Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך סקודה שברחוב התנופה 5 בפתח תקווה, לצורך התקנת בקרת שיוט.

השרות המצויין החל בקבלתי ע"י רן כהנא שהסביר וליווה אותי וגם בסיום העבודה הסביר בדיוק מה בוצע ברכב.

בנוסף מכיון שאני נותן שרות דרך מחשב והתייצבתי עם המחשב הנייד שלי במוסך, רן דאג לתת לי חדר לשבת בו, כך שיכולתי להמשיך לעבוד בנחת ולא התבזבז לי יום עבודה.

המקום עצמו מצוייד גם בפינות ישיבה נוחות עם טלויזיה ולמעשה אותם פינות הם אקווריום שמהם ניתן להשקיף ולראות איך עובדים על הרכב, כאשר המוסך עצמו מנוהל ונראה כמו בית מרקחת.

את העבודה עצמה ואחר מכן הסבר בפועל על הרכב ביצע מנהל מחלקת דיאגנוסטיקה בחור בשם יניב, שגם הוא היה מקצועי והסביר לי בנחת את אשר בוצע ברכב.

לסיום אני יכול בהחלט להמליץ על המוסך בלב שקט.

פורסם

שקודה מסוג רומסטר, דגם ה 1400 ידני (זה שבמבצע כעת).

שים לב שבהתאם לדגמים השונים יש התקנות שונות, קלות יותר או פחות, ברכבי היה צריך לפרק את ההגה ולהוסיף חוט נוסף לכיוון המחשב רכב, עבודה של כחמש שעות. העלות היא כ 2000 ש"ח.

ברכבים אחרים רק מחליפים את הידית וזמן העבודה והעלות משתנים.

כמובן שהם מבחינת הנחתום שמעיד על עיסתו, אך הבנתי מהם שהעבודה בוצעה בדיוק ועל פי הוראות היצרן (דבר שאף מהווה כנקודת פלוס).

פורסם

תתחדש :wink:

מקווה שריעננו שם את כוח העבודה, את נהלי העבודה ושדרגו את רמת המקצועית - כי במידה והיא נשארה כפי שהייתה, מדובר במוסך האחרון שהייתי מתקרב אליו, גם לא להרכבת דברים פשוטים לחלוטין כמו מגני בוץ או ספי דלתות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדש :wink:

מקווה שריעננו שם את כוח העבודה, את נהלי העבודה ושדרגו את רמת המקצועית - כי במידה והיא נשארה כפי שהייתה, מדובר במוסך האחרון שהייתי מתקרב אליו, גם לא להרכבת דברים פשוטים לחלוטין כמו מגני בוץ או ספי דלתות...

תודה

אני אומנם לא מכונאי רכב, אך כמכונאי מטוסים לשעבר אני יכול להגיד שהתרשמתי שהעבודה בוצעה במקצועיות וללא עיגולי פינות.

פורסם

כיף לשמוע על מקרים כאלה,לצערי למצוא בעלי מקצוע איכותיים בתחום הרכב זו משימה קשה,השירות מאוד חשוב לי בתור לקוח ובדרך כלל אני מתאכזב למצוא את עצמי מנסה ללקט מידע על מה בוצע,איך,למה וכמה...אף אחד לא טורח לבוא ולהסביר.

פורסם
תודה

אני אומנם לא מכונאי רכב, אך כמכונאי מטוסים לשעבר אני יכול להגיד שהתרשמתי שהעבודה בוצעה במקצועיות וללא עיגולי פינות.

רוני, אין קשר בין תפקידך בעבר לרמת העבודה שלהם - אתה לא היית בצמוד לרכב (אסור להיות ברחבת הטיפולים), כך שהכל נראה מרחוק - ואין זה אומר או מעיד על טיב העבודה. גם אבי היה מכונאי / טכנאי מטוסים לשעבר (F4. אם מעניין אותך), אז מה? קשר בין השניים מקרי בהחלט.

מניסיון נרחב עם המוסך המדובר, הוא מזמן איבד כל טיפת הגינות / מקצוענות ושירותיות.

לצערי הרב, גם "אוטובדק" איכזבו אותי לאחרונה - אבל ניתן להם הזדמנות להפתיע אותי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון שלא הייתי צמוד לרכב, כפי שציינת הם גם לא מרשים להכנס לרחבת העבודה. בכל מקרה כפי שציינתי גם אני עבדתי רוב הזמן.

