Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי הקיה סיד החדשה מקבילה לפולקסוואגן גולף וסקודה אוקטביה (הדגם היוצא עם תא הנוסעים המאוד איכותי), הדגמים הפשוטים כמו הג'טה למשל מרגישה פחות איכותית מהסיד, כמו במקרה של הפורטה אלה רכבים שמיועדים לארצות הברית ופחות איכותיים במובהק מהדגמים המיועדים לאירופה.

יצא לי לפגוש גם בסיד וגם במגאן אסטייט ולדעתי האישית הסיד מרגישה הרבה יותר איכותית, לפחות בהתרשמות סטאטית.

דווקא מהפוקוס הנוכחית לא התלהבתי מבחינת תא הנוסעים, יותר מדי מרקמים וחומרים וירידה מורגשת באיכות ככל שיורדים נמוך.

היסטוריה לא מעידה יותר מדי בתחום צריכת הדלק, בנושא הזה יקח קצת זמן בכדי לקבל מידע אמיתי ומהימן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

היום התפרסם מבצע חבר לדגמי רנו, גם אני שוקל לרכוש את המגאן אסטייט.

קראתי בעיון את האשכול, עזר לי מאוד ועל זה אני מודה.

שתי שאלות נוספות:

1. מהיא עלות הביטוח (מקיף + חובה) לרכבי דיזל, בכמה אחוזים היא יותר גבוהה מהעלות לרכבי בנזין?

2. האם אגרת הרישוי גבוהה יותר מאשר ברכבי בנזין?

שאלה לאלה שכבר מחזיקים את הרכב, מהי רמת האבזור של הרכב, האם ניתן לשדרג?

תודה מראש,

יוני

פורסם

1. ככל הידוע לי, אין לרכבי דיזל כל רכיב "קנס" בפוליסת הביטוח.

2. באגרת הרישוי, בוודאות, אין שום "קנס" או אגרה ייחודית לרכבי דיזל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למה מגאן אסטייט ולא פלואנס?

מנהיגה על שתיהן - המגאן יותר נוחה.

ובכללי - איכות חומרים טובה יותר במגאן, ארץ ייצור עדיפה בעיניי, רכב יותר פרקטי בזכות הסטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

chenrp רק שים לב איזה מערכת שמים לך, היה פה שירשור של מישהו שרכש רנו מגאן או פלואנס (לא זוכר) לאחרונה והמערכת אצלו הותקנה בצורה חובבנית בלשון המעטה..

פורסם

לא אני פתחתי את השרשור אז לא מעניין אותי כל כך המערכת המותקנת כי חדש לא אקנה בזמן הקרוב.

אני כן מתעניין ביד 2 בפלואנס/רנו כלשהו כי המחירים שלהם יורדים בטירוף ביד2 והדיזל חסכוני מאוד.

פורסם

המחירים לא יורדים בטירוף, צא מהסרט.

פלואנס בת 3 עם ק"מ של נהג מונית נמכרת כמו קורולה בת 3 עם ק"מ קצת יותר סביר.

פלואנס בת 3 דיזל במצב טוב בלי יותר מדי ק"מ תעלה לפחות 80-85 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
תתחדש, המגאן מצוינת והגיר שלה פנטסתי.

אחד הפאקים הבולטים ברכב הוא שהכסאות האחוריים לא מתקפלים כראוי.

אני לא מדבר על שטוח בקו אחד עם הבגאז' אלא שהמשענות מתקפלות רק ל 45 מעלות וזה מאוד מאכזב, במיוחד ברכב סטיישן.

אתה יכול לישר את הבגאז עם הכיסאות האחוריים, אתה צריך לקפל את המושב שיושבים עליו ולהצמיד אותו למושבים הקדמיים ולפרק את המשענות ראש, זה מוסבר בספר, אני וחברה שלי ישנו ככה כמה פעמיים בטיולים

• מעניין 1
פורסם
המחירים לא יורדים בטירוף, צא מהסרט.

פלואנס בת 3 עם ק"מ של נהג מונית נמכרת כמו קורולה בת 3 עם ק"מ קצת יותר סביר.

פלואנס בת 3 דיזל במצב טוב בלי יותר מדי ק"מ תעלה לפחות 80-85 אלף ש"ח.

דווקא ראיתי בפחות מ80. בכל אופן לדעתי זה המון. קורולה לא מאבדת כך.

אני מחפש רכב חסכוני ומרווח וכרגע הרנו נראית כפתרון טוב אבל התקציב שלי מוגבל יותר ולכן אני אקנה יד2 בעוד כשנה...

פורסם

רוב המשפחתיות אחרי 3 שנים שוות בערך 80-85 אלף שח. זה לא חריג.

• תוכן חדש...