Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתן מדבר על רצפה כפולה...

שלב ראשון מחורר באופן כלשהו, ושלב שני הקרוב לרצפה הוא אטום.

הסאונד מטייל לו ("") להנאתו ביניהם... כן?

לא יודע חשבתי אולי חלק מהסאונד נבלע או משהו כזה

מיסטר איך אטמת את זה עם זפת ? איזה זפת ? אין ריח ? תן קצת פרטים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני טוען שאתה קורא משהו ומבין ממנו מה שאתה רוצה ולא את מה שהכותב רצה שתבין.

איל נראה לי שנתקלתי בבעיה הזאת שוב, אתה כתבת משהו אחד, ופתאום אני מבין משהו אחר,

אתה מוכן להסביר לי, מה הבנתי מהכתוב לא כמו שצריך, שימנע מהתיאוריה הזאתי להתממש ?

the resultant pressure increase in a closed space (assuming no leakage) is 12 dB

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תראו אולי אני טועה עם כן תגידו לי וננסגור את הסיפור של התרד

אבל מה שאני חשבתי זה שיש לסאונד ללכת ליותר מקומות והוא לא ממש כמו תיבה אחת גדולה

זה אומר שאם אני יאטום פחות או יותר את התחתית של הבגאז עם עץ או זפת הסאונד ישר יגיע אלי בלי לעבור עוד מליון מקומות ומליון התגנשויות בפח

פשוט תגידו אם זה נכון אם לא אז הבנתי שטעיתי וזהו

פורסם

עץ בבגאז' לא יתרום לאטימה. בכלל כל הרעיון מגוחך אולי מתחרה SPL רציני יוטרד מהעניין אבל לא בחור עם סאב פיוניר בודד.

מצחיק ליחס חשיבות לדבר כזה שכביכול מראה על רצינות ועל כמה כל דבר חשוב ומצד שני לנסות קומבינות. את דעתי על העניין רשמתי כבר בהתחלה.

פורסם

מתן, על הנייר , מה שאמרת, ברזל,

כמובן לא המילים שלך, התוספת תהייה ב CABIN GAIN שלך, שישאף ל 12DB / OCTAVE.

אם התמורה תהיייה גדולה, או לא, אי אפשר לדעת עד שתנסה.

אני חושב שאתה צריך לעשות את הפרוייקט בשביל ראות יותר טובה למערכת שלך, ואם אכן תרוויח משהו מהתוספת של הCABIN GAIN, מה טוב, אם לא, נשארת עם התקנה יפה יותר.

מקווה שתעשה את הבחירה שלך בשל שיקוליים עצמיים , ולא שיקוליים שמנעים אותך להוציא תקציבים שכניראה אין ברשותך עכשיו. למרות שתמורתם, בהתאם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תבינו שזה לא קשור לקומבינות ! עלה לי רעיון חשבתי שזה רעיון טוב

כנראה טעיתי זה מה שהייתם צריכים להגיד לי...

ניסיתי לחשוב על הכי טוב שאני יכול להוציא ללא השקעת כסף

פורסם

כמובן לא המילים שלך, התוספת תהייה ב CABIN GAIN שלך, שישאף ל 12DB / OCTAVE.

אם התמורה תהיייה גדולה, או לא, אי אפשר לדעת עד שתנסה.

אני חושב שאתה צריך לעשות את הפרוייקט בשביל ראות יותר טובה למערכת שלך, ואם אכן תרוויח משהו מהתוספת של הCABIN GAIN, מה טוב, אם לא, נשארת עם התקנה יפה יותר.

מקווה שתעשה את הבחירה שלך בשל שיקוליים עצמיים , ולא שיקוליים שמנעים אותך להוציא תקציבים שכניראה אין ברשותך עכשיו. למרות שתמורתם, בהתאם.

מה זה CABIN GAIN ? ו 12DB מה זה קשור ( סורי שאני לא מבין )

ואני יגיד לכם את האמת אני ממש מבולבל

אם זה באמת ככה אז איפה אני כן טועה ?

אולי פשוט איטום כמו שמיסטר אודיו אמר של זפת יכול לעזור ?

פורסם
גם בפייאסטה שלי זה היה ככה אני אטמתי עם זפת את כל הרצפה, זה לא צריך להיות קשה מתן...

משתלם ?!?! :shock: , זה הבעיה שלך?, קצת זפת???

תאמין לי שזה עדיף ממסננת...

לפי דעתי אל תעשה את זה, מיותר וממש כאב ראש.....

מיסטר אולי תחליט ?

פורסם

ומאיפה אדון מיקמיק יודע שזה ברזל?

באותה הזדמנות שימלא את הדש בורד בקצף שהרי גם שם יש חלל. ברכב יש חללים שונים, כשמדובר על אטימה מדובר כלפי חוץ.

אם הוא ירוויח משהו בCABIN GAIN הוא לא ידע לעולם, הוא יכול לעשות את זה ורק לחשוב שהוא הרוויח.

פורסם

כי זאת התיאוריה, אם אתה לא מסכים עם התיאוריה, אשמח לדעת מה הסיבה.

(ולא תשאל שאלה כמו "מאיפה אתה יודע")

כמובן שמדובר באטימה כלפי חוץ, ואף אחד לא ביקש ממנו לאטום את החלל שיש בתוך המראות הצדדיות שלו.

ואם הוא ירוויח משהו מהקאבין גיין, כמובן שלא נדע, עד שננסה, או נשווה לרכב אחר, או נמדוד.

אם הוא יחשוב שהוא הרוויח, זאת תמורה לא רעה בכלל.. הבדל פסיכולוגי שווה הרבה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב חברה בדקתי עכשיו 2 דברים אחד לגבי הבגאז שלי והייתי ממש מופתע לגלות שדימינתי דברים והתחתית ממש לא מסננת

דיברתי עם מישהו שקושר לפזקר ונתנו לי מקום שמוכר את זה גם יריעות של מטרים ספורים אני אולי עכשיו יסע לשם ויקנה כמה מטרים זה יכול להיות טוב מאוד לבגאז

פורסם

שמח שהחלטת לקחת יוזמה, לפני הרכישה הייתי ממליץ לך להתייעץ עם מישהו שהתנסה עם החומר,

בשביל לדעת שאינך מסכן פה כסף ועבודה יקרים.

לאדי אם אינני טועה יש ניסיון איתו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
טוב חברה בדקתי עכשיו 2 דברים אחד לגבי הבגאז שלי והייתי ממש מופתע לגלות שדימינתי דברים והתחתית ממש לא מסננת

דיברתי עם מישהו שקושר לפזקר ונתנו לי מקום שמוכר את זה גם יריעות של מטרים ספורים אני אולי עכשיו יסע לשם ויקנה כמה מטרים זה יכול להיות טוב מאוד לבגאז

אני מאוד רוצה לדעת איזה חומר, ומה המחירים!

• תוכן חדש...