Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם! :)

ברשותי רכב מסוג סיאט, בצבע אדום בוהק.

הרכב בן שנה וקצת, אך הצבע שלו כבר התמלא בשריטות ו swirls מעצבנים מאוד.

מאז שרכשתי את הרכב, אמרתי לעצמי שאני חייב לטפל בצבע באופן מיידי, אך חוסר זמן-תקציב-כח מנעו ממני לעשות זאת.

לאחרונה שמעתי על שירות חדש שניתן לקבל בחנות אביזרים ותוספות נחמדה הממוקמת בחולון, בשם אוטוסטור.

דיברתי עם הצוות טלפונית, קבענו יום ושעה.

ועכשיו לחלק המעניין:

לא מעט זמן לקח התהליך (שכלל פלסטלינה, פוליש גס, פוליש עדין, אוטם צבע, ווקס) אבל ההמתנה הארוכה הייתה בהחלט שווה את זה!

כמעט כל השריטות והסווירלס נעלמו, מס' כתמים די רציניים של חומר לא מזוהה נעלמו גם כן, ואלה שלא נעלמו, טושטשו בצורה פנטסטית!

אז ברצוני להודות לצוות אוטוסטור על הטיפול המסור והשירות המעולה, שכל כך קשה למצוא בארצנו הקטנטונת :)

הנה לכם תמונת לפני ואחרי, רק שתבינו ממה כל ההתלהבות..

יום נעים,

איוון. 8)

detailing.jpg

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

המלצה חמה מאוד על אהובי שי.

רכשתי מגבר חדש לרכב אצלו ,השירות היה פשוט מצוין.

המוכר עזר מאוד והיה סבלני כל תהליך הרכישה שלי אף ששניתי את דעתי מספר פעמים תוך כדי.

המוצרים שמורים מאוד ובעלי אחריות.

כל המוצרים שלו היו מסודרים יפה מאוד על מדפים ולא היו אליהם מכות או סימנים אחרים (בשונה מחנויות אחרות שהייתי בהם).

בעל המקום דיבר ממש ישר ולעניין ולא ניסה למרוח אותי בכדי לקחת מוצר אחר, הוא המליץ בדיוק על מה שהתאים לי.

לסיכום העניין השירות מצויין, המוצרים שמורים מאוד ויש מגוון רב של מותגים ומוצרים, המחירים נמוכים, יש אחריות מלא על המוצרים וקיימים מספר רב של מותגים שמאוד קשה למצוא אותם בארץ.

במילים פשוטות מומלץ בחום!!

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

הייתה לי בעיית טעינה ברכב - אסקורט 92 (מופיע בפוסט נפרד)

החלטתי (כמו שרשמתי אז) לקנות אלטרנטור חדש.

באחד הפוסטים המליצו על ד.ש. שיווק חשמל בפתח תקווה.

מאוד התרשמתי מהמקום, קניתי אצלו אלטרנטור חדש בפחות מ-1000ש"ח

בוא נגיע שנשאר לי עודף לדלק לחזור לעפולה ולאכול צהריים (וגם מזה נשאר עודף).

כך שבשביל מחיר כזה - עדיף לקנות חדש.

שלא נדבר על זה שבפעם הראשונה (לפני 10 שנים) קניתי בחיפה משופץ ב-800ש"ח!!!!

הגיע לשם בחור עם אלטרנטור והמתין יחד איתי - הם פשוט במקום שיפצו לו את האלטרנטור.

אני לא מכיר עוד מישהו שמשפץ במקום - פשוט בעל מקצוע מומלץ מאוד.

פורסם

היום החלפתי אצלו מצבר ,אני קונה אצלו תמיד הוא הכי אמין והכי זול.

היום החלפתי אצלו מצבר ,הוא החליף לי ללא עלות את הקטבים ,שייף וניקה ,קיבע את המצבר כמו שצריך (גם א זה לא מקפידים לעשות בדרך כלל),הוציא לי תעודת אחריות מסודרת שבאף מקום לא קיבלתי .

