Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי הונדה סיויק 2006 מהדגם שבין 2006-2012 מנוע 1.8 4 דלתות אוטומטית (לא רובוטית) 5 הילוכים.

הרכב אצלי מספר חודשים ולאחרונה נתקלתי בתופעה מסויימת.

בדרך כלל אני נוסע מאוד רגוע והאוטו בקושי עובר את ה 2000 סל"ד (כולם צוחקים עלי שאני נוסע כמו סבתא :lol:).

בשבוע שעבר לקחתי את הרכב למקום מסויים ונהגתי בצורה טיפה יותר "תובענית". לאחר שסיימתי את הנהיגה ורציתי לחזור לנהוג כמו שאני נוהג בדרך כלל הרכב לא מיהר להעביר הילוכים למעלה.

בהנעת הרכב לאחר מכן המצב חזר לקדמותו.

האם מדובר בבעיה טכנית שכדאי לבדוק או שמא מדובר בהתנהגות של הגיר שפשוט לומד את אופי הנהיגה ומנסה להתאים את עצמו לכך?

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

א.אתה בטוח שמדובר ב-5 הילוכים ולא ב- 4 ?

ב.אם הרכב עבר מעל 100,000 ק"מ ולא הוחלף שמן,הייתי נכנס להונדה ומבצע החלפה.אם זה לא יועיל זה בטוח שלא יזיק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן, זהו גיר 5 הילוכים.

הרכב עם 118500 ק"מ, בטיפול קודם החליפו שמן גיר.

בבדיקה שקניתי את הרכב לא מצאו בעיה בגיר (בדקתי בקומפיוטסט).

יש לציין שאין מכות בהעברת הילוכים והרכב נוסע חלק ומאוד שקט.

פורסם

בדיוק. הגיר מתוכנן ככה שהוא מנסה ללמוד אותך. אם תנהג אגרסיבי במשך זמן, ואז תחליט לנסוע לאט, אתה תיווכח שהגיר שלך מושך הילוכים. אם תיסע כמו סבתא, אז תראה איך ב-20 קמ"ש הוא מעלה להילוך שלישי.

אם אתה רוצה שהוא יחזור לקדמותו,, תוריד את הרגל מהגז, ותן לו לראות שסבתא חזרה אל ההגה, תוך כמה שניות/דקות הוא יחזור לעצמו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...