Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע המשפחה שלי רוכשת יונדאי i30cw 2010 ויש שם מערכת מובנת.

אומנם יש כניסות usb ו aux, אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם האם כדאי לשנות אותו לרדיו דיסק שיש ברשותי פיונר 8350

במידה וניתן לשנות רוב הסיכויים שאני יוסיף מגבר עם סאב והחלפת רמקולים.

אשמח לתשובות במהרה.

פורסם

לפי דעתי מערכת מקורית מוסיפה הרבה יותר יופי לעומת רדיו דיסק, אם תשתדרג לדאבל דין אז אין ספק שלך על זה.

אתה לא נשמע לי כמו מישהו שמטורף על מערכות לרכב לא יודע כמה שווה להחליף את המקורית היא לא כל כך גרועה יש לה USB וAUX

פורסם

לא שמתי לב למערכת, אז כנראה שאתה כן בעד איכות :)

אין מתאמים לכל הרכבים, אבל לרכבים שיש אפשר למצוא בEBAY במחירים נוחים.

פורסם

לא הבנתי את השאלה, אתה רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים כי אין טוויטרים??

אם יש לך רמקולים בבית שאין בהם שימוש, אז תתקין אותם אם באלך, אין פסול.

יהיה שינוי בצליל/איכות אבל לא דרסטי בלי הגברה.

פורסם

מורל טמפו.

הקומפוננט הזה מתפקד טוב בלי הגברה, גם המורל דוטק ניכנס בתקציב אבל לדעתי לא יראה שינוי גדול בלי הגברה.

פורסם

ברור, דרך אחת זה לקנות מנחת (ממיר את היציאות של הרמקולים מהמערכת המובנת לRCA, צריך לקנות מנחת איכותי כדי שהאיכות של הצליל לא תאבד בדרך, יש בשפע בפורום מכירה),

דרך שנייה זה לקנות מגבר עם HI INPUT שמתחברים אליו עם יציאות הרמקולים והוא מגביר אותם, לא השתמשתי בזה אני לא יודע כמה זה איכותי.

פורסם

לחבר שלי יש I30 (כמעט בטוח) והמערכת שם סבבה לגמרי. ממה לא מה שאתה רגיל ממערכות של רכב. אם לא בא לך ממה להתעסק עם שידרוגים והחלפות, חכה עד שתשמע את המערכת ואז תחליט.

פורסם

אם אתה הולך להוסיף מגבר אז מומלץ אפילו שהמערכת המקורית נראית הכי מתאימה לדשבורד של הרכב אבל אין לה יציאות למגבר וצריך מנחת אני מכיר אחד מהבסיס עם I30 שהוסיף רק סאבוופר למערכת שמע של הרכב אבל לא החליף את הרמקולים והרדיו דיסק האיכות לא תהיה הכי טובה עם המערכת המקורית

פורסם

עשיתי בדיקה של המערכת ברכב, בסך הכול נחמד.

מה שכן הפירוט של הגבוהים לא מי יודע מה ובגלל זה אני הולך להביא טויטירים.

שנית הבאס הוא אומנם לא חזק אבל לא רע גם.

הייתי שמח לדעת יותר על סוגי מנחתים ומה +/- המחיר?

• תוכן חדש...