Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש!

אחרי השטיפה שלח תמונות של הרכב במלואו.

ועכשיו - קבל הסבר על איך לשטוף את הרכב!

(סתאאאאם... החלטתי להתעלק על הפוסט שלך כדי לשמור קישורים שימושיים :wink: - לבחור הזה יש כמה סרטוני הדרכה נחמדים..)

X0Sqi1lAj1A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש בארצנו חוק האוסר שטיפת רכב בזרנוק מים, כמדומני..

עדיף להיות הבעלים של האודי, לא המנקה :)

si vis pacem, para bellum

פורסם

תודה לכולם, לצערי תאלצו להיעזר בעוד סבלנות, אני אשתדל מאוד שזה יהיה ביום ראשון ואם לא אז רק שבוע הבא הבא.

היום הגעתי לבית של של סבא וסבתא שלי, התכוננתי לשטיפה הכנתי צינור, שני דליים ואת הדברים של השטיפה השארתי בתוך הבית שאף אחד לא יגע לי בהם, יצאתי וסגרתי את הדלת מאחורי, ברגע שסגרתי את הדלת הבנתי את גודל הטעות, הדלת היא דלת שננעלת ברגע שסוגרים אותה אני בחוף (עם שני דליים בלבד) ואין אף אחד בבית, פלאפון או מפתח לא היו לי והייתי צריך לחכות שעה וחצי עד שסבא וסבתא שלי יגיעו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חברים אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות את הערכה של PAINTS4U אבל לא מצאתי את הקוד צבע שלי בחנות שלהם, יצרתי אתם קשר והם אמרו לי להזמין את זה ולתת להם את הקוד צבע, איך אני עושה את זה במעמד ההזמנה, יש מקום להערות ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
חברים אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות את הערכה של PAINTS4U אבל לא מצאתי את הקוד צבע שלי בחנות שלהם, יצרתי אתם קשר והם אמרו לי להזמין את זה ולתת להם את הקוד צבע, איך אני עושה את זה במעמד ההזמנה, יש מקום להערות ?

אמור להיות לך כפתור טקסט קטן add message או משהו כזה.

פורסם

תודה, מתחת לכתובת למשלוח יש את השם של המוכר וליד יש add message, לוחצים על זה ונפתח חלון עם מקום לכתוב עד 500 תווים, תודה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

liork1 אני לא נוגע בערכה הזאת, עופר עוד לא יודע אבל הוא הולך לעשות את זה :lol:

renault5 תודה, גם אני מצפה לראות את הרנו אחרי עבודה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני מחכה שאתה ו-Sharki תשתמשו בערכה :)

אחרי זה אני אשתמש בשלי..

אני מחכה לערכה הזו בקוצר רוח...יש כמה דברים שמציקים לי קוסמטית שאני מת לטפל בהם.

אני רק מקווה שה"קיסמים" שמגיעים בערכה הם קטנים מספיק על מנת להכנס לנקודות ולצבוע מבפנים.

כמו כן יש לי קילוף של צבע משפשוף שקרה לי מתחת למכסה מנוע שזה כבר סגנון פגיעה אחר, לא נקודתי אלה שטחי יותר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני מחכה לערכה הזו בקוצר רוח...יש כמה דברים שמציקים לי קוסמטית שאני מת לטפל בהם.

אני רק מקווה שה"קיסמים" שמגיעים בערכה הם קטנים מספיק על מנת להכנס לנקודות ולצבוע מבפנים.

כמו כן יש לי קילוף של צבע משפשוף שקרה לי מתחת למכסה מנוע שזה כבר סגנון פגיעה אחר, לא נקודתי אלה שטחי יותר.

הקיסמים קטנים עם שפיץ - בטוח שיהיו מספיק טובים

פורסם

סרטון בהחלט מגניב, טוב להעשיר את הידע. מישהו יודע מה זה הדבר הזה שהיה לו מקדימה ברכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
סרטון בהחלט מגניב, טוב להעשיר את הידע. מישהו יודע מה זה הדבר הזה שהיה לו מקדימה ברכב?

זאת מכונת עשן, הוא משתמש בזה למסיבות בת-מצווה של שנות ה-90 (אחרי שהוא חוזר בזמן עם האאודי שלו)

:)

• תוכן חדש...