Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

שמי שחר אני בן 22 ויש לי כמה שאלות לגבי רכישת רכב אינפיניטי G37.

רציתי לישאול איך הרכב מבחינת אמינות, תחזוקה והאם 160,000 ק''מ לשנת 2009 זה הרבה מאוד לרכב הזה

וכבר לא שווה להביא אותו.

אני מבין שהיו פה כאלה שיגידו אתה עוד ילד תלך על משהוא אחר (ברמה שלך וכ').

אבל אני לא רואה שום סיבה שאם יש לי מציאה אז להיתפשר וללכת על רכב לגיל שלי או למשכורת שלי

תודה לעוזרים.

פורסם

מנוע מטופל מחזיק בקלות גם מעל 400 אלף קמ, הנוסחא היא פשוטה קנית בזול אתה גם תצטרך למכור בזול, עלות הרכב איננה פאקטור השאלה הנכונה במקרה זה היא עלויות הטיפולים ברכב זה כמו ברב רכבי היוקרה קיימים חיישנים סופר יקרים, שאל את עצמך במקרה של תקלה שעולה 4K וצפונה האם תוכל לעמוד בזה, אם כן אז תתחדש.

השנתון יחסית חדש, 09 זה לא בדיוק ישן אבל זה הגיל שהטיימינג מתקרב (אם יש כזה אינני בקיא ברכב), סביר להניח שגם הצמיגים בלויים וכנראה גם המצבר (במידה ולא הוחלף כבר), בעיקרון צפה לבלאי זה כבר לא רכב חדש

מיותר לציין אגרת רישוי וביטוח יקרים מאוד בהשוואה לרכב זול יותר מאותו השנתון

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רכב מעולה,מאד מהנה לנהיגה,מנוע חזק ועצבני,אמינות גבוהה מאד,לא פחות מלקסוס.

אבל 160K ברכב 2009 זה המון,אני הייתי ממשיך לחפש רכב כזה עם קמ נורמאלי.

פורסם

אבל אני לא רואה שום סיבה שאם יש לי מציאה אז להיתפשר וללכת על רכב לגיל שלי או למשכורת שלי.

הגיל שלך לא רלוונטי. המשכורת דווקא כן.

גם אם עלות הרכישה היא סבירה, עלות האחזקה צפויה להיות יקרה יותר מרכב סטנדרטי:

1. את עלות הביטוח אתה יכול לבדוק לבד.

2. צריכת דלק ממה שקראתי בפורום הזה עומדת על אזור 1/7 ומטה.

3. ירידת הערך גבוהה יותר מרכב רגיל (כי עלות הרכישה גבוהה יותר).

פורסם

אמינות זה דבר חשוב אבל גם מזל, או שבתקופתך הרכב יסבול מתקלות ויהיה יקר מאוד לתחזוקה, או שלא.

דבר אחר יותר חשוב ותיתן עליו דעתך, זה מנוע גדול ובמנועים כאלה מיותר לדבר על צריכת דלק ממוצעת כי עם נהג רגוע תיהיה צריכת דלק סבירה 1 ל-7 או אולי אף מעט טוב יותר, עם נהג שיש לו רגל כבדה צריכת הדלק עלולה להתרסק לתחומים של 1 ל-4-5.

אם אתה יכול לעמוד בזה, אחלה, אם עולה בלבך חשש- וותר וחפש רכב מתאים יותר.

זה קצת ״אימפוטנטי״ להחזיק רכב ביצועיסטי ולפחד ללחוץ לו על הגז.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה חברה על העזרה, אני תפוס על הרכב בגלל מחיר המציאה שלו, השאלה אם אני הולך עם הרכב למוסך לפני שאני קונה עושה בדיקה מקיפה (גם אם זה מצריך תשלום) ויכלו להגיד לי מה מצב של המנוע.

ולגבי המחירון נירא לי האוטו כבר קיבל את המכה החזקה שלו בשנים האחרונות לכן אני לא חושב שעל המחיר שציעו לי יש לו עוד לרדת

ברמה דרסטית.

פורסם

שלא תעז לרכוש כל רכב ובוודאי כזה ללא בדיקה רצינית.

אם מחיר הבדיקה מטריד אותך, רד מהרכישה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה מתעלם בעקביות ממה שאני ואחרים אמרנו לך- תעזוב את ירידת הערך ושים את האמינות בצד לרגע- אתה יכול להחזיק את הרכב מבחינת דלק?

