Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או ביסלי בצל ; אותו אפקט + קצת ריחניות.

אני מוכרח להודות שקצת הטרדתם גם אותי עם עניין הטבעות הדואלי.

לפותח השרשור - שיהיה הרבה במזל! ;)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רגע רגע, יש טבעת אירוסין, ויש טבעת נישואין? אני צריך לקנות 2?! אמיתי?~!

חביבי חתונה זה עסק יקר.. שלא נדבר על כמות השמלות שהאישה מחליפה בחתונה:|

אגב מג'קסון נמסר במעמד הלקיחה (כי מייצרים עבורך טבעות חדשות לגמרי) שבכל לידה של האישה הם משבצים יהלום במתנה על טבעת הנישואין. (ברור לגמרי שזה לא קראט ואפילו לא חצי או רבע..אבל עדיין מחווה נחמדה)

פורסם

זה כבר מוגזם, מה הקטע בהחלפת תלבושות בחתונה?

העיקר שמהיום שלאחר החתונה והלאה תמצא את כלתך הטרייה

שרוייה על הספה עם הבוקסר האהוב שלך וחולצת המזל שלא כיבסת שנים,

יהיו לה 15 זוגות נעליים אבל היא תחרוש על הכפכפים היחידים שלך.

Gn'f'R

פורסם
זה כבר מוגזם, מה הקטע בהחלפת תלבושות בחתונה?

העיקר שמהיום שלאחר החתונה והלאה תמצא את כלתך הטרייה

שרוייה על הספה עם הבוקסר האהוב שלך וחולצת המזל שלא כיבסת שנים,

יהיו לה 15 זוגות נעליים אבל היא תחרוש על הכפכפים היחידים שלך.

ברוב המקרים זה בדיוק ככה.. למזלי אצלי עדיין לא:wink:

בכל אופן מה אני צריך לספר לך שכל היום הזה הוא בשביל האישה? כל עוד היא לא התלבשה כמו זונה (וביננו לא חסר כאלה כלות) אז הכל סבבה8)

נ.ב בוקסר זה סקסי לא?

פורסם

בשנה הראשונה כשהיא עדיין מגלחת את הרגליים, כן זה מאוד סקסי.

טוב, לא נעים לי, אני מטריל את השרשור. פרשתי.

שוב מזל טוב!

Gn'f'R

פורסם
בשנה הראשונה כשהיא עדיין מגלחת את הרגליים, כן זה מאוד סקסי.

דפקת יציאה של פרנקוס,ממש הקאתי בלב מעצם המחשבה. שוב למזלי התחתנתי עם אישה אסטתית:-D:-D

פעם יצאתי עם מישהי כוסית על (היום דוגמנית בסוכנות מוכרת) מפה לשם, הבחורה לא מגלחת כלום כשהיא לא במערכת יחסים. ככה שזה תלוי בבחורה ולא בטאטוס שלה.

פורסם

דרך אגב, גם אני קניתי את טבעת האירוסין ברויאלטי, טבעת צנועה.

לאחר הנחה היא עלתה 1400 ₪, כל כך צנועה שבקושי ראו שיש שם טבעת :lol:

לא יכלתי להרשות לעצמי יותר בזמנו.

עריכה:

אם זה היה בתקציב של היום אז כנראה שהייתי

חוזר באמת עם טבעת משרוקית.

Gn'f'R

פורסם

אני מוכרח להודות שקצת הטרדתם גם אותי עם עניין הטבעות הדואלי.

טבעת אירוסין זו אותה אחת בה נשים אוהבות להשוויץ כיוון שבה אין מניעה שתיהיה מעוצבת ומשובצת יהלומים כעומק הכיס.

טבעת נישואין (זו שאתה עונד לאישתך במעמד החופה) על פי ההלכה הינה טבעת פשוטה וללא כל שיבוצים, זהב נטו ולכן זולה יותר.

.

עריכה:

אם זה היה בתקציב של היום אז כנראה שהייתי

חוזר באמת עם טבעת משרוקית.

