Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים

לא מזמן עקב קצר נשרף לי הפיוז של המצת ברכב, החלפתי אותו באחד בעל אותו הערך (15a) וזה עבד כרגיל..

לאחר מכן(אולי אין קשר) שמתי לב שהאור של הקונסולה המרכזית לא דולק- הכוונה היא לאור של האותיות בתיבת ההילוכים, של הכפתורים של המזגן וכ"ו, בנוסף לכך שמתי לב שהאורות האחוריים אינם דולקים, אור ברקס עובד וגם ערפל.

מיד ניגשתי לבדוק האם נשרף לי פיוז, לא מצאתי אחד כזה, הכל נראה תקין (בדקתי עם מכשיר + אמפרמטר לבדור את שני הקצוות לבדוק שיש זרם), בדקתי גם את תיבת הפיוזים שנמצאת בתא המנוע.. כלום חשבתי שאולי נשרפו שני הנורות האחוריות, פתחתי בדקתי, תקינות, בדקתי עם אמפרמטר ואין מתח לנורות. אני לא יודע מה לבדוק עוד...

חוץ מזה הכל מצויין ואין שום תקלות ברכב בע"ה! (-:

אשמח לעזרתכם אולי משהו נתקל בתקלה דומה

הרכב הוא הונדה סיויק היבריד 2007

תודה!

• תוכן חדש...