Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בגולף דור 4 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לי יש לי מיכל 50 ליטר , עכשיו כל פעם שאני נוסע במשך הרבה זמן כבר יש לי צריכת דלק לא נכונה , במקום 900 קמ למיכל אני עושה 650 גג.

עכשיו שאלה לי עליכם מה עליי לעשות?

טיפול נעשה לא שינה כלום. (שמן , פילטרים ... )

הרכב עבר 278,000 ( אבל לא נראה לי שזאת הבעיה , זה דיזל .... )

טורבו במצב טוב .

קירור לגיר יש.

משאבת סולר החליפו.

יכול להיות שאני צריך ניקוי אינג'קטורים ? ( אם כן כמה זה בערך יעלה )

מה עושים תנו יעוץ ? .

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

נפח מיכל דלק הוא 50 ליטר, אבל אתה אף פעם לא מרוקן את המיכל עד הסוף, אני מניח שאתה מתדלק כשנורת דלק נדלקת, וממלא בערך 43 ליטר.

650 קילומטר על 43 ליטר זה 1 ל 15 וזה בכלל לא רע, בהתחשב בכך שהגיר אוטומטי.

אם טעיתי בהנחות שלי, בצע מדידה מדוייקת - כמה קילומטרים עברת וכמה ליטרים מלאת, וציין את תנאי הנסיעה - בינעירוני, עירוני, עליות, מישורי, מזגן כן/לא, רכב עמוס כן/לא, נהיגה רגועה או נמרצת.

900 קילומור למיכל זה די דימיוני ברכב הזה, אולי רק אם אתה נוסע אך ורק בבינעירוני ולא עובר את 90 קמ"ש.

פורסם

נפח המיכל הוא 55 + 7 ליטר רזרבה = 62 ליטר, בזמן התדלוק כשהמיכל מתמלא זאת אומר המשאבה קופצת ניתן להוסיף עוד כ 10 ליטרים על ידי הוצאת אויר בעזרת הכפתור שממוקם בפתח המיכל.

ההבדל שתיארת הוא ה 10 ליטר הנוספים שאפשר למלא על ידי הוצאת האויר

פורסם

לא יודע כמה הרכב שלך בתכלס אמור לצרוך דלק, אבל אני חושב שהדרך של הבדיקה שלך לא נכונה, אני בודק בדרך אחרת והכי אמיתית. תמלא פול, תאפס את המונה, ואחרי שתמלא שוב מיכל מלא, תראה כמה קילומטר עשית עד אז, ותחלק את הקילומטר בליטרים שהכנסת, אני חושב שזה הבדיקה הכי נכונה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

חברים אם אני מפרסם כנראה שבדקתי , ממלא 50 ליטר מאפס נוסע 650 ולא מגיע .

לגבי תנאי הדרך 650 וזה לא מגיע זה בין עירוני + מזגן. מהירות 120 גג.

בעיר בכלל עכשיו בדקתי יצא לי 470 גג + מזגן .

וכן בדקתי אצל מישהו שאני מכיר הייתה לו בורה 2001 TDI הוא עבר 850-900 ק"מ ולא על בין עירוני 90...

פורסם

יש לי שאלה. בעבר מדדת כבר שנסעת 900 ק"מ? או שזה נתון שאתה מביא מידע כללי? או מספרות רכב כלשהי?

דבר נוסף, השוואה בין שתי סוגי רכב שונים לדעתי היא בכלל לא רלוונטית (החבר עם הבורה). העבודה שלשתיכם יש מנוע TDI לא אומרת שהצריכה שלכם בהכרח תהיה זהה או אפילו דומה .

• תוכן חדש...