אך הרכב שלי עמד ראשון ליד פתח האולם (לא נדרש ליפט לצורך העבודה) כך שגם מפתח הכניסה יכולתי פחות או יותר לראות מה עושים עליו, ויש דברים שאפשר לשים לב עליהם, כמו איך המכונאי מחזיק את הכלי עבודה בידיים, גישה שלו וכדו'.

מבחינת השירותיות הם מקבלים אצלי 10 מתוך 10, וזה אני אומר בתור איש מקצוע שנותן שרות ללקוחות. וזאת בפירוש דעה אוביקיטבית וללא משוא פנים.

מבחינת מיקצועיות, והגינות אני גם נותן ציון גבוה, אך פה למען ההגינות יש לציין שזאת דעה סוביקטיבית .

פורסם

כשהייתי שם לפני כחודש או חודשיים להרכבת בקרת השיוט, השארתי שם את הרכב, קיבלתי מונית הביתה על חשבונם.

חזרתי לשם במונית על חשבוני והרכב חיכה לי בחניון (הגעתי אחרי שעות הפתיחה) והמפתח היה אצל השומר בכניסה.

(מאז שהשחיתו לי את דלת הנהג, איבדתי את הרצון לטפח את החיצוניות של הרכב אז לא עיניין אותי אם ישטפו או לא ישטפו את הרכב.)

הרכב הגיע חגיגי ליום העצמאות עם דגל אחד בכל חלון אחורי ודגל אחד בכל מראה.

הם שטפו את הרכב, אבל לאחר השטיפה נשארתי עם דגל אחד שלם, אחד שבור, דגל אחד על מראה אחת ואחד נעלם וללא האנטנה של הסלולרי.

כמובן שהתעצבנתי בטירוף, אבל כבר לא היה עם מי לדבר.

את האנטנה אני כבר לא צריכה, אבל הזלזול הרתיח אותי.

לבסוף החלטתי לסתום את הפה ולהינות מההתקנה המוצלחת של הבקרה.

כנראה שבסוף לא סתמתי את הפה. :roll:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נפלאות המוסך המרכזי - כבר אמרתי?

תתנחמי בעבודה שהם לא השאירו לך חריטה בדלת...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום לכולם,

היום נעזרתי בשירותו האדיב של חיים יוד!

הבחור בעל מקצוע לעניין, נותן שרות סובלני ואמין.

חיים היקר, תודה רבה על הזמן שהקדשת לנו. אתה בהחלט מצדיק את ההמלצות עלייך.

לירון

פורסם
רוני, אין קשר בין תפקידך בעבר לרמת העבודה שלהם - אתה לא היית בצמוד לרכב (אסור להיות ברחבת הטיפולים), כך שהכל נראה מרחוק - ואין זה אומר או מעיד על טיב העבודה. גם אבי היה מכונאי / טכנאי מטוסים לשעבר (F4. אם מעניין אותך), אז מה? קשר בין השניים מקרי בהחלט.

מניסיון נרחב עם המוסך המדובר, הוא מזמן איבד כל טיפת הגינות / מקצוענות ושירותיות.

לצערי הרב, גם "אוטובדק" איכזבו אותי לאחרונה - אבל ניתן להם הזדמנות להפתיע אותי.

אפשרק לשאול במה הם איכזבו אותך?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ניב, כמה הערות שלי לגבי "אוטובדק":

- בשישי המוסך מפוצץ ובדר"כ נמצא במתכונת עובדים מאוד מצומצמצת. לא היום המומלץ להגיע.

- בפאביה (האקסית) הם מילאו 5W40 של Eurol (מיכל חדש לחלוטין - לא ביקשתי, לא דרשתי ולא הערתי דבר בנושא).

- עד לאחרונה רמת השירות הייתה מצויינת, גם הדיוק בכניסת הרכב למוסך. יועץ השירות נותן יחס הולם והמכונאים (לפחות אלה שבדר"כ מטפלים בי) נותנים הסברים מכובדים ומראים מקצועיות נאה - ביחס למוסך המרכזי כמובן.

- אין ספק שהמוסך הזה אינו מהיפים או הנעימים לשהייה. נקודה שבהחלט רצוי וראוי שבעליו יקח בחשבון לעתיד הקרוב.

nburrack, במידה ויהיה צורך להרחיב על כך - ארחיב.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...