Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד היא לא זקנה או נכה/פצועה לא רואה למה זה נכון לקום דווקא בשבילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אשתדל לא להיות דרמטי,

אפתח בדוגמה לא קשורה מעולם השירותים הציבוריים-

בשירותים ציבוריים רוב האנשים עושים את הצרכים שלהם "על עיוור" מטעמי סטריליות ובלי מחשבה כלל

על אותה המנקה(לרוב הן נשים ) אשר צריכות להכנס לשם אח"כ ולנקות אבסטרקט קקה מכל עבר. נכון, זו עבודתה(?), אך עדיין אותה מנקה היא אמא/בת/אשתו של מישהו ואני אישית מנסה לצמצם נזקים כשאני נמצא בסיטואציה כזו. אני מנסה לרוב

לחשוב כך כלפי זרים.

אז נכון, באוטובוס היא לא בדיוק מקרצפת קקי מהמושבים, אך עדיין אני נוהג כלפי נשים כפי

שהייתי רוצה שינהגו כלפי אימי/ביתי/אחותי.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שיש קשר בין התנהגות נאותה בשרותים ציבוריים להתחשבות בצוות הניקיון. לא מורחים צואה בכל החלל ולא משתינים על הרצפה כי אלה סטנדרטים בסיסיים של התנהגות מתורבתת. ד"א לא חסרים גברים במקצוע.

אולי יש לזה השפעה רגשית עליך, אבל אני לא מוצא בזה שום סיבה הגיונית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

(נסיעה עולה 6.60, אם יש לך רק מטבע של עשר אבל שישים אג' נוספות, זה הזמן להיפטר מהן ולצמצם את מעורבות הנהג בתהליך).

צריך להטעין את הרב קו? גם אני מדי פעם. עשה כמוני, עלה אחרון.

אני גם מוצא איזו הנאה מגוחכת ב"גלישת אוטובוסים", היא נסיעה בעמידה בלי להחזיק בכלום.

שמע, אתה ענק. יש כאן כמה נקודות שקולעות לגבי בול, במיוחד גלישת האוטובוסים. :lol: אני בטוח שאנשים מסתכלים עליי ולא מבינים "למה הבחור הזה זז קדימה אחורה כל הזמן?"

אני נוסע כל ערב מארלוזורוב לרחוב רש"י ברמת גן, ולפעמים גם בבוקר את הדרך ההפוכה. הארומה של קו 82 היא משהו שלא מהעולם הזה :shock::roll: פרט לזה הנסיעות עוברות לי די בסבבה, מה גם שמדובר ב5-6 תחנות בסה"כ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אולי יש לזה השפעה רגשית עליך, אבל אני לא מוצא בזה שום סיבה הגיונית.

יכול להיות, זו פעולה שהוטמעה בי די עמוק. אני מפנה את מקומי עבור נשים.

(לא פאקצות חוצפניות כפי שהוזכרו כאן, נשים נורמליות ).

Gn'f'R

פורסם

לא רואה סיבה מיוחדת לקום בפני נשים, אבל כן אתן לשבת לכל מי שנראה לי שיותר מעיקה עליו העמידה מאשר עלי.

אישה עם תינוק? וודאי, למה לא? תהיה בטוח שהיא עייפה ומרוטה יותר ממך. לנסוע עם עגלת תינוק באוטובוס לא נראה לי כיף גדול, אז וודאי שלא אצפה ממנה גם לדאוג ליציבותה וגם לבטיחות התינוק.

בחור בן 24 שנראה עייף מת ובקושי מחזיק את עצמו עומד? שב חביבי, אפילו שאני מבוגר ממך.

היום לדוגמא קמתי לאחר שעלו שתי נשים שקשקשו בינהן, אחת התיישבה לידי. קמתי כעומד לצאת בתחנה הבאה למרות שהיו לי עוד כמה, סתם כי הן משוטטות ביחד ויהיה להן יותר נחמד לשבת ולשוחח מאשר שאחת תרים את הראש למעלה והשניה תביט למטה.

האדיבות אין לה חוקים כתובים (אולי חוץ מזקנה/נכים), היא רק דורשת מעט תשומת לב לסביבה. בתור מי שמאוד מתעניין באנשים ועסוק רוב היום בלהקשיב לשיחות של אחרים ולנחש "במה הוא עובד", "מה מצבה המשפחתי", "בטח הוא מרביץ לה בבית" וכו' - אם ניחשתי שמישהו צריך לשבת אתן לו. זה ככה פשוט.

הנוער של היום (מותר לי כבר להעיר הערות כאלה, היום תלשתי שערת שיבה ראשונה מהזקן), אפו תקוע בתוך הסמארטפון ואוזניו סתומות באוזניות, אין לו טיפה של קשר לעולם סביבו. ולמה שיהיה לו, הרי אם אתה לא חבר שלו בפייסבוק למה זה צריך לעניין אותו?

