Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שניתן למצוא באיביי מאות כאלה ב 1$, אבל אני לא רוצה שהגלקסי שלי יתפוצץ, אז מישהו מכיר מוצר איכותי ?

הכוונה לדבר כזה, שמתחבר למצת ומספק 2AMP.

$(KGrHqN,!hUFDVItpKw7BRFS355z8Q~~60_12.JPG

פורסם

יש גם מלא זיופים.

המוכר הזה למשל הבטיח לי שזה גריפין מקורי והוא אחראי ב100% לכך.

המטען עבד רבע שעה ונשרף. למזלי הרב הוא לא לקח איתו את הגלקסי מחמל נפשי.

בינתיים החנות שלו והמכירה נעלמו מהרשת.

מזל שהלקח הסתכם ב2.89$ ולא במכשיר הסלולרי/שקע המצית ברכב/רכב שרוף.

אא.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממליץ לקנות את אותו מוצר דווקא מהמוכר הזה. מוכר אמין שקניתי אצלו במשך הזמן מעל עשרה מוצרים. http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-S2-S3-NEXUS-NOTE-1-2-3-4-2000MAH-DUAL-CAR-CHARGER-ADAPTER-CABLE-/110954267921?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item19d563c511

גם אני קניתי את זה לנוט 2 שלי בזמנו. אין לי ממש מושג האם הוא מסוגל להוציא 2 אמפר ביציאת יואסבי אחת, או שהכוונה שביחד שתי היציאות מוציאות 2 אמפר.

פורסם
אני יודע שניתן למצוא באיביי מאות כאלה ב 1$, אבל אני לא רוצה שהגלקסי שלי יתפוצץ, אז מישהו מכיר מוצר איכותי ?

הכוונה לדבר כזה, שמתחבר למצת ומספק 2AMP.

$(KGrHqN,!hUFDVItpKw7BRFS355z8Q~~60_12.JPG

בדרך כלל הזרם הכללי הינו 2 אמפר כלומר כול יציאה יכולה לספק 1 אמפר בלבד.

אתה לא צריך להיות מודאג מזרם המוצא של המטען מכיוון שזרם הטעינה נקבע על-ידי הבקר הפנימי של המכשיר הסלולרי או במילים פשוטות אם המטען מסוגל לספק זרם של 2 אמפר או 3 אמפר זרם הטעינה יהייה אותו דבר.

למה אתה צריך מטען של 2 אמפר ? מטען של 1 אמפר מספיק לרוב הטלפונים הסלולרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

1 אמפר לא מספיק לנוט2.

אם תשתמש ב GPS עם תוכנת ניווט כלשהי שתשאיר את המסך דולק, המכשיר לא יטען ואם בנוסף תדבר בטלפון או תשמע מוסיקה, הסוללה תפרוק.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי - בעבר היה לי מטען 1AMP שעבד מצוין עד שקניתי גלקסי, והוא פשוט לא היה מטעין אותו.

במצב של GPS הסוללה הייתה נשארת באותו מצב, ובמצב של שיחות + GPS זה היה פורק סוללה לאט לאט.

אז מה עושים כל אנשים הגלקסי שצריכים שתי כניסות USB ברכב ובכל זאת רוצים שהגלקסי יטען ?

פורסם
כמו שאמרו קודמיי - בעבר היה לי מטען 1AMP שעבד מצוין עד שקניתי גלקסי, והוא פשוט לא היה מטעין אותו.

במצב של GPS הסוללה הייתה נשארת באותו מצב, ובמצב של שיחות + GPS זה היה פורק סוללה לאט לאט.

אז מה עושים כל אנשים הגלקסי שצריכים שתי כניסות USB ברכב ובכל זאת רוצים שהגלקסי יטען ?

אם זה יעזור לך, אני יכול לבדוק בעזרת רב מודד אם הזרם שיוצא משני החיבורים הוא 2A.

אגב אני שמתי לינק רק למוצר. אני לא מכיר את המוכר הזה ולא ממליץ עליו.

כך שאם אתה מתכוון לקנות את המטען תלך על ההמלצה של firebirdrc

פורסם
אם זה יעזור לך, אני יכול לבדוק בעזרת רב מודד אם הזרם שיוצא משני החיבורים הוא 2A.

אגב אני שמתי לינק רק למוצר. אני לא מכיר את המוכר הזה ולא ממליץ עליו.

כך שאם אתה מתכוון לקנות את המטען תלך על ההמלצה של firebirdrc

נרכש :)

תודה גם ל firebirdc

פורסם

המטען בקישור לא מסוגל להטעין בו זמנית 2 מכשירים בזרם של 2 אמפר. אם תחבר אביזר בודד אולי תקבל 2 אמפר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...