Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי את הרכב כ-5 שנים וכל פעם שידרגתי משהו אחר אצלו(הייתי חייל ולא היה כל כך כסף). בהתחלה החלפתי את הרמקולים האחוריים לאלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=678224 ואז לא שמעו הבדל אז אמרו לי להחליף את הרדיו דיסק אז קניתי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678932.

עדיין לא הייתי מבסוט אז לאחר כמה זמן קניתי את הקומפוננט הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=12509. עדיין לא הייתי מבסוט כי כשהייתי מגביר קצת ווליום לא היו שומעים נקי אז קניתי מגבר יד שניה בהמלצת אנשים בפורום כאן (500 שקל במקום חדש שעולה 800) http://www.autos-sound.co.il/Product.asp?Pid=Z4100&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=38&aff=Zap&lang=he.

המגבר העלה לי קצת את עצמת הרמקולים (את האמת התאכזבתי כי ציפיתי ליותר) ואמנם שומעים גבוה אך לא איכותי. אני שומע טראנס, האוס ומדי פעם מזרחית. מה שמצחיק הוא שכשאני נכנס לאוטו של חבר שלי (סיריון 2008) שומעים מצוין וזה מספיק לי, גבוה וחלק והוא סך הכל שם זוג רמקולים אחוריים של פיוניר בלי מגבר ובלי כלום ואני חושב שיש לו גם את הקדמיים של הסיריון. בקיצור הוא השקיע 300 שקל ברמקולים אחוריים ואני יותר מ-2000 שקל והדשא של השכן ירוק יותר.

כעת קרוב משפחה נוסע לארה"ב וראיתי ב amazon מחירים טובים למערכות ורמקולים וכו' ואני רוצה שיביא לי מה שצריך. מה אתם אומרים האם להשאיר משהו מהרשימה כאן? ואם לא מה להביא בתקציב נורמאלי של עד 1500 שקל?

תודה.

פורסם

אם אתה מחפש איכות ובזול יחסית ,במתכונת הנוכחית של קומפוננט +6X9 בלבד

דרך אמזון אני ממליץ לך על:

PIONEER TS-D6902R

Pioneer TS-D1720C

מבין המוצרים שלך ,הייתי משאיר רק את המגבר

ולא בגלל שהוא מציאה אלא בגלל שהוא החוליה הפחות חלשה מכולם.

הדבר השני שאתה צריך מלבד הרמקולים הוא רדיודיסק איכותי

בפורום יד שניה פה באתר יש המון מכשירים ברמה גבוהה משומשים בגבול ה -1000 שח.

פורסם

אוקי תודה.

ובנוגע לרדיו דיסק שמעתי ש clarion ו alpine הכי טובים וראיתי את הדגם הזה עם בלוטוס, http://www.amazon.com/Clarion-CZ302-Bluetooth-USB-Receiver/dp/B006WVX9R2/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1374505119&sr=1-2&keywords=clarion+bluetooth+car+stereo

מה אתה אומר עליו? אתה מכיר אותו? ישמעו בו טוב שיחות או עדיף להישאר עם הדיבורית שברכב?

ראיתי גם את הפיוניר הזה,

http://www.amazon.com/Pioneer-DEH-X6500BT-Receiver-Bluetooth-MIXTRAX/dp/B0091UX3QI/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1374505221&sr=1-1&keywords=pioneer+bluetooth+car+stereo

ממה שאתה רואה אני לא רוצה להשקיע על רדיו דיסק יותר מ 100-120 דולר.

פורסם

אני מבין שאתה רוצה מכשיר איכותי עם BT

המכשירים הנ"ל הם בסיסיים ,אני גם לא יודע מה הכדאיות רכישה שלהם כי הדגמים הנ"ל דיי זולים בארץ.

אני ממליץ לך להוסיף קצת יותר ולרכוש רדיודסיק ברמה עם BT כמו קלריון CZ702.

נב-ברכישת מכשיר עם תדרי רדיו של ארה"ב תצתרך לכייל את המכשיר לתדרים שבארץ.

פורסם

דבר ראשון האם הציוד מכוון כמו שצריך?

דבר שני הציוד שלך הוא הציוד כמעט הכי פשוט (ושגם מציוד יותר פשוט שצעתי תוצאות טובות), ואני מאמין שקצת כיונים יעלו קצת את הרמה.