הוא אמר לי למרות שיש אחריות יצרן תבוא אלי תקבל מיד אחר תקין, אני כבר יסתדר עם החברה.

זה שירות!

לפני חצי שנה -+ הלך לי מצבר ורטה 95 אמפר ,קניתי ממנו חדש ב1000 ומשהו שקל ,מחיר הכי זול .

חבר קנה ממנו משומש למרות שעבר 3 חודשים ,החליף לו לאחר שמחזיק יפה מאוד.

ממליץ עליו יש לו גם משומשים עם 3 חודשי אחריות ,יש לו מצברים רבים הוא חנות מצברים ענקית.

הוא גם סוכן ורטה יש לו מכל הסוגים שקיימים אצל ורטה.

הוא נמצא על הרחוב הראשי של אזור התעשיה הישן בנתניה ,אי אפשר לפספס.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ממליץ גם כן בחום אחרי שפעם אחת אתה מחליף אצלו אתה לא יכול להחליף במקום אחר.

הוא גם בחור ממש נחמד.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

רן תודה גם לך על העזרה עם הורטה 95 אמפר, הבעיה הייתה באמת במצבר מאז שהוחלף מניע יום יום וחזק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה להמליץ בחום על מוסך סהר שנמצא בסגולה- רחוב דוד מרכוס 27

לא יקר- אחרי סקר שוק, ממש נחמד ותמיד מנסה למצוא את הפתרון הזול והטוב ביותר

מומלץ!

פורסם

אם נתקלתם בבעיית צמיגים אני ממציץ לכם לקפוץ לצמיגי זיתוני ונעים ב בת ים

היום התחדשתי ב4 צמיגים לרכב ,

אני חייב לציין כי השירות היה מקצועי וטוב ..

למרות המרחק ( בשבלי )

פורסם

+1 להמלצה על צמיגי זיתוני בבת ים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כשבוע סיימתי סדרת טיפולים שרציתי לבצע ברכב לפני שאני סוגר תקופה של כשנתיים איתו,

עשיתי רשימה ארוכה ופדנטית לגביי דברים שברצוני לעבור עליהם וקבעתי תור אצל השחר מוטורס, שם אני מטפל מאז רכישת הרכב.

(טיפול קודם שביצעתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=404108)

קיבלתי טיפול יוצא מן הכלל ומעבר למה שציפיתי, התייחסו לכל הדברים שביקשתי ופתרו לי בעיות בצורה מסודרת ונקייה, באו לקראתי גם כאשר היה ספק - כדי שלא אפגע בעתיד (למשל החלפת משאבת מים בעקבות איבוד נוזל קירור ורעש מאוד מינוריים אבל שהטרידו אותי), העלו שאילתות לצ'מפיון וליצרן על דברים שהם לא קריטיים אך מציקים לאלה הפדנטים כמוני - למשל רעש מסוים מהגומיות של הדלתות שהיצרן סיפק פתרון, בזכותם הייתי הראשון שהותקן לו הקליפ שפותר את הרעשים בסל"ד מסוים - שרשור שפתחתי כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=404108

והוזמן במיוחד בשבילי משטח של שמן (מעולה) Mobil1 ESP 5w30 אשר קשה מאוד להשיגו עד כדי בלתי אפשרי בארץ (ככל הידוע לי היבואן הפסיק לייבא כי הוא יקר ובעצם השחר קנו את המשטח האחרון בזמנו)

אפשר לראות שרשור בנושא שפתחתי פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337334

אלה שמכירים אותי יודעים שאני פדנט בעניין הרכב באופן שהוא לא מהנורמלי (כמו הרבה כאן בפורום), הרכב לא יוצא מטווח העין שלי, שום דבר לא מבוצע ללא אישור קודם ממני, מסבירים לי על מה שמבוצע ועל החלקים שיוצאים וחוזרים (זאת בקשה מיוחדת ממני רק במקרה שהמוסכניק מוכן ברצון כי אינני מעוניין להפריע או להציק בזמן העבודה) מבוצעת נסיעת מבחן ואם עלה משהו ולו הקל ביותר הרכב חוזר לבדיקה נוספת עד אשר אצא מרוצה.

