Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמוה ולא בטיח, אחלה חברה עם מוצרים טובים ובמחירים זולים.

יש לי את הגלייז שלהם ואני מרוצה מאוד.

ולעניין אני לא מכיר את המוצר הזה משימוש אבל יש עליו הרבה ביקורות טובות בפורומים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

איזה מוצר שלהם זה חיתוך ( שריטות \ סווירלים ) + פיניש ( להחזיר לצבע את הברק והחיים) ?

ssr 2.5 + ssr 1 , יעשו את העבודה כמו אולטימייט קומפאונד ואולטימייט פוליש ?

אני פשוט לא יודע מה לקנות , בגלל זה אני שואל .

פורסם

"בנים מסכנים" זה אכן שם מטופש אבל החברה מוכרת היטב ואין שום בעיה לרכוש דרכם. (אולי מייסד החברה היה פדופיל שאוהב להשפריץ קצף על הילדים).

לא מכיר את המוצר הזה אבל מכיוון שאני רואה שאתה נכנס לעניינים (מכונה, פרוייקטים, פולישים), הייתי מציע לך לעשות חושבים עם עצמך ולנהל נכון את הכספים שלך, אולי יהיה חכם יותר לקנות מהמפיצים המקומיים (מגיוורס, vix, מנזרנה) כמות גדולה, במידה ואתה מתכנן לעשות הרבה פרוייקטים ולא רק עבור עצמך תחפש כמויות ברמה של גלונים, לדוג' גלון קומפאונד חזק, גלון פוליש, גלון פיניש.

במידה והמשווקים בארץ לא מוכרים גלונים אזי תקנה את המיכלים הגדולים יותר.

אוסיף ואומר שלדעתי 70% מהתוצאה זה טכניקה ורק 30% תלויים במוצר ולכן גם פולישים זולים יותר שנמכרים בגלונים אולי יעשו את העבודה (אולי אני טועה אבל זו דעתי). בזמנו רכשתי גלון של חברה בשם ardex שמוכרת לכל אחד שמכיר מוצרים ישנים של פעם.

השכרתי מכונה והלכתי עם הגלון למקום אליו מגיעות מכוניות ז"ל, מגרש מכוניות מתות או בשמו האחר פירוקיה. בחרתי את המכוניות "הטריות" ביותר שרק הגיעו לעסק והברקתי להן את הצורה. המחיר של הגלון הזה היווה עבורי את הלמידה הטובה ביותר שיכולתי לרכוש לפני "שאשחיט" מכוניות אמיתיות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לי אישית אין נסיון עם החברה הזו, אבל מקריאה, יש להם ווקסים טובים.

הם שם מוכר מאוד בעולם הדיטיילינג ולחיוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...