Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של 60K

BIGiz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה קניתי סקודה פביה ספייס 2009 ששירת אותי נאמנה לא העלתי בדעתי שאני יהיה חלק מהסטיסטיקה אבל זה קרה....

אנו זוג + ילדה ככה שצריך מקום בשביל העגלה נוסעים באזור 17K בשנה וצריך להיות אוטומטי

כרגע אני ירדתי מהסקודות גם בגלל מחיר הביטוח הגבוה(ומסתבר שבצדק) וגם הרצון לגוון מעט.

האופציות שנראו לי

הונדה סיויק 2008 יד ראשונה נסעה ~40K מחיר 60~

גטה 2010 יוצאת ליסינג 70K מחיר 57~

טיוטה קורלה 2008 רובוטית יד ראשונה 43K מחיר 63~

טיוטה קורלה 2008 רובוטית יד ראשונה 88K מחיר 53~

חוץ מחוית נסיעה איך הגיר הרובוטי מבחינת אמינות , וטיפולים שמעתי דברים סותרים

אני נוטה לכיון הקורולות בגלל החיסכון בדלק

אז מה אתם אומרים?

פורסם

אני יכול להמליץ לך בלב שלם על הסיויק 1800, נפח המנוע כלל לא מצביע על צריכת דלק גבוהה מהקורולה, מהניסיון שלי צריכת הדלק טובה לקטגוריה והרכב מרווח, והמנוע יחסית חזק כשרוצים וצריך.

לדעתי רכב מוצלח מהקורולה.

פורסם

מכל הרשימה הזאת הייתי הולך בלב שלם על ההונדה.

בנוגע לגניבת הסקודה, אפשר לשאול איזה אמצעי מיגון היה לך ברכב (האם היתה כספת על המחשב?), ומאיזה אזור בארץ הרכב נגנב?

פורסם

אין שום סיבה לשלם 63 אלף ש"ח עם קורולה רובוטית, שבמחיר הזה אתה יכול לרכוש קורולה 2009 אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי המיגון היה כספת לפי דרישת הביטוח( ביטוח ישיר) לא יה איתורן

שאלה לגבי ההונדה איך האמינות יוקר האחזקה

ושאלה נוספת יותר כללית מה עדיף שנה נמוכה יותר או קילומטרז נמוך?

• תוכן חדש...