עם הזמן רכשו את אמוני ואני יושב (לפחות רוב הזמן) רגוע בחדר השירות הממוזג, שותה קפה, מזפזפ בטלויזיה או עובד על המחשב.

השחר הוא אחד מהמוסכים/נותני שירות היחידי סגולה שכיף להגיע אליהם כי מבינים אותך, עושים את האקסטרא מייל וכל זאת עם יחס חם וחיוך.

את המחירים שאני משלם יצא לי לבדוק מול חברים אשר טיפלו במוסכים אחרים מורשי צ'מפיון ולא יצא ששילמתי יותר אלא לעיתים דווקא פחות, ובכל זאת, כאשר אני מקבל שירות מצוין - מה שלא מובן מאליו במדינתנו הקטנה, אני שמח לשלם בהתאם (מן הסתם שירות טוב עולה) וכמובן יודע לומר תודה ולהביע הערכה. (אנחנו מאוד טובים בפורום בלכתוב בעיות עם בעלי מקצוע ושוכחים לפעמים את אלה שיצאו מגדרם בשבילנו - כי זה הרי מובן מאליו)

תודה רבה לשחר אלימלך מנהל המוסך אשר זמין לי בכל רגע בטלפון ישיר לכל שאלה, בעיה ובקשה, מתאם את הטיפול בתוך המוסך, משתף אותי ומלווה אותי ואת הרכב לאורך כל הטיפול מרגע הכניסה ועד היציאה כדי שאצא משם תמיד בהרגשה טובה ועם רכב מתוקתק.

אילן מדיאגנוסטיקה, "הלוחש לרכבים" והם מצייתים! אין עדכון שאינו יודע עליו או טריק בVAGCOM או ברכב שאינו מכיר.

דימה ממכונאות, המומחה לGTI אשר מסוגל לפרק את הרכב לגורמים ראשוניים, למצוא את הרכיב הסורר ולהרכיב הכל בחזרה באורך קסם.

לאורי מהמחסן שזוכר מק"טים בעל פה, חשבתי שהוא עובד עליי אז בדקתי אותו, הוא לא טעה גם לא בספרה או אות ובכל מקרה מוודא במחשב האם יצא חלק מעודכן.

וכל שאר החבר'ה מהמוסך שעזרו, טיפלו וייעצו: יועצי שירות, מכונאים וכו'...

וכמובן למזכירות המשגעות דורית ואורטל אשר מתייחסות ודואגות לי בכל עניין.

פורסם

שלום רב ,

מבקש להודות ולהמליץ על יצחק וויס - שהגעתי אליו גם בעקבות קריאה בפורום - מקרית אריה בפ"ת מומחה למיזוג אויר ובעיות חשמל ברכב, על שרות מהיר ואמין ועצות מועילות בנוגע לבעיה שנתקלתי ברכב שלי, וכל זה תוך שרות מהיר ועניני עם חיוך ובלי לנצל את מצוקתי .על כרטיס הביקור שנתן לי מופיע "יצאת צדיק" כך שהבנתי שאני לא הראשון שנתקל בתופעה שכבר הוכרה על ידי חיים הכט .יישר כוח .

אבי

פורסם

פאבל עובד באיזור התעשיה בנס ציונה.

מתקין בעיקר מערכות SQ\SQL

הוא לא מוכן לעבוד עם כל לקוח בגלל שאת ההתקנות

שלו הוא עושה מכל הלב והנשמה כמו אומן

לגבי טל' אני אשאל אותו אם הוא מעוניין שאני אפרסם כי

בכל זאת צריך לכבד את הבן אדם ולשאול את דעתו אם הוא מסכים

או לא.

לשאר פרטים אני אשמח לענות.

אבל באמת מתקין בחסד עליון, פאדנט (נו מה יוצא חבר המועצות)

אומן כמעט כל מה שאפשר לבקש ממתקין מקצועי!:-D:-P

21.jpg

4.jpg

25.jpg

26c.jpg

38.jpg

40a.jpg

42.jpg

45.jpg

• תוכן חדש...