Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זריז, ידני, עד 55. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין להחליף את הקורולה runx 2003 שלי, אני מחפש רכב ידני, מחיר תחזוקה סביר, חסכוני יחסית, עדיף במרכב של 5 או 3 דלתות, מבחינת יכולת לא חייב חזק או מהיר אלא שיתחיל לנסוע מהר מתחילת הנסיעה, אחיזת כביש טובה והתנהגות נוחה, הייתי מעדיף רכב שמבחינת אבזור והנדסת אנוש בתא נוסעים תהיה ברמה של הקורולה או יותר.

איזה רכב הייתם ממליצים לי?

פורסם

לפי התיאור שלך יש רכב שיתאים לך מצויין, פיג'ו 206 מנוע 1600 גיר ידני.

בתקציב הזה תוכל למצוא שנתון 2008 יד ראשונה ולהשאר עם עודף רציני מסך התקציב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני לא הכי מת על צרפתיות והייתי מעדיף רכב קצת יותר גדול עם נשאר לי עוד תקציב, אבל תודה על ההמלצה בכל זאת.

פורסם
לפי התיאור שלך יש רכב שיתאים לך מצויין, פיג'ו 206 מנוע 1600 גיר ידני.

בתקציב הזה תוכל למצוא שנתון 2008 יד ראשונה ולהשאר עם עודף רציני מסך התקציב.

פעם אחרונה שבדקתי (זה היה ממש לא ממזמן - גילוי נאות ) RUNX עולה באיזור ה-29.

206 שנת 2008 עם כל הצעצועים מסביב - סאנרוף , מגנזיום - חוצה בקלילות את רף ה-47 .עכשיו יואיל כבודו להסביר איך הבחור נשאר עם עודף ?

ד.א פותח השרשור - הרכב שלך ידני ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לפי מה שאני יודע 55 זה יותר מ 47, אז אם מחסירים 47 מ55, נשאר עודף.

טעות שלי. פספסתי את הכותרת. מתנצל. לפותח השרשור - יש 207 ידנית , עם ק"מ ממש נמוך , שנת 2008 . הוא מבקש עליה 48. גילוי נאות - הרכב הזה לא נמכר כבר המון זמן . הוא התחיל בזמנו ב-57.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קודם כל הראנקס שלי אוט' ולפי יד 2 שווה בסביבות ה37.

את היונדאי דווקא אהבתי בהחלט השקול אותה,כמו שאמרתי לא הכי מת על צרפתיות אבל ננסה את הפיג'ו נראה איך היא על הכביש.

ספארק אני ממש לא רוצה האוטו קטן מדי לטעמי גם במנוע וגם בגודל.

פורסם
קודם כל הראנקס שלי אוט' ולפי יד 2 שווה בסביבות ה37.

את היונדאי דווקא אהבתי בהחלט השקול אותה,כמו שאמרתי לא הכי מת על צרפתיות אבל ננסה את הפיג'ו נראה איך היא על הכביש.

ספארק אני ממש לא רוצה האוטו קטן מדי לטעמי גם במנוע וגם בגודל.

אף אחד לא מתייחס למחירון יד 2. מעניין מתי זה יופנם כבר.

פורסם
יותר טוב?

<a href=mq91.th.png' alt='mq91.th.png'>

+1

קח בחשבון שלמרות שלוי יצחק אוהב לתמחר את טויוטה במחירון מאוד מאוד גבוה לשנתון - אנשים לא ירוצו לשלם 40,000 על רכב שנתון 2003. במיוחד שיש להם מלא אלנטרנטיבות בשנתונים הרבה יותר גבוהים.

• תוכן חדש...