Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, אני חדש פה.

קניתי לא מזמן אימפרזה 2006 עם 108,000 ק"מ. מאז שקניתי חוויתי כמין קפיצה או איך שתקראו לזה כשהאוטו מעביר הילוך מ-1 ל-2 במהירות נמוכה (אם החלון שלי פתוח אז גם אפשר לשמוע צליל קטן של "קליק" שבא מתחת לרכב. החלפתי לאחרונה גם שמן גיר לשמן סובארו מקורי ופילטר גיר.

מה עושים עם הקפיצה הקלה הזאת?

תודה.

פורסם

אמר לי עוד אחד מחנות חלפים שזה יכול גם להיגרם מתושבת מנוע, בכל מקרה אני אבדוק מחר בבוקר ונקווה שזה הבעיה ולא משהו אחר.

פורסם

האמת שגם לי יש 2004 וגם לי יש תופעה דומה.

אצלי יש קפיצה קטנה שזה מוריד הילוך, אבל רק בנסיעה איטית

התקשרתי לאחד מבעלי המקצוע מהפורום כאן (לא זוכר בדיוק) והוא אמר שזה יכול להיות גם צורך בעדכון תוכנה למחשב הרכב. הציעה שאני אבוא לבדיקה חינם....בפועל לא הלכתי כי אני ירושלמי והוא היה מחולון אם אני זוכר נכון...לא יצא

חשבתי שאחליף שמן גיר ופילטר בטיפול הבא אבל אני רואה שכבר עשית זאת וזה לא טרם במיוחד לפתור את התקלה.

ולכן אשמח שתעדכן אותנו.

פורסם

אצלי זה כשאני נוסע בנסיעה איטית בערך ואז קצת מוריד את הרגל מהגז (כדי שיחליף הילוך) אז אני מרגיש את זה. כאילו ההילוך נכנס בקפיצה קלה כזאת. יש לציין שבנסיעות מהירות הכל מרגיש חלק, לא ויברציות ולא כלום. בכל מקרה נעדכן.

פורסם

זה בדיוק התקלה אצלי!

הוצאת לי את המילים מהפה...

ואגב אצלי יש רק 86000 ק"מ...אז זה מעניין מה זה יכול להיות...אולי מחלה של האימפרזות?

פורסם
זה בדיוק התקלה אצלי!

הוצאת לי את המילים מהפה...

ואגב אצלי יש רק 86000 ק"מ...אז זה מעניין מה זה יכול להיות...אולי מחלה של האימפרזות?

אגב לפי החוברת טיפולים שמן גיר\פילטר צריך להחליף כל 60,000. תעדכן כאן גם כן אם הצלחת לפתור את הבעיה.

פורסם

קניתי את האוטו לפני חצי שנה עם 82 אלף ק"מ, ואני לא יודע בדיוק להגיד לך אם זה אכן נעשה ב 60 אלף.

שוחחתי עם בעל המוסך של המוכר והוא אמר לי שאכן עשה טיפול כללי כל שנה לקראת הטסט והבעלים הקודמים לא חסך בעלויות, אבל לך תדע אם הוא עבד בדיוק לפי הספר.

מה שכן לאחר הרכישה עשיתי יישור קו והיה חסר קצת שמן גיר, לא זוכר בדיוק, אבל היה חסר.

שהאוטו היה על הליפט בדקתי את מצבו של פילטר הגיר, היה נראה יחסי חדש וזה היה פילטר סובארו מקורי (קטן כזה שחור).

פורסם

תבדוק ידנית את השמן. תוציא את המד בדיקה ותנגב אותו על נייר טישו לבן ותראה את הצבע שלו, הוא אמור להיות אדום או קצת פחות מזה, אבל אם הוא חום\שחור זה בעיה. וכן תבדוק את הריח שלו איך הוא מריח, אם הוא ריח שרוף השמן הזה נגמר.

• תוכן חדש...