Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

ברשותי סובארו אימפרזה 1600 2005 ואני רוצה להחליף לכרב משפחתי 2008 והילך ...

אמממה , הייתי אצל סיקסט ואלבר והטרייד אין שהם מציעים באמת לא שווה את הנייר שעליו נכתב

מה כדאי לי לעשות ?

למכור בשוק הפתוח ואז לגשת אליהם או בכלל לא ??

ואני מתלבט בין מאזדה 2008 ואולי שברלוט קרוז 122 כ"ס ואולי אפילו סובארו חדשה

אנ מעוניין להוסיף עד 40,000 מעל

נא עזרתכם

פורסם

הטרייד אין מתפרנס מרכישת רכב בזול ומכירתו ביוקר. צפה הפחתה של 30% מציפיותיך (לפני בדיקה).

אם החלטת למכור את הרכב נסה בשוק הפרטי. לא ילך בזמן סביר - התפשר על הטרייד-אין, בידיעה שתפסיד אי אילו אלפי ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפחתה של 30% זה על טויוטה קורולה עם ק"מ נמוך יד1 מזקן. על אימפרזה יגיד תודה אם יקבל חצי.

הייתי עם בת דודתי ברוב חברות הליסינג לפני שבועיים, והצעות הטרייד פשוט מגוחכות. הם מענישים אנשים שקונים בצורה הזאת רכב.

לצורך הדוגמה היו רכבים שה"מחירון" שלהם היה 68, במוזמן 53 לפני בדיקה. (הנחת המזומן היא בעצם ההפחתה על סעיף ליסינג..)

אם אתה עושה עסקת טרייד אז זה מחירון מול מחירון (בלי הפחתה), אז אם אתה מגיע עם רכב שעולה 20 זה 68-20=48, בחישוב מהיר אתה מקבל על הרכב שלך רבע מחירון, הם כאילו עושים לך טובה שבכלל לוקחים אותו.

כמובן שסוכני המכירות מדברים מהר ובאופן שמסתיר את העובדות האלה, מבלבלים לך במוח כדי שלא תעשה את החישובים לבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לחברות הליסינג פחות משתלם לקנות ממך אמפרזה, כי זה לא רכב סטנדרטי במלאי שלהם ואולי אפילו יעשה להם כאב ראש עד שימכר ללקוח או למגרשי מכוניות.

אם אתה מתכנן לרכוש מכונית חדשה מסובארו ואם כבר טרייד אין אז בדוק מה האופציות שלך אצל סובארו עצמם.

אפשרות שלישית, שתיקח קצת זמן, אך הכי משתלמת עבורך, זה למכור את הרכב לבד.

יש לך לוחות פרסום כמו WINWIN, יד 2, והומלס, ומקומונים שמוכיחים עדיין אפקטיביות.

ענת

חג שמח,

ברשותי סובארו אימפרזה 1600 2005 ואני רוצה להחליף לכרב משפחתי 2008 והילך ...

אמממה , הייתי אצל סיקסט ואלבר והטרייד אין שהם מציעים באמת לא שווה את הנייר שעליו נכתב

מה כדאי לי לעשות ?

למכור בשוק הפתוח ואז לגשת אליהם או בכלל לא ??

ואני מתלבט בין מאזדה 2008 ואולי שברלוט קרוז 122 כ"ס ואולי אפילו סובארו חדשה

אנ מעוניין להוסיף עד 40,000 מעל

נא עזרתכם

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

היי ,

תודה על התשובות , איששתם את ההשערה שלי לגבי הטרייד אין .

אני כנראה אנסה בשוק הפתוח למכור את הרכב

מישהו מעונייין :) ?

פורסם

לפני כשש שנים היתה לי אימפרזה כזאת וכשניסיתי להיפטר ממנה קיבלתי עליה מחיר טוב יחסית במגרשים בכניסה לירכא, משום מה הרכב הזה שם נחשב למשהו (הצעה לקניה במזומן ולא טרייד-אין). אם אתה עובר שם באזור - תנסה, לך תדע, אולי היא עוד מבוקשת. כמובן שאני מתכוון ל 25-30% פחות מהמחירון ולא 40-60% פחות כמו שיציעו לך במרכז הארץ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...