Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,מאחר ורכב ישן צריך להיצטייד באישור בלמים לטסט,הלכתי למוסך לבדיקה.

עשה מה שעשה ויצאתי שמח עם אישור בייד וניפרדתי כמובן מ150 ש"ח.בדרך לבדיקה שמתי לב שמתי שאני לוחץ ברקס הרכב רועד,(כאילו צלחות גמורות) כמובן שלא היה ולא ניברא ליפני "הבדיקה" ,סיימתי תטסט, וחזרתי למוסך בטענה שלא ככה הרכב היה לפני.

הוא כמובן טען על צלחות לא טובות וחייב להחליף אותם.אני בטוח שמשהו קרה שהוא היתעסק כי לא היה לי את התופעה הזאת לפני,יש מצב שלא החזיר כמו שצריך את מה שפירק??דעתכם בנושא תודה ויום טוב.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

יכול להיות שהצלחות עדיין תקינות מכאנית, אבל תוצרת עלומה/סינית או שהתעוותו בצורה כלשהי.

אם (וכך כנראה קרה) המוסך לא פרק את הצלחות (מספיק לפרק את הגלגל, לא צריך לפרק את הצלחת ע"מ להעיף מבט) - זה צירוף מקרים (מוזר, אבל כך אני רואה זאת. אולי למישהו תהיינה תובנות אחרות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...