Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 Outdoor / האצ'בק ועל טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לנסוע מספר פעמים על הדגם הנ"ל (אווטדור\האצ'בק), רכב מאוד נוח למרות שתא המטען שלו קטן יחסית.

רציתי לדעת מספר דברים:

1. מאיזה שנה החלו לייבא את הדגם הזה לארץ?

2. יש איזה סוכנות או מקום מומלץ לקנות\לעשות טרייד אין לרכב יד2 (לדגם הנ"ל, שנתון 2010 ומעלה)? חיפשתי ביד2 כמעט ולא מצאתי את דגם ההאצ'בק.

3. לבעלי הניסיון - הייתם ממליצים על הרכב? (למשפחה, חשוב לי גם שיהיה גחון יחסית גבוה לנסיעה בדרכי עפר ודרכים חקלאיות) מבחינת אמינות, חלפים, טיפולים..?

4. שאלה כללית - בקשר לטרייד אין שמבוצע בד"כ בסוכנויות רכב כאלה ואחרות, אני מניח שהזיכוי שאני מקבל על הרכב שאני נותן להם בטרייד אין הוא נמוך (אולי נמוך משמעותית) מהמחיר מחירון שלו....עד כמה בד"כ המחיר\הזיכוי שאני אקבל עליו נמוך מהמחירון?

אשמח לתשובות

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

הדגם הופיע בארץ ב-2007, שודרג (בעקר המנוע) ב-2010.

אני נוהג ב-SX4 מזה 3 שנים ומרוצה מאד, אבל הנסועה שלי נמוכה (לאשה יש ליסינג). עם זאת הניסיון שלי עם סוזוקי אצלי ואצל אבא שלי - באלנו אחד, שלוש ליאנות ו-SX4 אחד הוא מצויין, כל עוד הרכבים מטופלים כראוי (היתה לנו בעיה עם ליאנה אחת שסבלה מצלחות בילום חלופיות שהותקנו על ידי חברת הליסינג הבעיה נתםרה עם החלפה למקוריות). כעת אני ממתין לקבלת סוזוקי נוספת (סויפט שכבר עברה רישוי ומאופסנת עד שאשתי תחזיר את הליסומטית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. כאמור הדגם הגיע בשנת 2007 (לדעתי כמודל 2008 +). דגם האאוטדור הגיע באמצע 2011 והוא בסך הכל חבילת אבזור וקישוט ל-SX4 הרגילה - פגושים קצת שונים, פסי קישוט מעל הגלגלים וחישוקי סגסוגת שונים.

2. אין בעיה למצוא את הדגם הזה, בסך הכל מדובר ברכב די נפוץ. נסה בחברות הגדולות ולא בלוח יד 2 שמפוצץ בסוחרי מדרכה - אלדן, אוויס, כלמוביל טרייד וכו'.

3. כן, מכל הבחינות. זה אולי לא הרכב הכי מאובזר והכי משוכלל בקטגוריה, אבל זה עדיין רכב טוב - אמין, זול לאחזקה ובסך הכל נחמד מאוד לנהיגה.

4. תלוי איזה רכב יש לך. אבל בגדול, ההפחתה האמיתית בטרייד אין מתחילה ב-20 אחוזים ממחיר המחירון לרכב מבוקש במצב טוב וממשיכה אפילו ל-50 אחוז מהמחירון לרכב פחות סחיר ובמצב לא מלהיב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובות חברים!

מה שיותר עניין אותי בOUTDOOR זה הגחון הגבוה יחסית, משהו שהוא הכרחי לנסיעה בשטחים חקלאיים (רוצה פרייבט שיכול לעשות את זה ולאו דווקא טנדר או ג'יפ).

אני מבין שהסוזוקי אמינה וזה חשוב.

קראתי (לפני פתיחת הפוסט) כמה הודעות על זה שהSX4 "מיושנת", אני מניח שמדובר גם על דגם הOD כי מדובר באותו מנוע, מ ההכוונה ל"מנוע מיושן"?

בד"כ אחרי המשפט הזה הגיע משפט ש-'הדגם הבא כבר בדרך' ... אם לא הייתי כל כך 'לחוץ' להחליף רכב ואם היה לי עודף מזומנים אז מילא, אבל עד כמה כבר דרמטי\משמעותי השינוי בדגם המנוע?

לשימוש של רכב משפחה לטווח של לפחות 3-4 שנים (ואולי יותר) נראה שכדאי ללכת על זה?

תודה!

פורסם

קודם כל, הדגם החדש של סוזוקי SX4 בהחלט הולך להציע שינוי דרמטי למדי.

הכוונה במיושן היא לאו דווקא למנוע, אבל גם. תשב רגע ב-i35 או בקורולה החדשה ואז תעבור ל-SX4 ותאמין לי שאתה תרגיש מיד את ההבדל. זה גם במנוע אבל גם בגיר (4 הילוכים אוטומטי, מהסוג שכל המתחרים מוציאים לגמלאות), גם באבזור, גם ברמת הבטיחות וכו'.

אגב, זה לא בהכרח דבר רע כי המילים הבאות אחרי המילים שציטטת הן בדרך כלל "אבל מאוד אמין", שגם זה יכול להיות יתרון.

לפי מה שאני זוכר דגם ה-אאוטדור לא גבוה יותר מהדגם הרגיל, זאת רק אשליה אופטית בגלל בתי הגלגלים השחורים. לסובארו יש רכב שהוא פשוט מושלם למה שאתה מחפש, קוראים לו סובארו XV. הוא קצת נדיר כמשומש אבל קיים ואם תמצא כזה בתקציב שלך, שווה לבדוק אותו.

פורסם
דגם 5 הדלתות מרווח גחון גדול ה-1 ס"מ מזה של דגם 4 הדלתות וגובהו הכללי גבוה ב-6 ס"מ (יש לו מסילות מוגבהות על הגג). גם החישוקים והצמיגים שונים - ל-OD חישוקי "16 ול-4 דלתות חישוקי "15.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial - תודה על המידה! :mm_yeah:

צביקה - יש משהו במה שאתה אומר,

בכל אופן הפלת פה 'פצצה' עם הXV :-D , אכן נראה שעונה על כל הצרכים++, הבעיה היא שכמו שאמרת, נדיר זה לא מילה...אין למצוא אותו בכלל ביד2 [גם לא דרך האתר של סובארו], בwinwin בכלל לא שמעו על הדגם הזה [אם בכלל יש אנשים ששמעו על האתר המעפן הזה]

אני מבין שהדגם עשה עלייה ב2012 ככה שסביר להניח שקשה מאוד להשיג אותו.

המחירון גם גבוה - מאיזור ה-125-135 אלף, 'קצת' הרבה יקר....:|

פורסם

יש שני סוגים של XV -

יש את הסובארו XV הזה, זה הדור האחרון והוא אכן יקר מידי עבורך.

אבל יש גם את הדור הזה שהגיע ב-2010. זה תכלס סובארו B3 עם מנוע 2 ליטר, הגבהה של כמה סנטימטרים ומערכת הנעה כפולה.

• תוכן חדש...