Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שקראתי פה בפורום על חברה שהיו ב-STEAM - ME וביצעו ניקוי פנימי, החלטתי לבקר אותם...קמתי בבוקר, התרעננתי קצת ונסעתי אליהם. הנסיעה לקחה לי בערך 4 דקות :) , תסבירו לי איך אני לא ידעתי שהם לידי אני לא יודע.....

פגשתי את איזט, אחלה בחור, חברמן, מסביר על כל דבר - על החומרים...ואיזה חומרים הוא מחזיק שם, לא סתם:

מנזרנה, CHIMICAL GUYS, מוצרי CAR PLAN, POUR BOYS, מגוויר, ועוד....

בקיצור רציתי לעשות ניקוי מנוע ודיטיילינג על המכסה מנוע, ראו תמונות, רק לצומת לב, המכסה מנוע בתמונות רק אחרי 3 שכבות פוליש מנזרנה, אני יעדכן בהמשך:

IMG_20130815_090636.jpg

IMG_20130815_090647 (Medium).jpg

IMG_20130815_090651 (Medium).jpg

IMG_20130815_091713 (Medium).jpg

IMG_20130815_091721 (Medium).jpg

IMG_20130815_091726 (Medium).jpg

IMG_20130815_092824 (Medium).jpg

IMG_20130815_093004 (Medium).jpg

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המנוע נראה כאילו הוא יצא היום מהסוכנות, חדש לגמרי! איזה רכב שמור, משו משו,

דרך אגב למה עשית טיפול רק למכסה מנוע ולא לכל הרכב?

פורסם

ניקוי תא מנוע עלה 100 ש"ח. זה נע בין 100-200 ש"ח תלוי כמה עבודה יש...

פורסם
פוליש מוריד שכבה ולא מוסיף לכן להגיד 3 שכבות זה לא נכון

צודק, הכוונה היתה פוליש מנזרנה ב-3 רמות שונות(כנראה חיספוס) ולמי ששאל...כן עשיתי בסוף את כל הרכב, תמונות בקרוב וגם איזט אמר שישלח לי במייל את כל סדר הפעולות והחומרים שהוא שם היום. האמת ואני לא אדם שקל לרצות אותו(תשאלו את אישתי) עבודה מעולה!

פורסם

וכמו שאיזט הבטיח הוא גם קייים, בבקשה סדר הפעולות כולל החומרים(אמייל מאיזט באנגלית), דרך אגב היום פגשתי אותו פעם ראשונה, ואני רוצה לפרגן לו - עשה עבודה נהדרת וארוכההההה

Dear Nir,

First of all I would like to thank you for choosing SteamMe for detailing of your car, and I hope you will be satisfied with our work. Pls find attached our detailing process and pls find under steps and products we have used on your cars detailing today:

1. Engine cleaning with steam shine with Pearl Car Pro

2. Complete car wash with steam

3. Clay pad of Car pro with optimum lubricant

4. Menzerna 400 with lake country purple fur pad

5. Menzerna 1500 with lake country orange compressor pad

6. Menzerna 4000 with lake country Black compressor pad

7. Cleaning of the polish dust from the car with steam

8. CG Black Light with lake country red compressor pad

9. CG Jet seal all over the car

10. Menzerna Color Lock Carnauba Wax

11. Finishing of all the exterior plastics with Pearl Car Pro

Also you can reach to the detailing flow video at

פורסם

נראה שבמקרה שלך עשו עבודה יפה, השאלה היא מה רמת הצפייה שלך, אצלי ברכב הם עשו דייטילנג פנימי והאמת שעשו עבודה ממש גרוע ולא הייתי כלכך מרוצה, אני מאד שמח שאתה שבע רצון!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כמה זמן הושקע בעבודה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אצלי עשו ניקוי פנימי, וממש לא הייתי מרוצה מהעבודה. מה שיותר עיצבן אותי זה שכשהתקשרתי אמרו לי טוב, אז בוא למקצה שיפורים... כאילו הזמן שלי לא רלוונטי, בלי התנצלות שבפעם הראשונה עשו עבודה גרועה ושאני צריך לפנות עוד פעם זמן לבוא שוב...

• תוכן חדש...