Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סובארו לאגסי שנת 1996 2000 סמ"ק.

ברכב הייתה אזעקה של קליפורד שפעלה שנים ללא בעיות.

לפני כמה חודשים שבקה חיים. בבדיקה שביצעתי בחנות אביזרי רכב נאמר לי שהמוח התקלקל ודרשו 400 ש"ח להחלפת המוח.

כיוון שנראה לי יקר פרקתי את המוח וכרגע אני ללא אזעקה ונועל את הרכב באמצעות הנעילה המרכזית עם המפתח.

ראיתי בהרבה אתרים סיניים מערכת שלטים לנעילה המרכזית (שלטי נוחות) במחירים מאוד נמוכים (15$).

היות ומה שמפריע לי בעיקר הוא הנעילה עם המפתח חשבתי שהתקנת המערכת הזו תפתור לי את הבעיה.

חשבתי לעשות שימוש בצמת החוטים שהגיעה למוח של הקליפורד שהכי נגישה (וכרגע סתם תלויה מתחת להגה ולא מחוברת לכלום). כך לא אצטרך להתעסק עם איתור חוטים אחרים שממוקמים במקומות אחרים ברכב. הבעיה היא שאני לא מכיר את החיבורים בקליפורד ולא יודע איזה חוט אחראי על מה.

התקנתי הרבה מערכות ברכב בעבר (סטריאו, דיבוריות, מכשירי קשר וכו'...) אבל עם אזעקות אף פעם לא התעסקתי.

אשמח לעזרה.

קובי.

פורסם

תודה natco, נראה לי מסובך מדי מכדי להתעסק בפעם הראשונה ולכן כמה שאלות:

1. בכל השרטוטים של שלטי הנוחות ראיתי את החוטים הבאים: (עדיין לא הזמנתי אבל אני מניח שבכולם זה אותו דבר)

כתום, לבן צהוב, כתום/שחור, לבן/שחור, צהוב/שחור, כחול, אדם ושחור.

אתה יכול להסביר לי איזה חוט מהרשומים פה אני מחבר לאיזה חוט מהשרטוט שהעלת עבורי.

2. מה קורה עם הרמת החלונות? באזעקה המקורית החלונות היו עולים, האם ניתן לחבר את המוח של שלטי הנוחות גם לחלונות?

פורסם

זה די דומה בכל המוחות הסיניים, אבל רצוי שתחכה שתגיע היחידה הספציפית שלך יחד עם הסכמה שלה, תעלה תמונה שלה, ואז אגיד לך בוודאות.

בד"כ יש לך לבן, ולבן פס שחור הם הטריגרים של פתיחה ונעילה.

יש לך חוט (אחד עם פיצול או שניים) למאותתים בצבע חום.

לפעמים (לא תמיד) יש יציאה נוספת לפתיחת תא מטען.

לפעמים (לא תמיד) יש יציאה נוספת לטריגר מרים חלונות.

חלק מהחוטים (אם הזכרת כתומים,אז במקרה שלך, שזה נעילת מינוסים,או במונח המקצועי "נגטיב טריגר") נקצצים ומבוטלים.

כל שאר החוטים הולכים לפלוס ולמינוס, לפי הסכמה.

לגבי המרים- זו יחידה נפרדת מהאזעקה. אם המרים תקין, אפשר להתחבר אליו.

אם לא, תזמין כבר עכשיו מאותו אתר סיני שאתה קונה את השלטים גם " WINDOWS ROLLUP MODULE" לארבעה חלונות.

(שים לב- יש כאלה ששולטים רק בשניים).

אגב- את הפרויקטים של החבר'ה שבאותה הזדמנות כבר הפכו את המפתח למפתח אולר כבר ראית?

הנה- זה שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416741

הסט שהחבר'ה פה (וגם אני עבור הטריוס) קנו זה זה:

http://www.aliexpress.com/item/Keyless-entry-system-Car-Remote-Central-Lock-with-nice-Controllers13027-Trunk-open-function-Certification-with-CE/249372670.html

הוא לא מאסיבי כמו זה שאני קניתי למאזדה, אבל "ההוא" עולה פי שניים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...