Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש מילאתי גז + שמן כדי שלא יצא הגז מהמזגן..

לצערי יצא הגז אחרי שבועיים..

היום הלכתי למזגניסט והוא דווקא מצא את מקור הבעיה שזה חור בצינור..

הוא רוצה על העבודה 1000 שקל בטענה שצריך לפרק חצי רכב כדי להגיע לצינור הזה..

האם הוא אמיתי וזה באמת נכון?

הרכב פיגו 307 שנת 2002 ידני סולר..

תודה לעוזרים!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

שלום,

כדאי לקבל הצעת מחיר ממקום אחר.

יש מצבים בהם, כדי להגיע למקום התקלה, צריך להשקיע מאמצים רבים בפירוק, במיוחד ברכבים צרפתיים.

מההודעה שלך אי אפשר להבין, היכן נמצא הצינור. לכן גם אי אפשר לענות על השאלה, האם המזגניסט אמיתי או מנפח את המחיר.

מאיפה אתה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

כדאי לקבל הצעת מחיר ממקום אחר.

יש מצבים בהם, כדי להגיע למקום התקלה, צריך להשקיע מאמצים רבים בפירוק, במיוחד ברכבים צרפתיים.

מההודעה שלך אי אפשר להבין, היכן נמצא הצינור. לכן גם אי אפשר לענות על השאלה, האם המזגניסט אמיתי או מנפח את המחיר.

מאיפה אתה?

אני מפתח-תקווה גבר..

באמת שאני לא יודע איפה הוא נמצא רק הוא אמר לי שצריך לפרק חצי רכב כדי להגיע אליו..

והקטע שהוא חבר של חבר ועדיין המחיר לא נראה לי זה מוגזם..

הבעיה היא דליפת גז מהצינור של המזגן זה מה שהמזגניסט אמר והוא אמר שאת החור שדולף ממנו גז הוא מצא מה שאחרים לא מצאו לפניו..

פורסם

״ מצא מה שאחרים לא מצאו״. לא נשמע אמין במיוחד, כל צינור מזגן שמכניסים לו גז+זרחן ויש דליפה רואים איפה הדליפה. אלא אם מקור הדליפה הוא יחידה פנימית מאחורי הדשבורד, ואז כן צריך לפרק חצי רכב..

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני מאוד ממליץ לך להגיע לעמוס מזגנים ב"ב, ליד קניון איילון. תחפש בגוגל כתובת.

היה לי סיפור עם המזגן ברכב שלי, אבל בשונה ממך הוא היחיד שמצא את התקלה, אבל תיקן אותה במחיר מצחיק.

תיקח ממנו הצעת מחיר לתיקון, אבל אל תספר את מה שהמזגניסט הראשון מצא - תן לאבחן מחדש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רציתי לעדכן שהיום הלכתי ל "דובי מזגנים" בעיר רעננה..

הוא אבחן לי תקלה אחרת לגמרי ואמר שהגז בורח מהרדיאטור וצריך להחליף את הרדיאטור..

הוא לוקח על הרדיאטור + עבודה 1600 שקל..

בנתיים הוא הזמין את החלק ושם לי גז זמני עד יום רביעי הבא שהוא יסדר לי את המזגן..

כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר לא יודע מה לעשות..

להקשיב לו ולהחליף את הרדיאטור?

פורסם

אתה הולך לשני רופאים, כל אחד אומר משהו אחר.

מה תעשה?

תבקש חוות דעת שלישית.

אני שוב ממליץ להגיע לעמוס בב"ב.

לידיעתך, כאשר ישנה דליפה ממעבה (רדיאטור), לפעמים אפשר לתקן ולא להחליף.

תלוי כמה שורות צריך לבטל במעבה (עד שתי שורות אפשר לתקן).

• תוכן חדש...