Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, אם הלכת לג'קסון והמחירים עדיין יקרים לך, ולא אכפת לך לקנות באווירה של שוק (שלידה ג'קסון נראה כמו טיפני)-

כשאתה עדיין במתחם הבורסה גש לסמי חליף ברח' הרקון 15.

לא, זו אפילו לא חנות. אתה נכנס לחדר המדרגות החשוך, עולה חצי קומה, מצלצל בדלת הברזל שכתוב עליה בצבע ומברשת "סמי חליף".

בפנים, כמויות הסחורה (שאגב מגיעות בסוף, במחיר משולש, לכל החנויות היוקרתיות שהזכירו פה) יהממו אותך.

ואפשר גם להזמין אצלו בהזמנה מיוחדת.

השירות- כמו אצל הירקן שלך.

קניינים של חנויות יקבלו יחס יותר טוב ממך, וגם את מירב תשומת הלב של סמי.

צורף של פעם. עירקי, אמין, ומחייב מיקוח.

זה טיפ מעניין, לא חושב שהייתי יודע על דבר כזה אי פעם, אשמור לי לשעת הצורך :) (זה לא רחוק ;) )

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
+1

(חמישה-שה תווים)

זו לא הייתה בדיחה :cry:

אפילו לא שתיים אלא שלוש! :twisted: אל תשכח שגם אתה צריך טבעת.

בוקר טוב! :lol:

הרגע הזה שאתה מבין שאתה עדיין ילדה בת שתיים. 3 טבעות, זה בטח יוצא יותר מ10K לא?

חביבי חתונה זה עסק יקר.. שלא נדבר על כמות השמלות שהאישה מחליפה בחתונה:|

רגע רגע רגע, את זה אני מכיר, השכרת שמלת כלה עולה כמה אלפי שקלים, אבל יש כמה שמלות לכלה? בחיים לא ראיתי שבחתונה הכלה עם שתי שמלות שונות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זו לא הייתה בדיחה :cry:

הרגע הזה שאתה מבין שאתה עדיין ילדה בת שתיים. 3 טבעות, זה בטח יוצא יותר מ10K לא?

רגע רגע רגע, את זה אני מכיר, השכרת שמלת כלה עולה כמה אלפי שקלים, אבל יש כמה שמלות לכלה? בחיים לא ראיתי שבחתונה הכלה עם שתי שמלות שונות?

די אתה לא אמיתי. היום הסטנדרט של כל כלה זה מינימום שתי שמלות. וככל שהיא יותר מושפעת היא תיקח יותר שמלות! הייתי גם באירוע של 4 שמלות. למזלי אמא של אישתי תופרת שמלות כלה:-D:angel:

פורסם

אבל זה לא חובה. זה קטע של סטייל כן? כמו להיכנס על ברבור עם זיקוקים, ולהגיע במייבאך עם ציפוי קונפטי שאף אחד לא יזכור?

אני לא הולך להרבה חתונות, אבל מאלו שהייתי עוד לא ראיתי כלה שמחליפה שמלה באמצע (או שכן, ולא שמתי לב? מי מסתכל על הכלה?). קיצר הרגתם אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
קיצר הרגתם אותי.

שמע, אני אגיד לך את המשפט שיגידו לכל בחור שיכתוב פה "אני רוצה לקנות מרצדס S800 אבל מפחד מטיפולים יקרים וצריכת דלק גבוהה":

"אם אתה לא יכול לממן את האחזקה, אל תכנס לזה".

במילים אחרות, במקום לחפש טבעות בבורסה תחפש חשפניות או זונות, לאורך זמן הן יהיו זולות בהרבה וגם לא יעלבו כשמחר תלך לז**ן זונה אחרת.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שמע, אני אגיד לך את המשפט שיגידו לכל בחור שיכתוב פה "אני רוצה לקנות מרצדס S800 אבל מפחד מטיפולים יקרים וצריכת דלק גבוהה":

במילים אחרות, במקום לחפש טבעות בבורסה תחפש חשפניות או זונות, לאורך זמן הן יהיו זולות בהרבה וגם לא יעלבו כשמחר תלך לז**ן זונה אחרת.....

עכשיו באמת הרגת אותו.

פורסם

+++111

פורסם

:roflmao: זה ציטוט לחיים.

האמת שאולי אתה צודק. בואו נצא מתוך נקודת הנחה שסדטונטית (ולא רוסיה בת 47) שלא רוצה למלצר לוקחת באזור ה300 למספר. כל "סשן" מוורכב משניים, אז זה 600. לחברי קארספורום אני אשיג הנחה של 100 שקלים, מה שהופך את זה ל500 שקלים ל"סשן". פעמיים בשבוע וארבע פעמים בחודש=4K. כשאתה נשוי, זה מתקרב לזה? (ההוצאות. הפעמיים בשבוע אני יודע שזה במקרה הטוב). אם כן, אז נראה לי שפיצחת פה את סוד החיים. גם צריך לקחת הוצאות שנתיות קבועות שעם זונ*ת אין. מתנות יום הולדת, יום אישה, יום נישואין ויום פלוץ ראשון לידך. כל אלו, נכנסים למאגר ההוצאות השנתי. יש גם הוצאות חד פעמיות כמו: חתונה, חתונת כסף, חתונת ארד, חתונת מקום רביעי מכובד וימי הולדת של קרובי משפחה שלה.

פורסם
אני מוכרח להודות שקצת הטרדתם גם אותי עם עניין הטבעות הדואלי.

אני יכול להרגיע אותך: עלות הטבעות היא השולית ביותר כשאתה מחשב את כלל הוצאות החתונה. מי אמר שלהתחתן זה זול? :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני טוען שזה לא ערב לחתן, הוא קצת מצטלם, מנשק את כולם בכניסה והשאר שלה.

ראית פעם כלה שמודאגת מההושבה?:lol:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

השרשור נפתח עם "איפה אני קונה טבעת אירוסין" המשיך עם "מה עליי לדעת". מעניין איפה הוא יגמר??

מקווה שלא הוצאתם לפות"ש את הרוח מהמפרשים :lol:

כי לניקו פ. בטוח הוצאתם.

פורסם
אני טוען שזה לא ערב לחתן, הוא קצת מצטלם, מנשק את כולם בכניסה והשאר שלה.

יש גם ערב לחתן, הוא פשוט מגיע כמה ערבים לפני החתונה ולרוב יתקיים במתחם שעל דלת הכניסה אליו יהיה שלט "אסור לצלם!!!" ובתוך המתחם ירוצו בדיחות על "מה שקורה פה נשאר פה".

אם הערב היה מוצלח החתן ושאר המוזמנים אליו יהפכו לשותפי סוד.

samg,

לפי החשש של ניקו הוא עלול להתגרש עוד לפני שיתחתן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...