Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעדיף לא למכור את הרכב. במיוחד לא כשאני יודע את הבעיות שלו.

אם אני ישקיע 15K-20K יהיה לי שקט מהרכב הזה לכמה שנים?

תשאל את רון, כמה יעלו לך מנוע וטורבו מייבוא (לדעתי פחות מ 10K).

ולדעתי את הגיר ניתן לתקן באזור ה 5K.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור בעל גולף לשעבר (במשפחה, שנת 99) יכול להגיד לך שהבעיות רק מתחילות בגיל הזה.

אתן לך דוגמא לכמה דברים היו לנו (ומעבר לכך הרכב טופל במורשה כל חיו והיה במצב מכני מעולה) :

א. פלסטיקים מתפרקים.

ב. מנגנון הנעילה מתחיל להדפק (אי אפשר לסגור/לפתוח מדלת הנהג רק מהדלת הנגדית).

ג. מנגנון תא כפפות נדפק (הוחלפה כל הדלת מפירוק).

ד. ספוג ההפרדה של המזגן מתחיל להתפורר - תיקון של דבר כזה "פעוט" מגיע לאלפי שקלים, בגלל הצורך בפירוק הדשבורד.

ה. בריחת גז מהמזגן (במורשה הציעו לנו לתקן בכמה אלפי שקלים טובים.

ועוד שלל בעיות אחרות.

עד כמה שזה ישמע חרא, תעיף את הרכב (עדיף לבני דודינו) וכמה שיותר מהר יותר טוב.

גרמני + תקלות = אין שקט והוצאות גבוהות. גם אם תתקן, בסבירות גבוהה שלא יהיה לך שקט. בטח שלא לכמה שנים.

פורסם

חבל שלא מסרת את כל הפרטים בהודעה הראשונה.

אני בשום אופן לא הייתי משקיע ברכב עוד 15K ש"ח, מה לכל הרוחות ההיגיון מאחורי השקעה כזאת?!

עוד רכיבים שסביר להניח שילכו בקרוב (אם לא הלכו כבר ואתה פשוט לא מודע לזה) הם:

בולמי זעזועים, חלקי מתלים, בושינגים, תושבות בולמים, ציריות, דוד פליטה, ממיר קטליטי, צנרת מים, אלטרנטור, מדחס מזגן, מערכת בלימה ועוד ועוד..

שלא לדבר על כך שהרכב מתחיל להתפרק מבפנים, איש, הרכב בן 500,000 ק"מ!

ועכשיו אני שואל אותך, מי אתה חושב שמומחה יותר בגולף TDI, כול דחפיל חסר רקע במכונאות רכב (כולל אותי) או רון?

אני מניח שבחרת ברון, אם כך מדוע אתה לא שומע בעצתו?

רון אמר למכור את הרכב אז עשה זאת ובהקדם האפשרי, אם לסוחר רכב, פירוק, או כל מי שמוכן לקנות רכב כזה במחיר סימלי.

לדעתי, השקעה של 15K ברכב היא לא הגיונית.

נניח שאתה יכול למכור את הרכב ב-5K ש"ח, אם תוסיף להם את מה שאתה רוצה להוציא על תיקון אתה יכול לרכוש רכב אחר ב-20K.

הפעם כדאי לך לחפש רכב עם פחות ידיים ובטח שפחות ק"מ.

ואם צריכת הדלק היא עיניין קריטי בשבילך (אגב, כמה ק"מ אתה עובר בשנה?) אז תחפש מיני.

בדר"כ דיזל משנה כזו יהיה בעל ק"מ גבוה מאוד.

פורסם

תשמע זה בלאי טבעי. זה קורה אחרי זמן ואין מה לעשות נגדו חוץ מלהחליף/לתקן את החלקים הבלויים.

באופן כללי, אתה יכול להגיע למצב שתצטרך להחליף 90% מהרכב. אין שום היגיון כלכלי בלתקן את הרכב הזה. תמכור אותו, ותקנה משהו נורמלי, משהו שלקחת לבדיקה, ואל תסמוך גם על אמא שלך כשאתה קונה רכב, כי לא תמיד היא תדע את כל הבעיות שיש לו.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ידוע לך האם הטורבו ברכב זה המקורי או שהוא הוחלף מתישהו בזמן האחרון?

כי רק להיכנס להוצאה של טורבו חדש (שבדרך כלל בגיל הזה אמור להראות סימני מיתה מתקדמים) זה סביב ה6-7 אלף

אגב, בכמה קנית את הרכב? האם זה היה מעל/מתחת למחירון? האם לקחת את הרכב לבדיקה?

אני פשוט רוצה לקחת את המקרה שלך ולעזור לאנשים אחרים שקוראים פה כיצד ניתן להימנע מלהגיע לאותו מצב.

פורסם

הנה לקח פשוט לעתיד.. אתה רואה רכב עם ספוילר כזה ועם ג'אנט כזה - תתרחק!:-)

...Our necessities are few but our wants are endless

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק מה שרציתי לומר, רק בגלל הג'אנטים האלה לא הייתי קונה את הרכב :-)

בגדול הרבה ק"מ, במיוחד על רכב שנסע את רובו בדרכים בין עירוניות, לא אמור להיות deal breaker אם הרכב טופל כמו שצריך כל חייו. כנראה שכאן זה לא המקרה ומדובר ברמאי. גם אם לא תצליח לבטל את הקנייה, במקומך הייתי מנסה לראות איך אני מפגיש את המוכר עם נציגי החוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין ספק שאכלת אותה ובגדול!!!

אבל היושר שלך ראוי להערצה , ואני מאמין ( ואני ברוך השם אדם מאמין) שבזכות היושר והעובדה שלא תמכור אותו עם בעיות יוציאו אותך מהסיפור הזה הכי טוב שאפשר.

בלי לזלזל במוסכים בארץ, לפעמים מעבר לקו הירוק אפשר למצוא פתרונות זולים וטובים לא פחות. חבר החליף מנוע ליונדאי אקסנט2007 במוסך כזה ב2500!!!! שח בלבד כולל הכל

אולי תמצא רכב כזה עם מנוע תקין ובודי מכוער בזול ואז תוכל להחליף בין החלקים ( אני יודע שבד״כ זה הפוך, מחפשים מנוע גמור לחלקים ובודי יפה)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הספויילר מקורי לחלוטין, זאת גירסת 130כ''ס של הגולף, גימור ג'נריישן, גג שמש, הגה שלוש צלעות מצופה עור וכו'.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אני רוצה להבין - הרכב יד 8, בן 14 ז"א שעשה פחות מ-20 אלף בשנה, ואתה האמנת לזה?! רק לי הפרטים האלה מדליקים לי ישר מנורה לגבי הקילומטז'.

הק"מ הממוצע הוא בערך 17-18 אלף בשנה, פחות מ 20,000 בשנה זה לגיטימי לחלוטין.

.I'm very super famous

פורסם

^

אני חושב שעיקר הפליאה של GOLF מקורה בעובדה שמדובר ברכב דיזל, ושלא הגיוני שמכונית בת 15 כמעט + דיזל + 8 ידיים תעשה פחות מ20 אק''מ בשנה.

פות''ש, למה לעזאזל לקנות מכונית אחרי 8 ידיים?

מה היה השיקול העיקרי שלך?

שתף קצת.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...