אלרואי, נתת לי רעיון, חכה לשרשור המשך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

האדיבות אין לה חוקים כתובים (אולי חוץ מזקנה/נכים), היא רק דורשת מעט תשומת לב לסביבה.

הנוער של היום, אפו תקוע בתוך הסמארטפון ואוזניו סתומות באוזניות, אין לו טיפה של קשר לעולם סביבו.

מסכים מאד עם רוח הדברים, אך לגבי הסיפא - נסיעה קצרה בתח"צ בספרד או בצרפת תראה לך שגם עם אוזניות וסמארטפון אפשר לקום ולפנות את המקום או לעזור עם נשיאת שקיות כבדות או להדר פני זקן - הכל עניין של חינוך ורגישות חברתית. אז נכון שגם שם לא הכל מושלם ויש עשבים שוטים מדי פעם, אך אצלם זו הנורמה ואצלנו זו פשוט לא.

באשר לפינוי מקום לנשים, אצלי הגישה לעניין הזה אלמנטרית - מי שרוצה שאתייחס אליה בשוויון מוזמנת לקבל את החובות יחד עם הזכויות, לחילופין אני מוכן לרפד אותה בצמר גפן אבל שלא תבכה אח"כ שאני לא מתייחס אליה באופן שווה. מי שרוצה שאפנה לה מקום באוטובוס מוזמנת להחזיר את זכות ההצבעה, לשבת כל היום בבית ולעסוק בניקיון וגיהוץ, להכין לי ארוחת ערב כשאני חוזר מהעבודה ולמלא את שאר חובותיה של "אישה" במשפחה.

פורסם

דריש, לא מדובר על קימה לאישה מפני שהיא אישה. על זה אני מניח שכולנו מסכימים. מדובר על התחשבות בחלש ממך. כיוון שכולנו אנשים שונים, ההגדרה הזו יחסית.

קח לדוגמא החזקת הדלת שנתפסת כמעשה ג'נטלמני של גבר לאישה. אני מוצא עצמי עושה את זה הרבה בלי בכלל לחשוב על מי בדלת, פשוט אם אני מגיע עם עוד מישהו לדלת באותו זמן ותפסתי את הידית - פותח ונותן לו להיכנס. לא באמת עוצר לחשוב על למה זה. לא מזמן שמתי לב שאבא שלי עושה את זה, כנראה זה נקלט ממנו.

בעקבות חוויה חדשה מהיום אני מוסיף עוד כלל - אם אתה מעשן בתחנת האוטובוס עשה זאת מחוץ לתחנה עצמה. אם הגיע האוטובוס ואתה גונב שאכטה אחרונה, רוקן את העשן מריאותך בחוץ, ועדיף עוד כמה נשימות לפני שאתה עולה. היום ראיתי גברת מבוגרת עושה את שני הדברים, אני יכול להישבע שהיא נשפה עשן בתוך האוטובוס (אם כי עליתי אחריה אז אני לא בטוח).

אגב, אני אומר את זה כמעשן שאינו רגיש במיוחד לריח סיגריות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לי יצא לנסוע אתמול באוטובוס, וישבתי מאחורי אישה מבוגרת שכנראה שפכה על הראש שלה חצי קילו של קרם לחות לשיער.:shock:

הריח היה כול כך חזק והאוטובוס היה כול כך מלא שלא היה לי לאיפה לעבור ואיפה לנשום אוויר מרוב ריח.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ומה עם החלאה שדווקא החליט לפתוח תפוז באוטובוס / רכבת חנוכה ביום סגרירי וגשום?

כל כך קיוויתי באותו רגע שהרכבת תבצע בלימת חירום והדביל ימצא את עצמו על המדרגות ממול. :twisted: :twisted: :twisted:

(כותב הודעה זו היה חובב מושבע של נסיעה בתח"צ , עד עליה של מקרים כאלו שמצויינים בשרשור זה, ריבוי הערסים / פריחות / בני דודינו שהרסו את החוויה. לפיכך גיבורינו עבר לרכב פרטי)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ומה עם החלאה שדווקא החליט לפתוח תפוז באוטובוס / רכבת חנוכה ביום סגרירי וגשום?

החלאה שלי יותר רציני, קילף קלמנטינה בטיסה מת"א לאילת...

צריך לציין שאת הקליפות הוא השאיר בכיס הכיסא?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הידעתם שכמעט אחוז אחד מהאוכלוסיה סובל מבחילה כשהוא מריח מלפפון, מלון, אבטיח ועוד כמה דברים בסגנון?

לצערי אני מריח את זה ממרחק של 20 מטר וגם מרגיש בחילה מיידית וקשה, אז קשה מאוד להסביר למישהו שלא יאכל לידי מלפפון כי הם מסתכלים עלי כאילו שאני איזה מפגר.

כבר קרה לי שירדתי מאוטובוס באמצע הדרך רק כדי לא להקיא.

• תוכן חדש...