אתה אומר ששידרגת את הרדיו דיסק הישן למה שיש לך היום ולא שמעו הבדל, זה מכיוון שקנית את הגרסה כמעט הכי נמוכה של פיוניר.

אם אתה מחפש שישמעו טוב, בעלות נמוכה יחסית, ותר על ה BT, וקח מכשיר יותר איכותי.

סאב- לא בשביל הרעש, אלא בשביל השלמת התמונה, לא תוציא באס עמוק ואמיתי מרמקול מוגבר, ועוד בלי תנאים (טבעות עץ, בידוד), לדעתי זה דיי חובה כשיש מגבר.

6/9 עם הגברה, לדעתי מתכון לאסון, מתאים יותר לרכבים ללא הגברה.

תנסה להגיע לאחד המפגשים, תנתק את ה 6/9 ותחבר סאב מאחד החברה (שאני בטוח שגם יעזרו לך עם כיוונים), יהיה עולם אחר.

בתקציב שלך אני לא רואה סיבה לפתוח בכלל את AMAZON או EBAY, ניתן להכניס קומפוננט וסאב/מגבר וסאב/HU וסאב, משומשים, לדעתי עדיף, אלא אם אתה רוצה שוב להביא ציוד זול יחסית ולצפות ממנו לניסים.

SCANSPEAK

פורסם

אני בדעה זהה כמעט עם ידידי נהג השודים (סליחה אם זה לא השם שלך בפורום)

לענייננו : אני מציע לך להתחיל עם זוג קומפוננט +סאב + מגבר .

ולא לחפש שו סוג ב יד 2....יש לי באחד המכוניות ציוד של רוקפורד כמו שציינתי .

אתה מוזמן לשמוע אם אתה רוצה

תגיע תשמע ותקנה בחול ... המחיר בארצות הברית הרבה יותר זולים

אתה יכול להגיע אליי לייעוץ ללא תשלום

בהצלחה

פורסם

בנוגע לציוד המכוון, חבר שלי שיחק עם הכיוונים של המגבר כמה שיכל עד שהגענו לתוצאה סבירה.

bengee ממה שאני מבין אתה ממליץ לי להישאר רק עם הקומפוננט, להעיף את האחוריים שיש לי ולהוסיף סאב ורדיו דיסק? (וסליחה על הבורות אבל האם סאב זה לא רמקול שנותן רק באס?)

ו bombuy מתי אני יכול לבוא אליך לשמוע חוות דעת?

פורסם

אכן סאב זה דרייבר שתפקידו הוא להשמיע את התדרים הנמוכים, הוא עושה את זה הרבה יותר טוב מקומפוננט, ומוריד לחץ מהקומפוננט.

SCANSPEAK

פורסם

הייתה לי מערכת מבוססת על מגבר זהה , רדיודיסק פיוניר DEH-6950 , רמקולים 6X9 וסאב של קיקר .

אם יודעים לכוון את המערכת אפשר להגיע לתוצאה לא ראה בכלל .

אני משער שפותח השרשור הוא לא רוצה להגיע לרמות גבוהות כמו פרוססור , חיבור אקטיבי וכו .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

דימה אתה צודק, לא רוצה להגיע למשהו מטורף אלא רק לשמוע קצת גבוה ואיכותי ואין לי מושג מה זה פרוססור וחיבור אקטיבי. אז בשורה התחתונה אני צריך להוסיף סאב ולהחליף רדיו דיסק?

פורסם

אתה לא צריך פרוססור ואתה לא חייב סאב אם אתה לא רוצה זה עניין של טעם אישי.

מה שאתה צריך זה רמקולים איכותיים ורדיודיסק ברמה גבוהה רצוי מאוד אחד עם טיים קורקשן.

פורסם

קודם תודה לכולם על ההמלצות. עשיתי חיפוש ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך קומפוננט, סאב, רדיו דיסק ומגבר טובים. על מה אתם ממליצים במחירים של סביבות ה-100 דולר או אפילו פחות לכל אחד ב amazon כי בארץ העסק יצא לי יקר. ראיתי המלצות בקומפוננטים של מורל, פוקל, הרץ, היי אנרג'י ועוד. בסאב ראיתי המלצות על קיקר.. אני מתכוון להביא רק את הרמקול של הסאב ולקנות את התיבה בארץ.

על מה אתם ממליצים?

תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...