Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פטנט נהדר.

אך אליה וקוץ בה, הגומיות הגמישות שדרושות לעבודה עם המתקן הזה, פשוט לא מחזיקות מעמד לאורך זמן. בקצור- לא שוות גרוש.

שלמת בזול קיבלת זול (ח$א).

פורסם
אכן פטנט נהדר.

אך אליה וקוץ בה, הגומיות הגמישות שדרושות לעבודה עם המתקן הזה, פשוט לא מחזיקות מעמד לאורך זמן. בקצור- לא שוות גרוש.

דוקא נראה לי בדיוק ההיפך-גומיה שמסוגלת להימתח ככה ..בטח תחזיק.

(אתה יכול לומר שעצם המתיחה הורסת אותה,אך צריך לזכור שזו מתיחה חד פעמית)...יש לי גומיות(בצד השני שלא הוחלפו עכשיו )שעדיין ללא סדק כבר שנתיים+

לדעתי לא יצרו גומיות מיוחדות עבור המיתקן....אך אולי אני טועה..אין לי מושג.

ניצן

פורסם
אכן פטנט נהדר.

בדיוק להפך, בזכות היותן גמישות יותר הן טובות יותר מהגומיות ה"רגילות" התחליפיות, מניסיון אישי !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר עוסקים בגומיות האם יש פתרון \רעיון להחלפת הגומי שמגן על המוט של ההגה

הכונה למסרק (סיטרואין AX) אצלי הצד שבתוך המנוע יש לו מעין שרוול נמתח והוא נהרס לגמרי

האם יש פטנט להחלפת הגומי בלי כל מיני פירוקים כלשהם .

הרעיון של הסגירה עם פס ההדבקה נשמע מענין

פורסם
אם כבר עוסקים בגומיות האם יש פתרון \רעיון להחלפת הגומי שמגן על המוט של ההגה

הכונה למסרק (סיטרואין AX) אצלי הצד שבתוך המנוע יש לו מעין שרוול נמתח והוא נהרס לגמרי

האם יש פטנט להחלפת הגומי בלי כל מיני פירוקים כלשהם .

הרעיון של הסגירה עם פס ההדבקה נשמע מענין

גומיות הגה קל מאוד להחליף, אין צורך בקומבינות...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...