Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונה דואלית שכחתי לציין.

אני מאמין שהוא יעלה פה באזור ה300 ש''ח, וזה עוד לפני מברגה טובה.

אני לא בא לייחצן פה כלום סתם ליידע.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתעניין במוצר הזה רק בגלל ניידות שלו ויכולת להתחבר למברגה (ככה חשבתי). לא לכולם יש נקודת חשמל בחניה. זה היה פתרון טוב אבל אתם אומרים שמברגה נטענת לא מתאימה אז הוא מאבד את כל היתרון שלו.

פורסם
ממליץ לכולם לחכות עם זה, עומד להגיע לארץ מכונה של CG, באזור ה700 ש''ח.

מתוך עניין בריא - מאיפה המידע? זה מבוסס ואמיתי? כי אם כן אז המכשיר הזה לא משתלם יותר מידיי.

במיוחד אם אי אפשר להשתמש בו במברגה נטענת.

פורסם
ממליץ לכולם לחכות עם זה, עומד להגיע לארץ מכונה של CG, באזור ה700 ש''ח.

פרטים!:shock:

אם זה מוצר שנמכר כרגע בCG בחו"ל תן לינק,מאיפה המידע?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא רוצה להקדים את המאוחר, בואו נגיד שהייתי בחנות שמוכרת את המוצרים של CG , והוא אמר לי שממש בקרוב הם מייבאים מכונה דואלית של CG אין לי שום מושג מי ומה אני רוצה יודע מה שנאמר לי שזה יהיה בין 600-700 ש''ח.

כמו שאתם יודעים אני משתמש רגיל פה בפורום בלי אינטרנס לשום צד זה מה ששמעתי ובטח ירחיבו על זה בקרוב.

פורסם

אם אתם רוצים להשקיע 700 שקל (נאמר וזה באמת 700 שקל) במקום 250-350 שקל כאשר בכל מקרה תצטרכו מקור חשמל, בבקשה.

אלא אם אתם בעלי מקצוע או שמתכוונים לעבוד בכמויות על רכבים שהם לא רק שלכם, לי זה נראה לא הגיוני.

אני מניח שיהיה אפשר לעבוד איתו גם ב 800 RPM פשוט צריך יהיה בטריה מלאה וכנראה שקצת יותר מאמץ.

אני מניח שבפורמים בחו"ל יהיה אפשר לקבל הרבה יותר מידע.

פורסם

אתה תגמור בטריה תוך חצי שעה עם מברגה נטענת,ועזוב את העניין ש800 סל"ד זה כלום ואני בספק שתוכל להגיע לתוצאה טובה.

לאנשים שכן יש להם מקור חשמל עדיף להם לקנות מכונה נורמלית כי התוצאה תיהיה טובה יותר,וגם העבודה יותר מהירה ויותר נוחה.

700 שקל זה מחיר טוב לעומת התחליפים האחרים שיש בארץ שעולים כמעט כפול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תוציא שניה את המברגה מהמשוואה, בוא נדבר על מקדחה כפי שהכלי מיועד.

כמה פעמים בשנה אתה עושה פוליש?

לא הבנתי מאיפה הגעת למסקנה שמכשיר ייעודי יעשה את העבודה מהיר יותר ונוח יותר ?

תקרא קצת, ביקורות של אנשים שעשו ניסוי חצי אזור עם מכונה ייעודית וחצי אזור עם המכשיר הזה הגיעו לאותם תוצאות בדיוק.

כל חוות הדעת שקראתי על המכשיר מראות ששוה בהחלט לקנות אותו.

אגב גם חבר הפורום meguiars רשם שהוא "מוצר מדהים", ולו עדיף לשווק מוצר יקר יותר שיש לו עליו רווח גדול יותר.

פורסם

מי שמתכנן לקנות את זה ואין לו נקודת חשמל (בניין קומות וכדומה) , מה הוא הולך לעשות ?

לזרוק כבל מאריך מהחלון ?

מצד שני, ראיתי באתרים שמוכרים ממיר מתח של רכב 12v למתח 220v , נראה ככה:

http://www.amperel.co.il/products/78263

יעני אפשר לחבר מוצרים חשמליים למצת הרכב ,

השאלה , מקדחה תעבוד ? כי אם כן , אז זה פותר את הצורך בחיפוש נקודת חשמל .

מה אתם אומרים?

פורסם
מי שמתכנן לקנות את זה ואין לו נקודת חשמל (בניין קומות וכדומה) , מה הוא הולך לעשות ?

לזרוק כבל מאריך מהחלון ?

מה אתם אומרים?

הייתי מפעיל עם זה פטישון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לזרוק כבל מאריך מהחלון ?

מה אתם אומרים?

לא הייתי סומך על זה בתור נקודת חשמל, מקדחה צורכת כוח ואני לא יודע עד כמה מוצר כזה יכול לתת פתרון.

תיקון: עכשיו אני רואה שהמכשיר תומך עד 200W, מקדחה עובדת בסביבות ה 500-700W

אם אין נקודת חשמל זמינה, 2 המוצרים אינם רלוונטים.

אפשר לחפש חבר/משפחה שיש להם בית פרטי או אפילו בית קומות עם חשמל במחסן/חניה (אצל ההורים שלי יש בחניה ואצלי יש במחסן) ולעשות את העבודה אצלהם.

כבל מאריך דרך החלון לעבודה כזאת פעם בחצי שנה/שנה לא כזה נורא.

פורסם

ומה עם ממיר מתח ל 600w , נראה לי שזה יעשה את העבודה לא ?

שימוש בממיר כזה עם מקדחה , יכול ליצור איזה שהי בעיה עם המצבר \ חשמל רכב בזמן הפעלה ממושך?

פורסם
ומה עם ממיר מתח ל 600w , נראה לי שזה יעשה את העבודה לא ?

שימוש בממיר כזה עם מקדחה , יכול ליצור איזה שהי בעיה עם המצבר \ חשמל רכב בזמן הפעלה ממושך?

אני לא חשמלאי אז אני לא יכול לענות לך, אבל מהידע המועט שיש לי אני לא הייתי מנסה.

חוץ מזה ממיר מתח טוב ל 600w (כזה שיחזיק לך ולא ישרף אחרי חצי שימוש) יעלה לך הרבה הרבה כסף.

פורסם

חברים יקרים

עבדתי עם המכשיר עם מברגה נטענת של מקיטה על 1000 סל"ד התוצאות היו מעולות השתמשתי ב2 סוללות בשביל כל הרכב, המברגה שלי יותר חזקה מאשבר מברגה שמחוברת לחשמל מי שרוצה לנסות את המכשיר מוזמן אליי בכיף.

העבודה עם מכונה יעודית תיהיה הרבה יותר קלה אבל אפשר להגיע לאותם תוצאות,

וזה לוקח המון זמן

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...