2 חברים של אחי הציעו נישואין עם טבעות מקוריות:

אחד טייל עם חברתו בקניון, ניגש למכונה שמכניסים כמה שקלים ויוצאת ביצת הפתעה, הוציא ממנה טבעת והציע נישואין.

השני במהלך מסיבת יומולדת של חברתו תפס בלון, תלש לו את הטבעת שבאמצעותה מנפחים את הבלון והציע נישואין.

ב-2 המקרים התשובה היתה כן, ב-2 המקרים בשבוע לאחר מכן נרכשו טבעות אירוסין ״תקניות״....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה מה שאמרת ברבנות?

זה בדיוק מה שאגיד ברבנות כשיגיעו המסמכים שיאפשרו לי בכלל שיכירו בחתונה הזו בארץ.

בינתיים אני קורבן לבירוקרטיה דרום אמריקאית ושביתות במשרד הפנים בסנטיאגו.

האמת היא שברגע שהצהרתי מול הרבנות שאני חילוני מאוד ולא שומר מצוות בכלל, הם החליטו לעשות לי את החיים קלים כי הם מעדיפים שאישה שכן מאמינה תהיה עם מישהו קצת יותר מאמין ממני.

בגלל זה הם אמרו לי שהם לא יעשו בעיות בגירושין.

באופן כללי, חתונה עם טקס גדול זה הדבר הכי מפגר שיש.

אלא אם יש כמות מסוימת של אנשים, זה עסק רע מאוד כי זה לא כלכלי, וברגע שזה הופך לכלכלי זה פשוט מגעיל.

לגשת לאולם עם ערסים (כי גם חנונים הופכים לערסים בחתונות) שמתנהגים כמו בהמות ומנסים לאכול יותר ממה שהם שילמו כדי לא לצאת פראיירים, עם כל הכונפות הנואשות שמתלבשות כמו זונות, מוזיקה של אומכולתום וטונות של זיעה...

לא תודה!

דווקא עם חיי הנישואין עצמם אין לי בעיה, זה רק הקונספט של המסיבות הדביליות האלו והפגנת יכולת כלכלית שהיא די בולשיט (כי אני זה שמביא את הצ'ק בכל מקרה).

פורסם
רגע רגע, יש טבעת אירוסין, ויש טבעת נישואין? אני צריך לקנות 2?! אמיתי?~!

ככה זה כשמתחתנים.

2 טבעות נכנסות.

טבעת אחת יוצאת.

:roll:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כשאישתי יצרה לנו את הטבעות היא השתעשעה ברעיון של לשלב בטבעות נישואין אלמנט של מגנט כך שבהצמדה שלהן הן ידבקו.....

זה אכן היה רעיון מקורי ומשעשע אבל אמרתי לה שלמרות שאלה האזיקים הכי קטנים בעולם lets keep it friendly....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב עד כאן הבנתי ג'קסון בבורסה, מה עוד חברים? מה עוד?

אגב האירוע בהחלט סובב סביב הקלה, אם לי היו 5 שעות להוריד כ 80-90 אלף ש''ח הרכב בסמלון היה נראה מאוד שונה, הבעיה שבמקרה הזה אין החזר מהמתנות!

:)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תראה, אם הלכת לג'קסון והמחירים עדיין יקרים לך, ולא אכפת לך לקנות באווירה של שוק (שלידה ג'קסון נראה כמו טיפני)-

כשאתה עדיין במתחם הבורסה גש לסמי חליף ברח' הרקון 15.

לא, זו אפילו לא חנות. אתה נכנס לחדר המדרגות החשוך, עולה חצי קומה, מצלצל בדלת הברזל שכתוב עליה בצבע ומברשת "סמי חליף".

בפנים, כמויות הסחורה (שאגב מגיעות בסוף, במחיר משולש, לכל החנויות היוקרתיות שהזכירו פה) יהממו אותך.

ואפשר גם להזמין אצלו בהזמנה מיוחדת.

השירות- כמו אצל הירקן שלך.

קניינים של חנויות יקבלו יחס יותר טוב ממך, וגם את מירב תשומת הלב של סמי.

צורף של פעם. עירקי, אמין, ומחייב מיקוח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...