Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי טבעות

אירוסין - רק לאשה - כגודל הכיס והרצון, אין ממש גבולות גזרה לסכומים, סטנדרטית זה באיזור ה-1500 שקל אם אני זוכר נכון.

נישואין - לאשה ולגבר, ללא אבנים כלשהם (ניתן לשבץ לאחר החתונה עצמה אבנים), המחיר אם אני זוכר נכון באיזור ה-1000-1500 שקל לשתי הטבעות.

לגבי שמלות

גם היום יש כלות שלא מחליפות שמלות (שזה בכלל הזוי, ראיתם שמלות כלה ואיך כלות נכנסות ויוצאות מהן? לעשות דבר כזה באמצע האירוע שלך זה קצת טיפשי).

יש גם שמלות שמתפרקות, כלומר יש שמלה בסיסית עם איזה תוספת נשלפת, ואז אחרי החופה אפשר להוריד את התוספת וזה נראה שמלה אחרת, בלי הבלאגן של הכניסה ויציאה מהשמלה. אני לא יודע אם אפשר לשים כמה תוספות ולקבל "כאילו" 4 שמלות שונות.

בכל מקרה המטרה היא שבחופה תהיה לכלה שמלה "ייצוגית" יפה ולא נוחה בגרוש, ולאחר מכן היא תוכל עדיין לרקוד כי היא תהיה בשמלה שמאפשרת לרקוד ולזוז.

באופן כללי לגבי חתונות ונותני שירותים

אל תקחו אנשים מהמרכז, המחירים שלהם הזויים, לחתונה שלי לקחנו נותני שירותים מעפולה ועד קריית מלאכי (כמעט), אף לא אחד מהם מאיזור המרכז (הרוב דווקא מירושלים), כולם היו מהטובים ביותר בתחום, והמחירים היו כמו של הזולים ביותר באיזור המרכז.

גם אם החתונה עצמה באיזור המרכז, נותני השירותים יגיעו, ייתנו מחיר הרבה יותר טוב, ולפי הנסיון שלי גם שירות הרבה יותר טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי טבעות

אירוסין - רק לאשה - כגודל הכיס והרצון, אין ממש גבולות גזרה לסכומים, סטנדרטית זה באיזור ה-1500 שקל אם אני זוכר נכון.

נישואין - לאשה ולגבר, ללא אבנים כלשהם (ניתן לשבץ לאחר החתונה עצמה אבנים), המחיר אם אני זוכר נכון באיזור ה-1000-1500 שקל לשתי הטבעות.

אין דבר כזה בתכשיטים ״מחיר בין זה לזה״, מחיר תכשיט נקבע בהתאם להרכב הזהב (בארץ לרוב מקובל 14k) ומשקלו בגרמים.

לא נכנס פה לשיקולי מחיר הזהב לאונקייה באותו יום כי זה דווקא פחות רלוונטי מאחר וגם ככה אלה שמוכרים לכם משאירים לעצמם מספיק מרווח כדי לכסות על תנודות יומיות בשער הזהב.

טבעת נישואין יכולה לעלות 800 שקלים לשייבה פשוטה ויכולה לעלות גם 3000 שקלים אם מדובר בטקסטורה יותר מורכבת ומשקל זהב גבוה יותר.

יהלומים רק מקפיצים את המחיר עוד יותר, בהתאם לצבע והנקיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכוונה הייתה לסטנדרט מבחינת המקובל בין זוגות ולא מבחינת תכשיטנות "טהורה".

ברור שיש טבעות בכל מחיר כלשהו, הכוונה הייתה למה שמקובל חברתית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טבעת נישואין יכולה לעלות 800 שקלים לשייבה פשוטה ויכולה לעלות גם 3000 שקלים אם מדובר בטקסטורה יותר מורכבת ומשקל זהב גבוה יותר.

וואלה, ב-800 שקל קנינו 2 שייבות, שיחוק. אפילו יש בהן זהב!

"מקובל חברתית". הצילו. ביטוי מחריד. שיקפצו כולם.

יש מוסכמות חברתיות שהן הגיוניות וסבירות (לא להסתובב ערום בקניון, למשל),

אבל לגבי השאר - בחיאת זומזום. כמה כסף אנשים שופכים רק כדי "להיות כמו כולם", פשוט נורא.

(לפחות זה מבטיח פרנסה לעידן, אולי לא כל כך נורא)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המקובל חברתית זה יותר קרוב ל"מקובל חברתית אצל הנשים"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
וואלה, ב-800 שקל קנינו 2 שייבות, שיחוק. אפילו יש בהן זהב!

(לפחות זה מבטיח פרנסה לעידן, אולי לא כל כך נורא)

הגיוני לקנות אפילו 2 טבעות ב-800 שקלים, נטו עניין של משקל והרכב זהב.

אגב, לפני כמה שנים נרכשו הטבעות?

שואל כי בשנים האחרונות הזהב זינק ביותר מ-100%...

לגבי המשפט השני, לא עוזר לי ישירות כי אני לא מתעסק בזה, כן עוזר לאישתי כי היא מתעסקת בזה. :wink:

אני גם לא מסכים עם המקובלות החברתית הזאת ולשמחתי גם אישתי כך, לכן בעוד חברות שלה מתהדרות (ומשוויצות...) ביהלומים יקרים כאלה ואחרים שמחוברים לתכשיטים פשוטים אישתי נהנית מהתכשיטים המעוצבים והמיוחדים יותר שזולים בהרבה.

