Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילים פשוטות : הם {מ. התחבורה} רצו להראות לנו שהם בסדר . רצו לעודד רכבים נקיים ופחות מזהמים , עם מנוע קטן , ומן הסתם גם חסכוניות בדלק . ואז קמו כל החכמים למיניהם וקבעו שהמס על רכב "ירוק יותר" צריך לרדת . והוא ירד . והאנשים רצו לאולמות התצוגה . האלטו עם ה-60000 ש"ח עשתה היסטריה . אנשים חיכו חודשים . אחר כך הפיקנטו . ואז הרבה יבואנים ראו פוטנציאל ברכבים הללו והביאו אותם . עם מחירים תואמים . לנו זה נראה זול . אבל תאמינו או לא הם היו עדיין יקרים . אפילו היום כש הם ירדו אל מתחת ל"קו האדום" של 60000 ש"ח הם עדיין לא מיישרים קו עם מה שקורה בעולם .

לאט לאט הכסף בקופת האוצר נגמר ויש היום פרה חולבת חדשה : רכבי המיני !

יאללה בואו נעלה מיסים בחזרה על הרכבים הללו . ומן הסתם מחירם יעלה עכשיו שוב וחבל , כי זה יחסל עוד פעם את הדרישה שלהם , אנשים שוב יעברו שוב ל "1600 AUTO" ועוד כאלה וכאלה , זיהום האוויר יעלה , גם ככה מקומות חניה יש רק על הנייר,כנראה מה שחשוב לשר התחבורה זה כסף , והרבה , כמה שיותר . לא לשכוח את מחירי הדלק שהם גם ככה בשמיים .רכב 1600 AUTO יצרוך עוד דלק , והנה לכם עוד כסף לקופת האוצר השמנה !ומה עם אגרת הרישוי ? גם .

אז אדוני שר התחבורה אני שואל , איך זה מסתדר עם האמרה החדשה שלך עכשיו ש- אני מצוטט "אני אוריד את מחיר הרכבים החדשים " ?

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יודעים מה, ניחא שילמתם 1000-2000 ש"ח תוספת לצבע מטאלי.

בבואכם לבצע עסקת טרייד אין "במחיר מחירון" , אתם חושבים שצ'מפיון ישקללו לכם את הרכב הישן (בצבע כסף מטאלי לדוגמא)

שרכשתם מהם לפי תוספת צבע מטאלי במחיר ?

ממש לא. הם טוענים שצבע מטאלי לא מצדיק תוספת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

^

מישהו כופה עליך לעשות טרייד אין עם התנאים שלהם? אם בשוק המכונית שלך שווה יותר, לך על זה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אתם יודעים מה, ניחא שילמתם 1000-2000 ש"ח תוספת לצבע מטאלי.

בבואכם לבצע עסקת טרייד אין "במחיר מחירון" , אתם חושבים שצ'מפיון ישקללו לכם את הרכב הישן (בצבע כסף מטאלי לדוגמא)

שרכשתם מהם לפי תוספת צבע מטאלי במחיר ?

ממש לא. הם טוענים שצבע מטאלי לא מצדיק תוספת.

קודם שיציעו בכלל "טרייד אין במחירון מלא" . אחר כך תהיה בטוח שאף אחד בכלל לא יחשוב או חלילה ידרוש את התוספת צבע שהוא שילם , בחזרה ,וכל זה גם אם הרכב יהיה שמור כמו במוזיאון .

פורסם

דיוק קטן, בטרייד אין כן יתחילו לדבר על מחירון אבל, (אבל גדול) ממחיר הבסיס. לדוגמה:

סיאט 2010 מחירון בסיס 60k צריך להוסיף עליה לכביש שזה עוד 1k עבור חודש אז עם הרכב עלה לכביש באוקטובר אז זה תוספת של 10k וזה אומר מחירון משוכלל 70. בסוכנות יתנו 60 ומהסכום הנ"ל יורדים בהתאם למצב הרכב. זה תנאי הטרייד אין עתידי בכל חברה.

