Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גם מלא זיופים.

המוכר הזה למשל הבטיח לי שזה גריפין מקורי והוא אחראי ב100% לכך.

המטען עבד רבע שעה ונשרף. למזלי הרב הוא לא לקח איתו את הגלקסי מחמל נפשי.

בינתיים החנות שלו והמכירה נעלמו מהרשת.

מזל שהלקח הסתכם ב2.89$ ולא במכשיר הסלולרי/שקע המצית ברכב/רכב שרוף.

היה אחד ממש דומה ברשת "באג". נאמר לי ע"י המוכר לא לקנות 1A כי זה יותר מדי לגלקסי S3 (אחרי כמה בדיקות שלי התברר כטעות) וכעת אין להם יותר את הדגם של ה-2 יציאות ו-2A. מתסכל!

כשאני מפעיל וייז, 1A לא מספיק בשביל להטעין, לכל היותר הוא מצליח לשמור על מצב הסוללה. אחד היתרונות של המטען אשר מופיעה בתמונה שצירפת הוא הגודל, הוא ממש קטן וכמעט ולא בולט מחוץ לשקע המצת.

יש לך מושג היכן אפשר להשיג כזה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קודם כל, אין דבר כזה מטען עם זרם גדול מדי.

זרם הטעינה נקבע ע"י המכשיר הנטען, ולא ע"י המטען.

ההצהרה של האמפר על המטען היא מה הזרם המקסימלי שהוא מסוגל לספק, ולכן, אין מה לדאוג אם הזרם גבוה יותר ממה שהמכשיר באמת זקוק לו.

מנסיוני הדל עם כמה מטענים קטנים שלא בולטים החוצה משקע המצת - הם לא באמת מסוגלים להוציא אמפר אחד, שלא נדבר על 2A...

אבל אני חייב לציין שקניתי מטענים זולים, ולכן זו כנראה הסיבה.

ככל שמגדילים את הזרם, רצוי שהרכיבים יהיו גדולים יותר כדי שיוכלו לעמוד במשימה ולא ישרפו.

אני מניח שזו הסיבה שהמטען האיכותי שהוצע כאן ועולה 12$, הוא גם גדול יותר.

יחד עם זאת, אני לא שולל קיום של מטען קטן ואיכותי שנותן 2A, רק שעוד לא ראיתי אחד כזה בפעולה...

• תוכן חדש...