Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטגוריית ה100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני מחפש עוד רכב בנוסף לטנדר של העבודה בעיקר בשביל נסיעות לאחר העבודה,שני רכבים שאהבתי הם הBMW 320 שנת 08-09 והטויוטה לנדקרוזר קצר 04-06 אני גמיש לפה ולשם אבל התקציב הסופי הוא פחות או יותר 120 אלף.

השאלה שלי איך הרכבים מבחינת אחזקה ביטוחים ודלק לא ממש מעניינים אותי אני פשוט לא רוצה לשלם 8 אלף שקל על איזה חיישן בגלל שיש עליו סמל של BMW,והטויוטה יש לי נסיון טוב איתם מהטנדר של העסק שהוא היילקס 04 שלא רואה מוסך.

תודה ושבוע טוב לכולם

פורסם
בזמן האחרון אני מחפש עוד רכב בנוסף לטנדר של העבודה בעיקר בשביל נסיעות לאחר העבודה,שני רכבים שאהבתי הם הBMW 320 שנת 08-09 והטויוטה לנדקרוזר קצר 04-06 אני גמיש לפה ולשם אבל התקציב הסופי הוא פחות או יותר 120 אלף.

השאלה שלי איך הרכבים מבחינת אחזקה ביטוחים ודלק לא ממש מעניינים אותי אני פשוט לא רוצה לשלם 8 אלף שקל על איזה חיישן בגלל שיש עליו סמל של BMW,והטויוטה יש לי נסיון טוב איתם מהטנדר של העסק שהוא היילקס 04 שלא רואה מוסך.

תודה ושבוע טוב לכולם

שתיהם רכבים טובים, אבל מסוג שונה. תלוי מה יותר נחשק.

לנד קרוזר יהיה יותר אמין ופחות "עדין" מבמוו, גם מבחינת פרקטיות הוא מנצח פה.

במוו יותר רכב יוקרה ספורטיבי, ועדיפות היא דווקא על 325 ולא 320.

פורסם

השאלה היא העלויות אחזקה של השניים,ה325 לא מושכת אותי אני לא מחפש ביצועים גם ככה רוב הזמן אני לא עובר את ה120

פורסם
השאלה היא העלויות אחזקה של השניים,ה325 לא מושכת אותי אני לא מחפש ביצועים גם ככה רוב הזמן אני לא עובר את ה120

שתי הרכבים לא זולים במיוחד להחזקה, אבל הקרוזר יהיה אמין יותר עם מינימום "הפתעות".

אם אתה לא יוצא לשטח כמעט, בקרוזר יהיה לך רק טיפולים והחלפת חלקים עקב בלאי טבעי.

בקיצור קרוזר.

פורסם

בסופו של דבר ואחרי יומיים עם לנדקרוזר של קרוב משפחה הוחלט על הלנדקרוזר.

אם מישהו שמע על אחת קצרה 04-05 בצבע לבן או שחור עם ריפודי עור וסאן רוף אשמח לשמוע

• תוכן חדש...