** כמובן שאף אחד לא חייב לקבל את זה ויכול למכור לבד עם הוא בטוח שיקבל יותר מההצעה של טרייד אין.

*** מה שמציק זה שהם משדרים לך במהלך הקניה ביטחון של הטרייד אין שאתה מאמין שאין פחד לקנות ואני אקבל מחירון בעוד 2-3 שנים ומה רע בכך רק שזה לא מדוייק.

החיים הם כמו....

פורסם
לא הייתי קורה לזה מרמה שכן ליבואן זכות להחליט כמה הוא רוצה תוספת על כל דבר.

זה בדיוק מה שהיה במבצע הזה.

הפרסום היה על סיאט Mii ידנית 3 דלתות ב- 54,900 ש"ח עבור הצבעים לבן, צהוב ואדום.

מי שרצה צבע לבן קיבל ב- 54,900 ומי שרצה צבע אחר (או לא היה לו אופציה אחרת כי נגמרו הלבנות) שילם 54,900 + 1000 ש"ח תוספת עבור צבע (כך זה מופיע בחוזה או הצעת מחיר, לא כתוב בשום מקום צבע מטאלי).

בלבת אותי, הבחור הזמין רכב צהוב, לא מטאלי. גבו ממנו 1000 ש"ח על צבע מטאלי בעוד הצבע שהזמין הוא לא מטאלי ולפי דבריך מופיע באופן ברור בפרסום.

אנא הסבר.

פורסם
בלבת אותי, הבחור הזמין רכב צהוב, לא מטאלי. גבו ממנו 1000 ש"ח על צבע מטאלי בעוד הצבע שהזמין הוא לא מטאלי ולפי דבריך מופיע באופן ברור בפרסום.

אנא הסבר.

יש תוספת עבור צבע צהוב, רק שההגדרה שלו ב"מטאלי" היא הטעיה של איש המכירות\סוכנות (בחוזה רשום "תוספת עבור צבע" ללא זכר למילה "מטאלי").

פותח השרשור טוען שהטעות נעשתה בחוסר תום לב, אני מאמין אחרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
^

מישהו כופה עליך לעשות טרייד אין עם התנאים שלהם? אם בשוק המכונית שלך שווה יותר, לך על זה...

אנשים נכנסים לעסקאות האלו מכל מיני סיבות. זה מאוד נוח כשמבטיחים לך לפני רכישת רכב חדש שתוכל לעשות טרייד אין במחיר מחירון, שדואגים לך למימון, אתה לא תצטרך לבזבז זמן על ביקורים חוזרים בקומפיוטסט וכו' וכו'. זה קצת פחות נח כשאתה מגיע אחרי שנתיים - שלוש מגלה שהיבואן לא מתכוון לעמוד במילה שלו ואתה נשאר עם 15-20,000 פחות ביד (בהתאם לשווי הרכב כמובן) אם אתה הולך על הטרייד אין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הכל נכון.

אני מאמין שבאותיות הקטנות זה כתוב...:wink:

אבל תסכים איתי שלא יתכן שכל המכוניות שוות אותו דבר. על מכונית מוזנחת גם בשוק החופשי בד"כ מקבלים פחות.

תמורת התחייבות קשיחה לרכוש את הרכב שלך במחיר מלא, לא משנה מה יהיה, אתה תשלם בסוף מחיר גבוה יותר על המכונית החדשה (אלמנט ביטוחי).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נכון, זה אף פעם לא יהיה ולא יכול להיות 100%, וזה גם הגיוני. מה שפחות הגיוני הוא שמבטיחים לך מחיר מחירון (בהתחשב במצב הרכב כמובן), אבל אז כשאתה מגיע לבצע את הטרייד אין, המספר הראשון שנזרק באוויר הוא 80% משווי הרכב, כי ככה בא להם באותו הרגע.

