Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מוזר כי שמעתי שהברלינה דווקא פחות נוחה.

ודווקא מצחיק שאתה אומר שאם הנוחות חשובה לקחת C4 (למרות שהיא בכלל לא אופציה), כי היה לי בעבר C4 והוא לא נוח באופן מיוחד, אבל תקלות לא היו חסרות ב C4

היה לך C4 מדגם קודם שבאמת היה די נוקשה,כרגע מדובר על דגם חדש לחלוטין של C4,שונה לחלוטין,וחוץ משם הדגם אין שום קשר בינו לדגם הקודם!.

מי שאמר לך שהברלינה פחות נוחה כנראה מקדם מכירות של יונדאי או מומחה ישראלי ממוצע למרות שהוא אפילו לא נגע באחד/כל הרכבים.

דרך אגב,דווקא מהC4 הקודמת בליסינג שמעתי מהרבה אנשים שהיו מאד מרוצים מהרכב ומהאמינות שלו.

פורסם

לא מכיר את הברלינה,

אבל האסטרה היא מכונית שמרגישה כבדה-הדלתות שלה כבדות יותר והיא בנויה בצורה מאסיבית יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נוחות זה משהו מאוד אינדיבודאלי וקשה לקבוע מה יהיה נוח ביותר לך. לי היה מאוד נוח במושב של יונדאי i30cw ובאופן כללי היא גם די מאובזרת עכשיו כשהיא מגיעה עם מולטימדיה (שאין באסטרה או ב-i35).

מה שבטוח, לאסטרה יש את הביצועים הטובים ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
...כרגע מדובר על דגם חדש לחלוטין של C4,שונה לחלוטין,וחוץ משם הדגם אין שום קשר בינו לדגם הקודם!.

ה-C4 הנוכחית דווקא מבוססת על אותה שלדה של הדגם הקודם (שלמעשה אינה אלא וריאציה של הפיג'ו 307), רק המנוע שונה.

ומבחינה דינאמית היא לא מרשימה ומציעה נוחות טובה בעיקר בשיוט מחוץ לעיר. בתוך העיר ה-i30 או הקיה סיד נוחות יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
ה-C4 הנוכחית דווקא מבוססת על אותה שלדה של הדגם הקודם (שלמעשה אינה אלא וריאציה של הפיג'ו 307), רק המנוע שונה.

ומבחינה דינאמית היא לא מרשימה ומציעה נוחות טובה בעיקר בשיוט מחוץ לעיר. בתוך העיר ה-i30 או הקיה סיד נוחות יותר.

קראתי שקנית סיד,תתחדש,אבל מבחינת נוחות הנסיעה היא בעמדת נחיתות ברורה לעומת איכות הנסיעה בסיטרואן,כנל היונדאי.

הC4 משמעותית נוחה יותר במיוחד בכבישים עירוניים משובשים מהקוריאניות הקשיחות,שבהחלט מעבירות מכה לא נעימה לנוסעי הרכב.

היא גם שקטה יותר,במיוחד בכל הקשור לרעשי כביש ומנוע.

דרך אגב,גם ה307 נוחה בשתי דרגות מהקוריאניות הקשיחות מדי.

פורסם

רכות נסיעה היא לא תמיד הגדרה לנוחות, לי נוח יותר דווקא במכוניות הקשיחות כי זה עושה אצלי פחות תחושה של סירה בים ולכן ההגדרה החד משמעית שלך לנחיתות אינה רלוונטית במקרה זה כי זה מאוד אינדיבידואלי בהתייחס לפרמטרים שכל אחד מאפיין כנוחות.

פורסם
רכות נסיעה היא לא תמיד הגדרה לנוחות, לי נוח יותר דווקא במכוניות הקשיחות כי זה עושה אצלי פחות תחושה של סירה בים ולכן ההגדרה החד משמעית שלך לנחיתות אינה רלוונטית במקרה זה כי זה מאוד אינדיבידואלי בהתייחס לפרמטרים שכל אחד מאפיין כנוחות.

שאני מתכוון לרך,אני מתכוון שלא מרגישים את הבורות בכביש,או מרגישים אותם במידה פחותה לעומת רכב קשה,שמרגישים כל סדק קטן שיש בכביש כמכה בגב.

נוחות זה לא דבר אובייקטיבי,יש רכבים נוחים,ויש רכבים פחות נוחים.

הקוריאניים,למרות ההתקדמות הכללית,בכל הקשור לנוחות נסיעה ועידון,עדיין בתחתית.

כמובן שלהשוות נוחות של כל רכב קוריאני לכל רכב צרפתי,למרות ההכללה,זאת בדיחה.

לאופל הגרמניה מתלים נוקשים,אבל הם סופגים את המהמורות בצורה הרבה יותר טובה מאלה של הרכב הקורייאנים.

פורסם
אם יש לך אפשרות לקחת את הסיד cw אז לפי דעתי בגרסאות הליסינג הוא יותר מאובזר מהיונדאי.

אין אפשרות.

נוחות זה משהו מאוד אינדיבודאלי וקשה לקבוע מה יהיה נוח ביותר לך. לי היה מאוד נוח במושב של יונדאי i30cw ובאופן כללי היא גם די מאובזרת עכשיו כשהיא מגיעה עם מולטימדיה (שאין באסטרה או ב-i35).

ובהנחה שאני מקבל גם מערכת מולטימדיה באסטרה? (אמנם בלי מצלמת רוורס)

פורסם
קראתי שקנית סיד,תתחדש,אבל מבחינת נוחות הנסיעה היא בעמדת נחיתות ברורה לעומת איכות הנסיעה בסיטרואן,כנל היונדאי.

הC4 משמעותית נוחה יותר במיוחד בכבישים עירוניים משובשים מהקוריאניות הקשיחות,שבהחלט מעבירות מכה לא נעימה לנוסעי הרכב.

היא גם שקטה יותר,במיוחד בכל הקשור לרעשי כביש ומנוע.

דרך אגב,גם ה307 נוחה בשתי דרגות מהקוריאניות הקשיחות מדי.

אני עוד לא קניתי סיד, מי שקנה זה אבא שלי :-)

כמו שמופיע בחתימה שלי, יש לי C4 - אמנם 2008, אך החדשה מבוססת עליה ללא שינוי דרמטי בשלדה + מתלים. במהירות נמוכה (עירונית), נוחות הנסיעה שלה רחוקה מלהרשים (לא אופיינית לצרפתיה כמו קסרה או 306 זצ"ל).

מתלי הסיד מכוילים על הצד הקשיח - קפיצים רכים אך שיכוך קשיח יחסית של הבולמים (כיול אופייני לדגמי VAG). המכונית מציעה נוחות טובה יותר מה-C4.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני עוד לא קניתי סיד, מי שקנה זה אבא שלי :-)

כמו שמופיע בחתימה שלי, יש לי C4 - אמנם 2008, אך החדשה מבוססת עליה ללא שינוי דרמטי בשלדה + מתלים. במהירות נמוכה (עירונית), נוחות הנסיעה שלה רחוקה מלהרשים (לא אופיינית לצרפתיה כמו קסרה או 306 זצ"ל).

מתלי הסיד מכוילים על הצד הקשיח - קפיצים רכים אך שיכוך קשיח יחסית של הבולמים (כיול אופייני לדגמי VAG). המכונית מציעה נוחות טובה יותר מה-C4.

אני מציע לך לבצע נסיעה נוספת בדגם החדש,אתה טועה ובגדול,תנסה.

• תוכן חדש...