Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שבזמן האחרון אני מרגיש בנסיעה במהירות גבוהה (זה יכול להיות ב 80 קמ"ש או ביותר) שפעם בדקה ,לא קבוע, המנוע מחסיר פעימה,חותך,לא יודע איך לקרוא לזה,זה כאילו אני עוזב את הגז , או כאילו אני עוזב את הגז כשהרכב בהילוך שני(הרכב ידני) ב 30 קמ"ש-משמע,הרכב קופץ לשנייה ורועד ומיד חוזר למצב רגיל.

אני מבין שזה מעיד על משהו בהצתה לפי חיפושים פה בפורום,האם בהכרח זה נכון ? אם כן מה זה יכול להיות.

זה לא קורה לי בעמידה ובמהירות נמוכה זה קורה במקרים נדירות.

פלאגים אני לא חושב שעבר זמנם,הרכב אמנם נקנה לפני שנה אבל נאמר משהו על פלאגים בטיפול האחרון,אם יש חשד לגבייהם אבדוק.

מה לגבי חוטי הצתה?

ומהי החשיבות של הטיפול,האם סובל דיחוי לעוד חודשיים לטיפול התקופתי?

תודה

Miata ND2

פורסם

תעלה בעדינות את הסלד כשהרכב עומד במקום ותראה אם יש גמגום או שהעלייה היא חדה ורציפה.

בגדול יש לך תקלה, כדאי לבדוק אותה ולא לדחות כי דחייה אף פעם לא ממביא איתה דברים טובים.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לבדוק את המצתים ואת חוטי ההצתה יכול מאוד להיות שאחד מהם או שניהם עושים לך בעיות.

כמובן גם רצויי להחליף פילתר דלק אם לא הוחלף.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...