Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לבקר סוף סוף באוטוסטור בחולון,רציתי לשתף אתכם עם מה יצאתי משם(+תמונה של מה שיש בכללי בבית)

המלצות שלכם על אופן העבודה עם המכשיר פולישר,עם מה מומלץ לעבוד איתו? מקדחה? מברגה? עם כן באיזה מהירויות?

אני אף פעם לא עשיתי וזה הפעם הראשונה שלי שאני מעוניין לבצע את זה.

אשמח ליעוץ.

20130924_001909.jpg

20130924_002249.jpg

Scan Speak

פורסם

אני עבדתי עם מקדחה של בוש ,כאשר אצלי במקדחה יש אפשרות לווסת את המהירות .

שים לב שאת לא על רטט במידה ואתה משתמש במקדחה .

ניסיתי לעבוד עם מברגה די חזקה של בוש ,המברגה לא מהירה מספיק בנוסף צריך להתעסק עם החלפת סוללות והטענתם תוך כדי עבודה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בשביל לעשות תיקוני צבע כגון : הסרת סווירלים,שריטות וכו' , אתה צריך מקדחה\מברגה (לא רוטטת ולא איפקט ) מכוונת ל2500 סל"ד .

לפחות ככה מגווירס ממליצים על 2500 סל"ד . יש פה חבר שאמר שהוא הצליח לעבוד עם מברגה על 600 סל"ד אם אני לא טועה

והיה מרוצה .

בסופו של דבר , השאלה, מה התוצאה שאליה אתה רוצה להגיע ?

קח בחשבון שעבודת פוליש עם מקדחה היא מאוד מעייפת ועמוסה למכשיר.

מברגות\מקדחות לא נועדו לסוג כזה של עבודה ותחת עומס רצוף .

חוץ מזה , קניתה מוצרים מצויינים :) .

תתחדש :beerchug:

פורסם

אין בעיה לעשות פוליש לרכב מטאלי. גס, עדין וכל האחרים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...