Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד ההתקנה של מגבר הסוני החדש שלי אני צריך עצה קטנטנה...

איפה קונים הכי זול כבל 10 גייג'?

אני צריך משהו כמו 7-6 מטר...

כמה עולה התענוג פחות או יותר?

המחיר של אוטו-דיפו סביר בדברים האלו?

תודה רבה!

אשמח לקבל עצה זריזה...היום כבר אוטוטו נגמר- ויש עוד התקנה לעשות...

פורסם

עומרי, השאלה היא מה אתה הולך להתקין?

לגבי השאלה שלך רועי, תלוי מה אתה צריך לרכוש, בשביל אילו רכיבים, וכמה אתה מעוניין להשקיע..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בשביל מגבר אחד סוני אקספלוד 200RMS.

עד עכשיו יש לי מגבר של ג'יי בי אל שמחובר עם חוט 8G.

בשביל הסוני אני רוצה להעביר חוט בניפרד מהמצבר. יספיק 8G?

פורסם

כמה וואט שני המגברים ביחד מפיקים ? (באפליקציה הנוכחית)

אם זכור לי נכון, 8 גייג אמור להספיק לצריכה של מגבר CLASS AB' בערך משהו כמו 400 וואט.

(ניצול של 50 אחוז חשמל, 50 אמפר.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תוכל להשתמש בכבל הנוכחי שלך, לא תהייה עם זה בעיה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שכל מגבר יקבל זרם/מתח בניפרד. יש לי פיוז על החוט מהמצבר 30A והפיוז שעל הג'יי בי אל 15A.

על הסוני יש פיוז 30A אם אני ישים פיוז 45A על בבית פיוז של החוט מהמצבר אז יהיה בו יותר זרם. ויכול להיות שהוא לא מיועד לכל כך הרבה זרם והבידוד שלו ימס.

פורסם

אם אתה שואל אם למגבר יש העדפה כל שהי, אז לא, למגבר אין העדפה.

לגבי התיאוריה של ההמסה של הבידוד של הכבל , זה נכון, כשמדובר בפיוזים שלא תואמים את הכבל.

ובזרמים שעוברים את הדרוש.

כבל 8 גייג יכול להריץ משהו כמו 400 וואט של מגבר AB, לכבל לא אמור להיות פיוז של 30 אמפר, למרות שזה לא פוגע בו,

אמור להית לו פיוז של בערך 50A, משמע הוא יכול לספק את שני המגברים הללו בכיף...

אין לך שום סיבה מדעית למה אתה צריך לרכוש כבל חדש, אם זה הרצון שלך, עם רצונות אי אפשר להתווכח

:)

דרך אגב, לפיוזים של המגברים אין שום השלכה לגבי צריכת החשמל המינימלית שלהם, אולי רק למקסימלית שלהם..

(לא תוכל לדעת כמה הם באמת צורכים, תוכל לדעת מה הרף שהם יצרכו)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...