPG

1. האם ניתן להטיס את שני אלה?

2. האם יש ניירת שצריך למלא כדי להכניס את זה לארץ?

אני זוכר שבעבר הזמנתי שמן מכונת תפירה בבקבוקון דומה וזה הגיע באויר ולא נדרשתי לטפסים מיוחדים אז אולי הדין דומה לגבי השמן הספציפי, אבל גריז לא יצא לי להתעסק.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...