עם נסועה ממוצעת אתה עלול להפרד כל חודש מאיזור 1500-2000 שקלים רק על דלק עם רכב תקין לחלוטין.

אם זה כבד עלייך אז תחשוב על זה לעומק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האוטו כבר קיבל את המכה החזקה שלו

בדוק היטב אצל פחח שאין פגיעות שלדה, מכה חזקה שהאוטו קיבל זה לא צחוק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרכב צורך בממוצע ליטר דלק ל6 קילומטרים בנהיגה ממוצעת(פקקים כביש מהיר וקצת האצות מרמזורים).

אפשר לנהוג כמו סבתא ולהוציא ממנו 1/8 אבל זה פשוט לא יקרה,אתה תתפתה מהר מאוד ללחוץ(זה כיף,מה לעשות).

160אלף לרכב הזה לדעתי קצת הרבה אלא אם כן אתה מוריד אותו ממש חזק במחיר.

התמורה שאתה מקבל גדולה מאוד-רכב מהנה מאוד,זריז ומאובזר היטב(לא מרווח ביותר מבפנים),מנוע מעולה,בטיחותי ונראה לא רע(לטעמי לפחות).

החסרונות הם כאמור-צריכת דלק גבוהה,הרכב אמנם זריז אבל הוא לא בדיוק מרגיש ספורטיבי(אל תצפה להתנהגות של STI),הצריכת דלק לא טובה.

בדוק אם אתה צריך להחליף צמיגים,זו מידה לא קטנה וצמיגים מחברה טובה יכולים לעלות לא מעט.

אתה בן 22-בדוק מחירי ביטוח(יכול מאוד להיות שידחפו לך מחיר שבגללו תרד מהאוטו).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני אוהב את הרכב, האמינות טובה מאוד והמנועים הללו פשוטים לאחזקה, חלקים זולים מאוד (תזמין מאיביי או אמזון).

haters will hate

פורסם

אני מבין שהיו פה כאלה שיגידו אתה עוד ילד תלך על משהוא אחר (ברמה שלך וכ').

כבר ציינו את עלויות הדלק/תיקונים/ביטוח/טסט אז אין לי מה להוסיף בעניין.

לגבי רמה אין לי בעיה עם רכב ברמה לנהג צעיר. זה עניין אישי אבל מה שמציק לי זה עניין של טעם. זה רכב שנראה בעיני די זקן לבחור צעיר.

לא מגניב, לא מתאים.

פורסם

בוא נשים בצד לרגע את העובדה שאתה צעיר מידי וככל הנראה לא בעל ממון מספק בכדי להחזיק רכב כזה ונבדוק את הרכב לגופו.

הרכב המדובר הוא יד-2, בעל 160K ק"מ ובעלות קודמת ליסינג.

במחירון יד-2 מחיר הרכב עומד על 126K ש"ח לפני שקלול ו-100K ש"ח לאחר שקלול.

בעל הרכב מפרסם אותו ב-130K ש"ח, קשה לי להאמין שהוא מוכן לרדת למתחת ל-100K, כך שמבחינת מחיר זו לא מציאה גדולה.

עכשיו לגבי השטות שרשמת על ירידת הערך, הרכב כחדש עלה מעל 300K ש"ח ובתוך 4 שנים ירד בכמעט 60%.

השוק של הרכב הזה ככל הנראה לא יהיה מציאה גדולה, בטח לא לרכב עם ק"מ כזה ועבר ליסינג.

ניחוש מושכל שלי שירידת הערך הריאלית של הרכב הזה תהיה כמעט 20% בשנה.

כלומר, אם רכשת אותו היום ב-100K בשנה הבאה הוא יהיה שווה 80K, שנה אחרי כן הוא יהיה שווה 65K וכן הלאה..

כמובן שרכב במצב מעולה ישמור יותר על המחיר שלו, אך ככל הנראה זה לא המצב ברכב הנ"ל.

לגבי שאר ההוצאות,

אגרת רישוי שנתית גבוהה (לדעתי היא קרובה מאוד ל-3000 ש"ח).

ביטוח מקיף, תבדוק לבד, לדעתי אתה תהיה מופתע.

טיפולים - אני מניח הוצאה של עוד 3000 ש"ח בשנה.

עלות צמיגים - גבוהה, תבדוק עם חבר הפורום.

עלות דלק - תלויה בנסועה שלך. פוטנציאל לעלות גבוהה מאוד.

בקיצור, לדעתי אתה הולך לנגוס במשהו שככל הנראה אתה לא מסוגל לבלוע.

• תוכן חדש...