Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזז אני אומר לך פיאט אוטו אם הרבה בעיות!!! הסובארו נחשבת לאמינה אבל כל אוטו עושה בעיות שחורשים עליו וגם הוא לא בנוי לזה הוא סתם אוטו לנסיעות אתה בכלל ראית איך הוא נראה??? אוטו מכוער ואמין.

פורסם

הסובארו ניראית מוזנחת מאוד השאלה איך היא מבחינה מכנית ואת זה אני רואה לא בא לך להגיד

ואיך הפיזו 205 ראתי גם אחת נחמדה

פורסם

אל תבין אותי לא נכון אני לא באתי לפגוע בכל סתם שאלתי כי הוא לא מכונית יפה או משהו אבל בקשר לאמינות הוא נחשב לאחד האמינים(לא שהיה לי כזה) אבל כמו שאמרתי זה תלוי באקזמפלר ובכל אוטו שתחרוש עליו היו בעיות.

פורסם

אז אתה לא מציע לי לכת על הפיאט 96 מנוע 1400 הזרקה אם אני הולך להישתולל איתו יענתו פתיחות קיקים פירפורים וכול החארטות האלה?...

ואם לא אז איזה אוטו יעמוד בדברים האלה בלי ליראות כול שני וחמישי מוסך...?

פורסם
אז אתה לא מציע לי לכת על הפיאט 96 מנוע 1400 הזרקה אם אני הולך להישתולל איתו יענתו פתיחות קיקים פירפורים וכול החארטות האלה?...

ואם לא אז איזה אוטו יעמוד בדברים האלה בלי ליראות כול שני וחמישי מוסך...?

כמעט כל אוטו לא יחזיק לך מעמד הרבה עם אתה "הולך להישתולל איתו יענתו פתיחות קיקים פירפורים וכול החארטות האלה"!!

המכוניות לא בנויות לזה, הם בנויות להסיע אותך מנקודה א לנקודה ב....זה שאתה קורא את האוטו מנקודה א לנקודה ב, זה החלטה שלך!! ותתצטרך להתמודד עם התוצאות (לבקר הרבה במוסך)...

ובקשר לאונו, לא יצא להם שם טוב, אבל השנתון שלה די גבוה (דבר טוב), אבל תבדוק אותה ב-7 עיניים!

פורסם

כן השנתון גבוה אבל הקילומרז גם די גבוה...

אבל חבר שלי סגר אם אונו 1400 הזרקה 150 בלי לילחוץ על כול הגז ובנתים טפו טפו הוא לא היה במוסך ואני מכיר אותו הוא מישתולל איתה ככה שלא יודע אם השמועות נכונות....

פורסם
כן השנתון גבוה אבל הקילומרז גם די גבוה...

אבל חבר שלי סגר אם אונו 1400 הזרקה 150 בלי לילחוץ על כול הגז ובנתים טפו טפו הוא לא היה במוסך ואני מכיר אותו הוא מישתולל איתה ככה שלא יודע אם השמועות נכונות....

יש יוצאים מן הכלל :wink:
  • תוכן חדש...