Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי, אתה לוקח תאוריה שאני לימדתי אותך ומנסה ללמד אותי בחזרה, זה יפה מאוד. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, העץ לא יעזור בבריחת האוויר.

אין לי עניין וכח לדון איתך בנושא, או שאתה מסרב להבין או שאתה לא יכול להבין. מצטער אם דבריי ישמעו לחלק מהאנשים כחריפים, אבל אין ברירה. אתה ממלא את הפורום בהודעות שאותן אתה מבסס על תאוריה שלמדת יום קודם. אני לא מכיר אף תאוריה שלומדים אותה כמו שצריך ביום. אם אתה רוצה שהודעותייך יהיו בעלות ערך אתה צריך ללמוד עוד בנושא. דרך פורומים אי אפשר ללמוד את הכל.

וואלה מתן? היא לא מסננת? איזו הפתעה ;)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה תיאוריה ניסיתי ללמד אותך בחזרה ?

ומי קבע שהעץ לא יעזור אפילו ?

אני מסרב להבין ? , לכן אני מחפש עוד ידע בנושא גם בפורומים אחרים ?

אתה קבעת שהתיאוריה שאני הבנתי, לקוייה,

ולאחר מכן שינית את זה, לקבוע שהתיאוריה שלי, לא תקפה על העץ.

אז דבר ראשון , בוא נעשה סדר, גם אם למדתי את התיאוריה הזאתי לפני 3 וחצי דקות. היא עדיין תקפה. כל עוד הבנתי אותה כהלכה, ועל זה אין כרגע ויכוח.

לגבי השאלה אם זה עוזר או לא עוזר, אתה כמובן שלא תוכל לענות, אלה אם כן יש לך איזהשהו ניסיון אישי, או ניסיון וירטואלי, שמעיד אחרת......

אז לחרוץ את דינו של הניסוי שלו, אתה לא יכול .. אתה יכול להמעיט מערכו, והשלכותיו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כתבת "כי זאת התיאוריה, אם אתה לא מסכים עם התיאוריה, אשמח לדעת מה הסיבה." קצת מצחיק להגיד לי את המשפט הזה אחרי שאני לימדתי אותך את אותה ה"תאוריה" שדיברת עליה. לא כתבתי שום דבר שמנוגד לה.

אם כבר מסתכלים על בריחת אוויר מהבגאז' אז יותר הגיוני שהיא תהיה מהדלת החמישית ולא מרצפת הבגאז שעשויה פח אטום! ואם יש במקרה בפח מספר חורים קטנים ניתן לאטום אותם נקודתית בשניה ואין צורך לאטום את הבגאז בעץ ולכן זה לא יועיל בכלום.

לא למדת שום תאוריה, קראת חלקים מתאוריה, חלקים שאני כתבתי לך. מאיפה אתה יודע מה היא מכילה ומה היא כוללת. סך הכל קראת כלל אחד בסיסי בנושא סבוך וגדול. מאיפה אתה יודע שמה שכתבתי לך נכון? אולי אני מדבר שטויות? בדקת את הנושא בעוד מקום והרחבת בו את ידיעותייך?

אני יכול להגיד לך שלא יועיל לך את תקפוץ מהגג גם אם לא ניסיתי לקפוץ מהגג. ואני מבין מספיק את העניין בשביל להגיד למתן שהעץ לא יתרום למה שהוא מחפש. לא אמרתי שלא יתרום כלל (או שכן לא זוכר אבל תמיד יש סיכוי שיעזור טיפה) אלא שזה לא שווה את הזמן וההשקעה משמע אין טעם שיטרח.

יותר ברור ממה שהייתי עכשיו אני לא יכול להיות. אני מקווה שהבנת את מה שניסיתי להעביר לך.

פורסם

טוב, דבר ראשון, בוא נוריד ממך את הקרדיט

אתה אולי האחרון שחזר על הדברים הללו, אז אפשר לקחת ממך את הקרדיט.

העובדה שאני דיסלקט, ולא הבנתי זאת בפעם הראשונה שקראתי זאת בפורום בחול, לפני מספר חודשים, לא אומרים שלא ידעתי זאת אז, אולי לא הבנתי את זה לעומק,

בפעם שפחות או יותר התעמקתי, זה היה כשאלון - LOUDGUY הסביר לי לעומק,

בפעם השלישית שהבנתי מפיך, זה באמת היה מעורפל לחלוטין, אבל עדיין התבסס על התיאוריה הכוללת של ה

CABIN GAIN

אז בוא נצא מהקטע של מתי למדתי, ממי למדת, ומה למדתי,

אתה מלמד הרבה וחולק הרבה ידע , אין זה אומר דבר על הידע שאני רוכש מאחרים והשלכותיו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

העובדה שאתה דיסלקט לא קשורה, אני מכיר דיסלקטים שלומדים דברים קשים מאוד באוניברסיטה אז בוא כבר נשאיר את העניין הזה מחוץ לדיונים.

לגבי הקרדיט, אתה יכול לקחת, אני לא מעוניין בו :)

תקרא שוב את הדברים ותבין למה מה שאמרתי לא סותר שום תאוריה. בנוסף יש להבין שרק בגלל שמשהו נכון תאורטית זה לא אומר שבאמת נוכל להרגיש בהבדל ואת זה אתה כבר יודע.

פורסם

טוב נסעתי סתם

החומר הוא סופר טייט אלומניום שאמרו לי שיש אותו בחנות הזאת ( המשווקים של פזקר אמרו לי !)

נסעתי ואין להם את החומר וגם אם יש אם לא יוכלו למכור לפי מטרים רק לפי חבילות של 20 או 50 מטר

מה שכן אולי אני בסוף ישים איזה חומר נוזלי שיאטום את החורים לא משהו רציני

נראה כבר מה יהיה

בכול מקרה תודה למי שבר את הראש פה

פורסם
רצית שאני יעזור? בבקשה:

ראשית, אייל, לשאלתך - שמו אדוארד... (מתבייש ebari? ) ...

גל

לא כל כך, אבל - Keep on trying :-)

אגב, מה יש להתבייש בשם?

מה עם שיש? אולי לצפות בשיש...

סתם צוחק...

• תוכן חדש...