Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה השתלה של גולף V6 או GTI לדעתי .

תעשה ממנה פרוייקט במידה ואין שאסי או משהו .

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'וני43, למה דווקא V6 או GTI. אם כבר אז להשתיל את מנוע W16 של ויירון - מנוע חזק מאוד ועוד גיר DSG כבונוס.

בדיוק נכנס לגולף. היא תתן בראש לכל TSI ושירוקו על הכביש.

vaeyron-review-fanny-pushing-engine.jpg

אם ברצינות, ידידי - אני מקווה שזה אתה מודע לכך שעם מנוע מושתל באופן חוקי הרכב לא יוכל לנוע על הכביש. אם בכל זאת ינוע על הכביש לא יהיה ביטוח. תוסיף לזה עלות מאוד גבוהה של פרוייקט כזה וקיבלת מתכון לא להתעסק עם זה.

מה שצריך לעשות זה: לסדר את הבעיות, להחליף מנוע, טורבו, גיר ומשאבת סולר לתקינים ולהנות מהרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה לא משהו שהוא כל כך מופרך...

אני נוהג על רכב יד שלישית בן 16 והוא עבר רק 70 אלף קילומטר וזה לא מזוייף.

אני אחדד:

לרוב (במיוחד בשנים בו הרכב הזה עלה על הכביש) לא קונים דיזל בשביל לנסוע פחות מ-20K בשנה. נניח שכן, ואז נגלה שכל 8 הידיים קנו דיזל בשביל לנסוע פחות מ-20K בשנה. נו באמת.

אפילו שהמקרה שלך אמיתי (ואתה בטוח לא מדבר על דיזל), הוא נדיר מאוד.

כל מי שחושב קצת עם הראש, היה מגיע למסקנה שאני הגעתי אליה. המוכר חיכה לפראייר התורן שייפול בפח וכך אכן קרה. צר לי שפותח השרשור נפל בפח.

• תוכן חדש...