Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מזגן 1/1.5 כח לחדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי מזגן 1 כח של תדיראן שנרכש לפני 6 שנים Tadiran TIL-K11H.

אני יכול לומר בבטחון שאחרי 6 שנים זאת הקנייה הכי גרוע שעשיתי בחיים. המזגן התקלקל לפחות 8 פעמים, מדחס פעמיים, כרטיס אלקטרוני, כבל 3 פעמים, ממש מזגן ההפתעות, לפחות 3 פעמים תיקון כל קיץ. חשבתי אולי המתקיניפ/טכנאים הם הבעיה והחלפתי אולי חמישה כאלה והבעיות חזרו . יהיה מצחיק להגיד אבל יש לי את התדיראן הישנים בריצפתיים שעובד 20 שנה בסלון- 0 תקלות(חוץ ממילוי גז).

בכל אופן נמאס מהמזגן ואני מחפש מזגן חדש לחדר.

הבנתי שהאלקטרה בגדלים האלה לא מוצלחים במיוחד(שיטוט בזאפ הראה לי 10 ביקורות חותכות) ועם התדיראן אני כבר מפחד להתעסק. חשבתי על LG או אולי מיצובישי(המחירים מטורפים לצערי)..

עוד הצעות/דגמים מולצחים?

תודה רבה!!!

פורסם

אין ספק שצריך מזל במוצרי חשמל (באשר הם) - ויכול להיות שנפלת על "לימון".

בכל מקרה ה"כוכבים" השולטים היום בשוק הם טורנדו (+מידאה), תדיראן ואלקטרה. LG גם בסדר.

לא יודע אם שווה להתעסק עם מיצובישי בגדלים האלו ובמחירים האלו. יש לך גם שלל מוצרי מדבקה שהם לא רעים בכלל - ועם קצת מזל הם מחזיקים לא פחות מה"גדולים" והמוכרים.

מוצרי המדבקה הם בד"כ פמלי, פיילוט וכד'. לחלקם יש אחריות טובה (לפמלי יש נדמה לי 3 שנים, אבל תבדוק).

בהצלחה

איציק

נ.ב.

אם מדובר בחדר שינה בגודל נורמלי, 1 כ"ס יספיק (1.5 יהיה OVERKILL מיותר - אתה לא תהנה ממנו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...