שמע, אני בטוח שכל היבואנים עושים טריקים מסריחים בצורות ורמות שונות, יש כאלו שפשוט שוכחים שצריך לשים גבול בנקודה מסויימת (ונראה לי שזה גם מתחבר לכל מה שנטען בשרשור הארוך על הgti החדשה).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

OK ! היום היו התפתחויות . אומנם את הרכב עדיין לא קיבלנו , וכששאלנו מתי ? אז אדון ישראל מבאר שבע מסר לנו ש"זה בהכנה" לאחר ששבוע שעבר אמר שלא ניתן לשנות צבע כי "שוחרר כבר " . שאלנו מתי ? והוא ענה :15 ימי עבודה , אבל יש חגים.

החלטתי לשאול בסוכנות אחרת {באשדוד}כמה שאלות שאדון ישראל מהסוכנות בבאר שבע ענה עליהם כגון " הרכב התייקר " , "אין צבעים " , "מועד הספקה של חודש וחצי , ועוד ... שום דבר מזה אינו נכון . הרכב אינו התייקר כלל , צבעים יש בשפע , מועד הספקה מיידי , ועוד דברים שוליים כגון , שחרור הרכב בימי חול המועד ? אף אחד לא יודע לתת תשובה וודאית על זה .

שוב , לאחר קבלת הרכב , אני מקווה ומתפלל {לאחר שקראתי שרשורים כאן , בנושאי "צמפיון"} שלא אזדקק למוסכי הרשת .

ושיהיה לכולנו שנה טובה !

פורסם

אז אדוני שר התחבורה אני שואל , איך זה מסתדר עם האמרה החדשה שלך עכשיו ש- אני מצוטט "אני אוריד את מחיר הרכבים החדשים " ?

מה אתה רוצה? הוא אמר שיוריד, ובאמת הוריד (את חלקם). הוא לא אמר שאחרי שיוריד, לא יעלה בחזרה.

וברצינות: בין מה שהובטח לפני הבחירות לבין מה שנעשה אחריהן, בדרך כלל אין קשר.

דני

פורסם
OK ! היום היו התפתחויות . אומנם את הרכב עדיין לא קיבלנו , וכששאלנו מתי ? אז אדון ישראל מבאר שבע מסר לנו ש"זה בהכנה" לאחר ששבוע שעבר אמר שלא ניתן לשנות צבע כי "שוחרר כבר " . שאלנו מתי ? והוא ענה :15 ימי עבודה , אבל יש חגים.

החלטתי לשאול בסוכנות אחרת {באשדוד}כמה שאלות שאדון ישראל מהסוכנות בבאר שבע ענה עליהם כגון " הרכב התייקר " , "אין צבעים " , "מועד הספקה של חודש וחצי , ועוד ... שום דבר מזה אינו נכון . הרכב אינו התייקר כלל , צבעים יש בשפע , מועד הספקה מיידי , ועוד דברים שוליים כגון , שחרור הרכב בימי חול המועד ? אף אחד לא יודע לתת תשובה וודאית על זה .

שוב , לאחר קבלת הרכב , אני מקווה ומתפלל {לאחר שקראתי שרשורים כאן , בנושאי "צמפיון"} שלא אזדקק למוסכי הרשת .

ושיהיה לכולנו שנה טובה !

מה שלא פחות ממדהים אותי זו העובדה שאתה יודע בדיוק מה עשו לך, איך תמרנו אותך, איך כנראה יתמרנו אותך בעתיד ועדיין רכשת את הרכב כאילו שאין שום תחליפים אחרים בשוק.

אל תרגיש רע, גם אני ועוד הרבה לקוחות צ'מפיון כאלה והעובדה שאנחנו ממשיכים לקנות אצלם רק מוכיחה להם שהגישה שלהם עובדת וכנראה לא תשתנה.

• תוכן חדש...