לא צריך לעשות דברים כדי להיות מקובל חברתית, עושים מה שטוב ומרגיש נכון לעצמך.

פורסם

לפני כ-5 שנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

samg,

לפי החשש של ניקו הוא עלול להתגרש עוד לפני שיתחתן.

אני פשוט מנסה להבין למה האהבה שלי לאישה צריכת להתבטא בסכום כסף שסביר מאוד שלא יהיה לי בשנים הקרובות. לכו תדעו, אולי אני אמצא אישה שתרצה חתונה צנועה וקטנה. אפילו אני לא האמנתי לשורה האחרונה שכתבתי. טוב נו, על כל שקל שהיא מבזבזת בחתונה אני שם אחד אחר שהולך ישר לקופסת החסון שכתוב עליה ALFA 4C.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תריץ בדיקה בין החברים שהציעו (ועשו בדיקות לפניך) , תראה מה היו מאפייני האבן הממוצעת וקנה משהו מעט טוב יותר.

היא תהיה מרוצה כי האבן גדולה ויפה לפחות כמו של החברות ואתה לא תפוצץ יותר מדי כסף (עדיין הרבה), סביב ה3.5 כבר תוכל למצוא משהו שיתחיל להיראות מכובד.

http://www.rogeldiamonds.co.il/%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA_%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F_%D7%99%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D

לתעודות שנותנים עם היהלומים יש דרגות "הכרה" תעודות ישראליות נחשבות למחמירות פחות מאשר חלק מהתעודות בחו"ל ולכן לעיתים יש הבדלי מחירים על כביכול אבנים זהות.

משהו סביב 0.4 , כמה שיותר לבן ובלי פגמים שאתה יכול לראות בעין ללא כלים יראה מכובד.

טבעת האירוסין היא היקרה ביותר, לאחר מכן טבעת לחתן (במידה ותרצה) עולה סביב ה400-500 ושל הכלה כ200 יותר.

אם ג'קסון אז רק באמצע שבוע, בשישי יש אווירה של שוק (אם הייתי מגיע בשישי לא הייתי קונה בחיים).

אני מתעסק באירועים וחלק ניכר מהזוגות אכן קונים בג'קסון את אחד הפריטים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
יש גם שמלות שמתפרקות, כלומר יש שמלה בסיסית עם איזה תוספת נשלפת

מה, כמו ספוילרים ומדבקות של נייק? D:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני כ-5 שנים.

מסביר המון,

על אותן טבעות בדיוק היית משלם היום בערך פי 2 (מחיר לאונקייה לפני 5 שנים היה 800$, היום יש תנודות בין 1400-1600$ וזה עוד אחרי ירידה במחירי הזהב, בשיא חצה את 1800$).

פורסם
תריץ בדיקה בין החברים שהציעו (ועשו בדיקות לפניך) , תראה מה היו מאפייני האבן הממוצעת וקנה משהו מעט טוב יותר.

היא תהיה מרוצה כי האבן גדולה ויפה לפחות כמו של החברות ואתה לא תפוצץ יותר מדי כסף (עדיין הרבה), סביב ה3.5 כבר תוכל למצוא משהו שיתחיל להיראות מכובד.

לתעודות שנותנים עם היהלומים יש דרגות "הכרה" תעודות ישראליות נחשבות למחמירות פחות מאשר חלק מהתעודות בחו"ל ולכן לעיתים יש הבדלי מחירים על כביכול אבנים זהות.

משהו סביב 0.4 , כמה שיותר לבן ובלי פגמים שאתה יכול לראות בעין ללא כלים יראה מכובד.

טבעת האירוסין היא היקרה ביותר, לאחר מכן טבעת לחתן (במידה ותרצה) עולה סביב ה400-500 ושל הכלה כ200 יותר.

אם ג'קסון אז רק באמצע שבוע, בשישי יש אווירה של שוק (אם הייתי מגיע בשישי לא הייתי קונה בחיים).

אני מתעסק באירועים וחלק ניכר מהזוגות אכן קונים בג'קסון את אחד הפריטים.

בוא קבל טיפ ממישהו ״מבפנים״-

לא להתפתות למוכרים שידחפו לכם צבעים D-E ונקיונות גבוהים IF-VVS2, אפשר בהחלט להסתפק בצבע F ואני אישית הייתי הולך אפילו על G כי זה עדיין יראה לבן לעין הלא מקצועית.

מבחינת ניקיונות לא להתבייש לקנות גם SI1, יש כאלה בהם ה״לכלוך״ הוא לבן ולא שחור ולעיתים אף ממוקם במקום כזה שהשיבוץ בכל מקרה יכסה אותו.

מבחינת תעודות, עדיפות ל-GIA כי בסופו של דבר אתה משלם עליה פחות.

פורסם
מה, כמו ספוילרים ומדבקות של נייק? D:

כן רק במקום ברגים שיתפסו את הספוילר זה סיכות ביטחון או קליפסים או סקוטש

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...