Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=803

יכול להיות שהיא תיהיה טיפה חלשה אבל טווח המחירים שלך הוא בעייתי, אפשר למצוא מברגות ביותר זול אבל את העבודה הם בטוח לא יעשו.

ראיתה את היונדאי שפירסמתי ?

מה דעתך עליה ? ( לפי נתונים שלה :

מברגת 10.8Vדגם 2012 עם סוללת ליתיום חדשני! דגם HD-108L HYUNDAI

מברגה דו כיוונית ימין שמאל

מתח עבודה: V10.8

מטען מהיר: שעה אחת של הטענה

כולל סוללת ליתיום: 1300mAh

מהירות סיבוב 0-1800

17 מצב קלץ (מהירות המברגה)

תאורת לד (LED) קדמית חזקה במיוחד

2 מהירות קידוח והברגה מדויקת, גיר מכני.

מארז בלסטר הכולל סט מקדחים וביטים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מכיר את היונדאי הספציפית אז קשה לי קצת לענות לך על זה, אך האמת שיש ליונדאי כלים לא רעים בכלל, לא יצא לי לעבוד עם המברגות שלהם, אבל מנסיון עם כלים אחרים זאת חברה שעושה את העבודה.

בכל זאת אבל הייתי הולך על הבוש, ואפילו משקיע עוד איזה 200 ש"ח וקונה כבר משהו שבוודאות יעשה את העבודה כמו שצריך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לא מכיר את היונדאי הספציפית אז קשה לי קצת לענות לך על זה, אך האמת שיש ליונדאי כלים לא רעים בכלל, לא יצא לי לעבוד עם המברגות שלהם, אבל מנסיון עם כלים אחרים זאת חברה שעושה את העבודה.

בכל זאת אבל הייתי הולך על הבוש, ואפילו משקיע עוד איזה 200 ש"ח וקונה כבר משהו שבוודאות יעשה את העבודה כמו שצריך.

אם נגיד אני מוסיף 200 ש"ח , על איזה מברגות להסתכל בשביל שיעשו את העבודה ?

פורסם

תלך על מברגות של מקיטה, המברגות מאד אמינות ויעשו את העבודה כמו שצריך. תבדוק שהסלד מתאים וזה הכל אין כאן איפה ליפול.

פורסם
תלך על מברגות של מקיטה, המברגות מאד אמינות ויעשו את העבודה כמו שצריך. תבדוק שהסלד מתאים וזה הכל אין כאן איפה ליפול.

איזה סל"ד אני צריך ?

פורסם

אנחנו ממליצים להשתמש במקדחה או במברגה חשמלית (ממולצים כלים עם בקרת מהירות סיבוב).

על מנת לקבל תוצאה טובה ביותר יש צורך במהירות סיבוב אחידה לאורך כל תהליך העבודה.

הבעיה העיקרית עם מברגות /מקדחות נטענות שבמהלך העבודה הסוללה נחלשת והמכשיר מאבד כוח בזמן העבודה.

פורסם

אם הוא קונה מברגה טובה עם 2 סוללות כאשר כל פעם אחת בהטענה לא צריכה להיות לו בעיה (בגלל זה גם המלצתי רק על מברגה מבית טוב), לדעתי אם משתמשים במקדחה חשמלית מאבדים את כל האפקט של המוצר, הרי מה הטעם אם צריך להוריד כבל?

עדיף כבר להוציא עוד טיפה כסף ולקנות מכונה.

פורסם

חברים יקרים,

בוא נעשה לכם קצת סדר קטן בכל הנוגע למברגות נטענות :

1. בפורום הנ"ל : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=774

תוכלו לשאול שאלות מה כדאי ומה לא, תקבלו שם תשובות הרבה יותר מקצועיות כי כאן אנשים מבינים ברכבים ולא במברגות.

2. מברגה נטענת - אך ורק ליתיום - כל השאר זה לשים את כספכם על קרן הצבי (ניקל קדיום זאת טכנולוגיה שעברה מן העולם, המברגות האלו נמכרות בזול אבל אחרי שנה שנתיים הבטריות הולכות וביחד איתם גם הכלי).

3. אימפקט = דפיקה. מברגת אימפקט היא חזקה הרבה יותר ומיועדת בעיקר להברגת ברגים ארוכים לעץ.

היא לא מתאימה לשימושים רגילים, אין לה קלא'ץ (בקרת שליטה עד כמה אני רוצה להבריג את הבורג), אם לא משתמשים בה כראוי היא טוחנת ברגים והיא עובדת במהירות הרבה יותר גדולה.

בין אם זה כלי פנאומטי אימפקט או מברגת אימפקט.

אני רוצה לראות את הגבר שינסה להשתמש באימפקט על הפח של הרכב - אשמח שתקרא לי לראות את זה במו עיני.

4. הראש של האימפקט הוא ראש ביט (מין ראש משושה), הוא לא מאפשר חיבור כלשהוא ע"י לחץ (כמו שה DA מגיע) ולכן פיזית לא ניתן לחבר אותם ביחד.

5. ישנם מתאמים (צד אחד ביט שמתחבר לראש אימפקט וצד שני חיבור לחץ רגיל) אך הם לא מיועדים לדפיקות והם יתפרקו עם הדפיקה הראשונה. המתאמים האלו מתאימים לפטישון כאשר מבטלים את מוד הדפיקה.

6. לא נתקלתי ולא שמעתי בשום מברגה שאפשר לבטל את מוד הדפיקה (קרי האימפקט), או שהמברגה אימפקט או שהמברגה היא רגילה. במברגה שלי עשו הפרדה בין המנוע לבין הראש. ואז הראש עצמו מתחלף ומשנה את הייעוד ומהירות הסיבוב עם גיר.

פורסם

עדיף לקנות מקדחה עם חיבור לחשמל, או לחילופין לחכות ולראות כמה יעלו המכונות da של קימיקל גייס, מברגה נטענת זה לא רעיון טוב, גם עם 2 בטריות אתה לא תקבל תוצאה אחידה, הבטריה נחלשת בזמן עבודה.

אתם מוצאים כסף על מברגה + המכשיר של מגווירס וזה יוצא כמו מכונת da יעודית שתיתן תוצאה טובה יותר וגם נוחה יותר.

אם יש מקדחה בבית אז זה פתרון טוב, אם לא עדיף da רגיל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא רואה שום ייתרון במקדחה חשמלית ולא במכונת פוליש ייעודית כי שניהם צריכים נקודת חשמל .

בכול מקרה, אני חושב שאם אני יעשה פוליש בחלקים תיתן לי תוצאה טובה כי ברור מאליו

שאין סיכוי לעשות את כול הרכב עם נטענת .

כול דבר עדיף מאשר לעשות ביד , לא ככה ?

• תוכן חדש...